IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
    Аз нямам пари, имам акции. Които няма как да вземеш.
    така си мислиш сега, но софикса ако стане 300 ще имаш по друго мислене психиката се променя, и няма как да го разбереш - отсега без да сме отишли там..
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Печалбата на енергопро продажби е толкова малка заради начислениет провизии и обезценки. Без еднократният разход изглежда доста по-добре.
      миналата година пък беше обратното..... нещо май към 23 милиона ми се мержерее....

Коментар

• Щом като има толкова много "песимисти" означава, че времето за покупки е дошло. Имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Ами отвори си по-широко очите. Дружеството е на печалба последното тримесечие.
          Същото се отнася е за ЧЕЗ разпределение - загубите намаляват.
          Печалбата на енергопро продажби е толкова малка заради начислениет провизии и обезценки. Без еднократният разход изглежда доста по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Соколов, отпреди няколко години, за някакви форексджии, имам някакъв бегъл спомен, за ЗХБГ няма да споменавам, че и там много фундаментална беше работата...
            хм.... забъркан си нещо, не се разбира какво искаш да кажеш?
            Какви техничари, какви 200 лв.. какви върхове и дъна бълнувате, то хубаво ги знаете цените на върховете и дъната, ама това има ли някакво значени ??
            Аз си помислих директно, че някои от Вас търсят дъна и върхове.. както и да е.

И КОИ СА ТИЯ ТЕХНИЧАРИ ДЕТО СА МИ ДАВАЛИ 200 ЛВ ЗАПЛАТА...?????
            какви са тия работи дето ги пишеш имаш ли представа????

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
              Е щом така мислиш ,че е на печалба........

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
                В какви неща ме вкара сега??????????Пак.. нищо не ти се разбира..???
                И какви 200 лв. за какво? Нещо си забъркан. Я се обоснови. Да те видя??
                Соколов, отпреди няколко години, за някакви форексджии, имам някакъв бегъл спомен, за ЗХБГ няма да споменавам, че и там много фундаментална беше работата...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Софикс 400.

ГЕРБ очевидно са си същите неграмотници - щом като вчера мина това БНБ да налива пари в банки с отрицателен капитал. Ако това мине и през парламента - то и 100 ще е много за Софикс, защото това реално е ограничаване на независимостта на БНБ и изключително сериозна стъпка към срив на борда.
                  Тази глупост гласувана от комисията е без правни послледствия защото противоречи на действащите закони. Едиснтвеният резултат от това решение е, че си пролича явната некомпетентност на членовете на комисията. Освен един резил за някои хора друго не се е случило. Естествено хората си задават въпроса дали след време няма да успеят наистина да сътворят някоя глупост. Тази мислъл е меко казано неприятна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

питай го за зрънчо , 4 май е ниско за връх ....
                    Гледам отчета на Енерго Продажби...
                    нещата не са розови......
                    Същото се отнася е за ЧЕЗ разпределение - загубите намаляват.
                    Last edited by Poncho; 30.10.2014, 14:36.

Коментар

Кажи, кажи..
                      Че и техничар ме изкара, техничарите не бяха ли тез, за които рева, че ти давали 200 лв. заплата?
                      Техничари трябва да са били, щото фундаментално погледнато не ги заслужаваш
                      В какви неща ме вкара сега??????????Пак.. нищо не ти се разбира..???
                      И какви 200 лв. за какво? Нещо си забъркан. Я се обоснови. Да те видя??

Тука се продава при оживление и се пълни при разпродажба...
                      Сега ли го разбрахте това или Сега Ви светна.. а това дали сме до дъно или не КОЙ го интересува, освен някои от тукашните лайци?Нали така.
                      Вие примерно как влизате и излизате??? Както и да е....

Ами като гледам доста лайк доста нещо .. май май.. я да видим???
                      Last edited by Дръзновенн; 30.10.2014, 14:35.

Коментар

• Много нови разбирачи се навъдиха, започна да ме хваща смях.
                        Last edited by siko13; 30.10.2014, 14:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
                          ха-ха-ха. Ами точно това им казвам, явно си търсите дъна и върхове. А това значи че сте тепърва начинаещи, е виж го равновеситео какви ги ръси..

Тука се продава в началото на годината когато има оживление и когато има желаещи за покупки..много. а сега се чака и се пълни от продаващите се паникьори. А по тоя начин ела да ми ги вземеш, техничар на софикс на бфб,
                          А сега да ти казвам ли къде да ходиш ти. : )
                          Кажи, кажи..
                          Че и техничар ме изкара, техничарите не бяха ли тез, за които рева, че ти давали 200 лв. заплата?
                          Техничари трябва да са били, щото фундаментално погледнато не ги заслужаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            Кашпировски,ама ти наистина ли вярваш в това,което пишеш...или просто обработваш своите последователи??
                            А ето поредния припознат, Кашпировски е накъде около теб..се разхождал пак, явно.

Какво да вярвам, имам практически опит. Не като тия тука пишат си и не знаят къде са.

Коментар

• Нещо много напрегнато на тези дето няма позции и чакат на кеш.
                              По 5-6 наизлизат на едни дето е казал нещо вярно за акциите.

Така е било винаги на БФБ, всички чакат и като видят, че няма накъде купуват на +200/300%.

Коментар

Ти си спами там за Украйна, не си играй да определяш дъната за да не вземат и твоите акции
                                ха-ха-ха. Ами точно това им казвам, явно си търсите дъна и върхове. А това значи че сте тепърва начинаещи, е виж го равновеситео какви ги ръси..

Тука се продаваше в началото на годината когато има оживление и когато има желаещи за покупки..много. а сега се чака и се пълни от продаващите се паникьори. А по тоя начин ела да ми ги вземеш, техничар на софикс на бфб,
                                А сега да ти казвам ли къде да ходиш ти. : )
                                Last edited by Дръзновенн; 30.10.2014, 14:29.

Коментар

Working...
                                X