Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеФундамент без фундамент посоката на борсата все още е надолу.
Търси се да се използва да се купи ако може по-евтино, това е. Но това не е посока надолу, е фундамент за посока нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеПресъхнаха ми устата да ви обяснявам, че няма да падаме, щото няма фундамент за падане. Фундаментът е за нагоре..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЗагрижен съм за теб, нямам проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеЩо какъв ти е проблема.
Просто се влушай, ако си съгласен с мен.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеАми спри най-накрая. Или пий една вода и си почини малко.
Просто се влушай, ако си съгласен с мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеПресъхнаха ми устата да ви обяснявамМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАйде или падайте или се качвайте.Много скучна я направихте тая борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАйде или падайте или се качвайте.Много скучна я направихте тая борса.
поне две седмици......
Но тези който гласуваха за Герб и РБ трябва да видят за какво са гласували ...
За кариеристи и мутрафони....
Коментар
-
Перфектно казано. Евала!
А какво точно вършиш на село?
""В България работническата класа няма работа, средната класа няма среда, а висшата класа няма класа. Повече няма какво да се каже по този въпрос според мен."
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеИ аз имах преди време тази дилема пръв на село (голям град в България) или средна класа в града (голям европейски град). Избрах нещо по средата: Живот в града и работа на село. Пътуването стана основна част от моето ежедневие. За този избор ми помогна най-вече амбицията ми. Докато на село достигаш своя таван, то в града винаги може още. Там тавана е високо, много високо. Когато човек остане на едно място в развитието си, то той заленява и може да бъде отписан, лека, полека. Така, че Тонка не съм съгласен с теб. Харесвам те, защото си положителен и възпитан човек. Ала тук мисля, че се заблуждаваш. Това "родолюбие" за мен е алиби за това, че човек не иска, т.е няма амбиция, не може, т.е. няма възможност или няма смелост да се развива. Защото, извинявам се, но България не може да е критерий за ниво. Нивото личи от политическата и бизнес-класа, т.е. от тези, които са горе на пирамидата.
В България работническата класа няма работа, средната класа няма среда, а висшата класа няма класа. Повече няма какво да се каже по този въпрос според мен.
Коментар
-
И аз имах преди време тази дилема пръв на село (голям град в България) или средна класа в града (голям европейски град). Избрах нещо по средата: Живот в града и работа на село. Пътуването стана основна част от моето ежедневие. За този избор ми помогна най-вече амбицията ми. Докато на село достигаш своя таван, то в града винаги може още. Там тавана е високо, много високо. Когато човек остане на едно място в развитието си, то той заленява и може да бъде отписан, лека, полека. Така, че Тонка не съм съгласен с теб. Харесвам те, защото си положителен и възпитан човек. Ала тук мисля, че се заблуждаваш. Това "родолюбие" за мен е алиби за това, че човек не иска, т.е няма амбиция, не може, т.е. няма възможност или няма смелост да се развива. Защото, извинявам се, но България не може да е критерий за ниво. Нивото личи от политическата и бизнес-класа, т.е. от тези, които са горе на пирамидата.
В България работническата класа няма работа, средната класа няма среда, а висшата класа няма класа. Повече няма какво да се каже по този въпрос според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДръзновеннЕ това че не е изцяло държавна, не значи че е ефективна. А не ефективните капиталови пазари са какви, високо рискови... то здраве има, но само здраве...
Контролните органи какви са изцяло държавни. А бе в Бананова Република си търгувай ти. То по рисково от това здраве му кажи....
Аз за сега избрах да остана в моята Родина, която ти наричаш иронично Бананова Република! Как беше в поговорката по-добре пръв в селото, отколкото последен в града или ако мога да перефразирам по-добре малък инвеститор в БГ, отколкото мияч на чинии в УСА.
Не знам как е там в мъглива Англия, в земетръсна Япония или там където си избрал да слугуваш, но тук в България е разкошен ден и излизам да поиграя с дъщеря си!
Желая ти хубав и слънчев ден с едно музикално поздравче!!!
" ...Said no more counting dollars. We'll be counting stars...."Last edited by tony1975; 02.11.2014, 12:57.
Коментар
-
На всички съм ви разказвал за моя подчинен старши счетоводител К. в Стара Загора, който хващаше градския транспорт(защото имаше месечна карта за пътуване) и от единия край на града пътуваше до другия, за да си купи по-евтин хляб в Лидл. И това бе едно от главните му забавления за уикенда!!!
Радвайте се че сте здрави, че имате дотатъчно кинти, а тя кризата рано или късно ще отмине - вярвай ми!
п.п. Борсата не е изцяло държавна и аз съм собственик, ако не ме лъже паметта и чичо Оги там купи символично
Коментар
Коментар