IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
    Колеги, ще имаме ли правитлство тази седмица или тази тема можем официално да я закриваме от форума
    Маме, няма да пипаш темата, че ще си имаш работа с Бате Тони!!!
    Някои борси са преминали и през Втората световна война и през студената война и през свалянето на небстъргачите в УСА и т.н. и т.н. и пак са на световни върхове, така че не мисли млад пазар като нашия - ще преминем през поредната криза и още как!!! Просто и тази криза ще има пречистващ ефект в/у борсата ни и ще паднат поредните гнили круши, също както ппреди си отидоха Мостстрой и ХДПАТ - нима съжалявате за тях? Споко всичко е само за добро - бъдете оптимисти и вярвайте в утрешня ден!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
      Колеги, ще имаме ли правитлство тази седмица или тази тема можем официално да я закриваме от форума
      Е ние и сега си имаме правителство. Кво му е на това?

Коментар

• Колеги, ще имаме ли правитлство тази седмица или тази тема можем официално да я закриваме от форума

Коментар

• цитат:

Няма сигнали от ощетени клиенти на инвестиционния посредник КТБ

Във връзка с изказване на народния представител Георги Кадиев, че Комисията за финансов надзор (КФН) носи отговорност за „КТБ” АД в качеството й на инвестиционен посредник, КФН заявява, че: КФН осъществява надзор и носи отговорност за дейността на всички инвестиционни посредници, в това число и за „КТБ” АД. Финансовите инструменти на клиенти, които са били поверени на „КТБ” АД, в качеството й на инвестиционен посредник, са изцяло налични и клиентите могат да се разпореждат с тях. Те са защитени по закон и във всеки един момент на специалния надзор, клиентите на инвестиционния посредник „КТБ” АД са могли и могат да прехвърлят финансовите си инструменти при друг инвестиционен посредник или по лична сметка в Централния депозитар. В КФН няма сигнали от ощетени клиенти на инвестиционния посредник „КТБ” АД. В изказването на г-н Кадиев, отново превес взема манипулативното политическо говорене, което цели да внесе объркване, паника и недоверие към финансовите институции, в това число и инвестиционните посредници. Подобни изказвания, издават некомпетентност, непознаване на законите и правомощията на институциите, което е недопустимо за народен представител, коментират от Комисията за финансов надзор.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
            Еее, това бие на оня виц "Навремето какво педе..си имаше.."
            То - много е казано в този форум - да забраним да се пише повече??!!
            Аз съм фен на "1996" - аз пък питам: къде отиде поощрението към ъпърите от едно време ??!!
            бе всички сме ъпъри бе , повече или по-малко. Дали има някой дет да купи неква артия без да вярва че ша е нагоре. Ама пишлемето е "просто" ъпър , и само глупости плещи. И старите пед...си са си още тука. Някои де . Па ти си фенствай на който искаш , кат искаш и ти си гледай Доу и си прави изводи за софикс, ...... ама от доста време си тука не вярвам така да правиш , нали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
              абе , аз та питах веднъж - тва 96 - набора ли ти е? Кат плещиш тия глупости - вярваш ли си? ...
              ПП колкото и да са напъваш фразата "Ъп 4000" вече е патентована , бледнееш
              Еее, това бие на оня виц "Навремето какво педе..си имаше.."
              То - много е казано в този форум - да забраним да се пише повече??!!
              Аз съм фен на "1996" - аз пък питам: къде отиде поощрението към ъпърите от едно време ??!!
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                Бях се отказал да пиша повече тези седмица, ама просто не издържам.

Как може да сте толкова "к___"?

Власт и пари никой и никога не отказва!

ГЕРБ имат възможност да са сами и да ги подрепят може би и 180 депутата. И това няма да бъде отказано. Не им обръщайте внимания какво говорят.

Недейте разсъждава като "т_____" а вижте, че ДАУ днес е на нов исторически рекорд.

Все по-напрегнато ще става на БФБ, като предстарвото излитане на совалка от Байконур

Кешът пари, акциите на тези цени вече ги няма! Напрежението ще взема връх следващите седмици на БФБ и докато не изригнем с едни +25% на първо време.
                абе , аз та питах веднъж - тва 96 - набора ли ти е? Кат плещиш тия глупости - вярваш ли си? Я разгъни графиките на дау и на софикс....... страхотна корелация , нали. Найш колко му пука на софиксОТ де е одил или са върнал Дау-то. Келещурски изпълнения - я си кажи портфолиото в темата там - за портфейлите , да сме наясно що си такъв ъпър
                ПП колкото и да са напъваш фразата "Ъп 4000" вече е патентована , бледнееш

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Не мисля повече да комуникирам с теб. Нищо полезно не би ми донесло това и да те чета. Вкарвам те в игнора при монтита, пантерки и пр. тролове и си плувай както знаеш!
                  Батка ти жив ли си с 190 процента ливъридж и прогнози софикс 1000 от април месец.......
                  колко репа са гръмнали.....та са станали 135 %
                  сигурно приличаш вече на малко попарена яконско кокошле.....
                  Аз на паднали нож не вадя....даже и агресивни и самовлЮбени глухари....

Жалко ,че някога ти давах акъл за БТН и София БТ.....
                  Last edited by Монти; 31.10.2014, 17:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                    И съвсем за кратко си представете какво би станало, ако ГЕРБ върне мандата.
                    Бях се отказал да пиша повече тези седмица, ама просто не издържам.

Как може да сте толкова "к___"?

Власт и пари никой и никога не отказва!

ГЕРБ имат възможност да са сами и да ги подрепят може би и 180 депутата. И това няма да бъде отказано. Не им обръщайте внимания какво говорят.

Недейте разсъждава като "т_____" а вижте, че ДАУ днес е на нов исторически рекорд.

Все по-напрегнато ще става на БФБ, като предстарвото излитане на совалка от Байконур

Кешът пари, акциите на тези цени вече ги няма! Напрежението ще взема връх следващите седмици на БФБ и докато не изригнем с едни +25% на първо време.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      Понеже бях помолен от модератора да не се заяждам повече с Батя, то ще се съобразя. Моля само колегата Батя да постне скрийн-шот от момента, в който твърди, че съм го питал за каквото и да било по отношение на борсова търговия. Или пък че съм го питал каквото и да било. Мисля, че е абсолютно некоректно да разпространяват лъжи.
                      Не мисля повече да комуникирам с теб. Нищо полезно не би ми донесло това и да те чета. Вкарвам те в игнора при монтита, пантерки и пр. тролове и си плувай както знаеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                        И съвсем за кратко си представете какво би станало, ако ГЕРБ върне мандата.
                        Другия път няма да имат възможност да съставят правителство

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          И се научи да четеш какво пиша в постовете си. Единственото, което твърдях е, че докато на Запад трае дълбока корекция, то тук няма на какво да се надяваме. Но корекцията на Запад изглежда свършила и аз съответно купувам.
                          Това не е задължително. Дълбока корекция на запад можеше да принуди пенсионните фондове да преоценят активите си в България с цел да докарат минималната доходност. Винаги има повече от един вариант.

Коментар

• И съвсем за кратко си представете какво би станало, ако ГЕРБ върне мандата.
                            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Понеже бях помолен от модератора да не се заяждам повече с Батя, то ще се съобразя. Моля само колегата Батя да постне скрийн-шот от момента, в който твърди, че съм го питал за каквото и да било по отношение на борсова търговия. Или пък че съм го питал каквото и да било. Мисля, че е абсолютно некоректно да разпространяват лъжи.
                              Last edited by ghettoff; 31.10.2014, 16:25.

Коментар

• Заяждане и приперни. И никаква активност на БФБ.
                                Това ни очаква докато не се се отблокират парите в КТБ.
                                Който има топки и купува ще изкара добри пари.
                                Прасенцата сега се заяждат тук във форума, щото нямат топки.

Лека, от мен и приятен уикенд.

Коментар

Working...
                                X