IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Труден въпрос задаваш.
    Ако решението мине още дълго време ще сме на минус (НОИ, КТБ, рейтинг, слаби отчети). Дано се прояви разум в парламента, макар да не вярвам в чудеса

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Аз съм съгласен този път с гербаджиите. Няма нищо лошо в това да дадеш правото на хората сами да избират!

Кудкудяците против това право на избор са предимно от ушили се и загробили чуждите пари в непродаваеми боклуци на бфб-то! Крайно време е да изтече гнойта от тази открита рана бфб-то поддържана на изкуствено дишане от години насам. Съжалявам за хората свързали професионалната си съдба с фондовия пазар в БГ.... но е ясно, че са направили погрешен избор още от самото начало. Време е да си потърсят друг начин за препитание, а не като горят чужди пари.
      +1111111
      Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

кажи ТИ как се нахака в златото на пика (около 1900$)
        Нямам намерение по 5 пъти на ден да обяснявам, че нямам сестра...
        бфб-то... амин
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Нещо отчаяни ми се виждате.
          е да мине тази шумотевица и като тръгне Софка нагоре ще видиш колко много народ са купували тези дни...а сега си мълчат

Коментар

Аз съм съгласен този път с гербаджиите. Няма нищо лошо в това да дадеш правото на хората сами да избират!

Кудкудяците против това право на избор са предимно от ушили се и загробили чуждите пари в непродаваеми боклуци на бфб-то! Крайно време е да изтече гнойта от тази открита рана бфб-то поддържана на изкуствено дишане от години насам. Съжалявам за хората свързали професионалната си съдба с фондовия пазар в БГ.... но е ясно, че са направили погрешен избор още от самото начало. Време е да си потърсят друг начин за препитание, а не като горят чужди пари.
            Ти не ми обяснявай за БФБ-то, ама кажи ТИ как се нахака в златото на пика (около 1900$)

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Утре накъде?
              Труден въпрос задаваш.

Коментар

Реплики? Предстои забавно четиво...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Утре накъде?
                  ами на коледната пързалка

Коментар

• Аз съм съгласен този път с гербаджиите. Няма нищо лошо в това да дадеш правото на хората сами да избират!

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Напротив . Моята игра е в центъра.

Коментар

Утре накъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Сезонът на промоциите се задава на БФБ.

Няма препоръка.
                          Ами определено ще се окажеш прав.Питаш ли ги тия дето в бързане да не изтърват влака се наклаха с цкб на 1.25 лв и Хим на 2 лв.От тук за 2-3 дена потънаха над 10% а промоциите тепърва започват.Но както е казал народа бързата кучка слепи ги ражда.

Коментар

• Нещо отчаяни ми се виждате.

Коментар

• Сезонът на промоциите се задава на БФБ.

Няма препоръка.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Борисов е готов на отстъпки за пенсионното осигуряване

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/..._osiguriavane/

Утре продължаваме на долЕ....:
                                Причината не са само ПФ който ги няма и като купувачи и като пенсионна реформа....
                                Просто хората продават защото идват празници а спекулантите правят навалици и усложняват нещата с оправяне на репо и преструктуриране на портфеили...
                                Гледам днес са подпукали ТИМ и Бедо и Плакатите........Батя ти ли си.........
                                А аз купих малко Гагарин..едно време имаше един колега Корк ,когато всички продаваха и той продаваше и си купуваше само ЕУБГ.....докато спря да продава защото имаше само ЕУБГ......
                                Иначе качествен форумец..... някой казват че новия му ник е гуантанамо..... ще ни е полезен сега.....
                                Утре не излезат ли ДФ и ПФ ще имаме нов рекорд на софикс....
                                Дори и без тая пенсионна реформа пазара нямаше да расте.За два дена показа че потенциала му е малък.Направи 15-на % ръст тук таме и замря а наискочиха продавачи.

Коментар

Working...
                                X