IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тъй де обърках се

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      айде лягай да спиш 3,33 p.m е
      а.m. е

Коментар

• айде лягай да спиш 3,33 a.m е

Коментар

• енемоната тепърва тръгва . туй обемче на дъното от декември видиш ли го . твоя баджанак го купи

Коментар

• А такаааа Софиксчо узря пак.Айде днес да вземе да се напъне да падне под 490 пункта.

Коментар

енемона еврохолд бреф
              Само бреф може да се приеме за сега.Другите са несериозни.Енемона 200 бр за половин час

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Къде го видя това нагоре не знам.
                енемона еврохолд бреф

Коментар

• Айде стига сте стискали кеша ми го развързвайте.Подкрепете родната борса .

Коментар

• Какво точно му е оптимистичното само не разбрах?

Коментар

обаче Таше гап нагори стана. съсъсъ
                      Къде го видя това нагоре не знам.

Коментар

ти таше си мислиш че ние сами си го правим . викаш лош човешки материал . ами такива съдъци като твоя баджанак що мислиш идват тука да ни помагат ли

не знам как издържаш до 3 часа бе човек за едното бефебе . гушвай възглавницата и вземи един сън . много е благотворно. и омразата ти към България ще спадне
                        Грешиш блрдолики не мразя България а напротив много си я обичам.Затовавсяка година прекарвам лятото в БГ-то.Едно че подпомагам икономиката и със свежа пара друго че си харесвам Черното море и се размазвам през тия 3-4 месеца.

Коментар

• обаче Таше гап нагори стана. съсъсъ

Коментар

• Бий мечетата по дупетата, бий, бий, бий!

Коментар

Ааааа не.Не сменям индианското си име с това на ромънски .
                              Бъркаш нещо от наште е ,натурален български болярин.
                              Last edited by X_Y; 15.01.2015, 11:01.

Коментар

Ако ма питаш мен там в бг-то и господ не мой ва спаси.Аз опитвах няколко десетилетия и накрая си бих камшика за Обетованата земя.
                                ти таше си мислиш че ние сами си го правим . викаш лош човешки материал . ами такива съдъци като твоя баджанак що мислиш идват тука да ни помагат ли

не знам как издържаш до 3 часа бе човек за едното бефебе . гушвай възглавницата и вземи един сън . много е благотворно. и омразата ти към България ще спадне

Коментар

Working...
                                X