IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Идат и хапят. Ръфат мечетата по дупетата
    С тия силиконови рогца...

Коментар

• Предполагам че знаете че при посещения в чужбина държавния секретар на щатите е включил в антуража си и представители на бизнеса

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Който е в акции е бик, който е на кеш е мечка. Другото вече е маржин
        Не е винаги баш така.
        Може да си почти без кеш и пълен с артии и пак да се мечееш.
        Въпрос на игра

Коментар

• Да, ама като вземе да позеленява и... ликвидността изчезва... В определени моменти почвам да мисля, че нещо при мен е блокирало и... току се изтърколи някоя сделчица...

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            да бе , поразходи малко шлифера и айде нагоре
            ами магьосници са .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Чувате ли тропота на копита?
              Идат и хапят. Ръфат мечетата по дупетата
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• да бе , поразходи малко шлифера и айде нагоре

Коментар

Ръъъъъъъъъъъъст. това е заради баджанака на Ташето , горе долу позеленяхя някой позиции
                  Видя ли кво прави Големия брат .

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                    Днес засега държим нивата, но оборота просто липсва. Реално няма почти никаква търговия, май всички седят и чакат.
                    А вчера ако не друго, поне оборот направихме. А без оборот няма печалба.
                    ...ден на траур, к'во да се прави

Коментар

• Ръъъъъъъъъъъъст. това е заради баджанака на Ташето , горе долу позеленяхя някой позиции

Коментар

• Би Би Си се пита какво търсят в София Джон Кери, Филип Хамънд и Йенс Столтенберг и дали ще го намерят.

търсят избушеняци за 0,00000001 стинка и като ги направят леф ей ти командировъчни

Коментар

• Чувате ли тропота на копита?

Коментар

• Днес засега държим нивата, но оборота просто липсва. Реално няма почти никаква търговия, май всички седят и чакат.
                            А вчера ако не друго, поне оборот направихме. А без оборот няма печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Крайно време е да се разбере, че на БФБ-то истински мечки няма. Не може да има мечки на пазар, който няма къси продажби.

Така мисля аз.

Успех на всички!
                              Който е в акции е бик, който е на кеш е мечка. Другото вече е маржин
                              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

енемоната тепърва тръгва . туй обемче на дъното от декември видиш ли го . твоя баджанак го купи
                                Енемона въобще не ме интересува.Това е една измислена артия.Изкопаха една яма и голямата компания.Пълна червена помия е тая артия.

Коментар

Working...
                                X