Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМисля, че днес ще затворим над 400 !Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеРязко спихване сега до под 300...
Кеф ти фазерченца, кеф ти химченца/торови и прочие.
Като тръгнат после, а и фармата и стара пл-на току виж и сме минали и 500.
От 300 и надоле мечка страх - нази не. Голям праз, зер 90% от борсовия ми живот там мина, навикнали сме
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе го чукнахме а го боцнахме....Той взе че издиша.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеMarkov, всъщност ако коментарът ти е насочен към мен, го приемам наистина малко лично. Готов съм по всяко време да си бием дузпи по темата защо още не инвестирам на БФБ. Но не знам след мача дали няма да се скапе оптимизмът ви. Поздрави!
Давай дузпите
Да чуем всички твоите съждения.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХоп, чукнахме 400! :cool:
Да видим от първия път ли ще ги превземем или ще има леко отстъпление преди нов щурм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХоп, чукнахме 400!
Да видим от първия път ли ще ги превземем или ще има леко отстъпление преди нов щурм
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДо 350,2 млн. лева, или 0,45% от прогнозния брутен вътрешен продукт (БВП), се е свил бюджетният дефицит към края на миналата година, сочат данните на Министерство на финансите.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар