До 350,2 млн. лева, или 0,45% от прогнозния брутен вътрешен продукт (БВП), се е свил бюджетният дефицит към края на миналата година, сочат данните на Министерство на финансите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеНа крачка сме от Sofix 400Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеДнес ще се обират печалби.Така,че крачка назад
Сега остава да ги нацелиш - независимо дали си бик, мечка или просто писателЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Гетка, капки за очички купил ли си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеНа крачка сме от Sofix 400разстояние...
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеНа крачка сме от Sofix 400
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВъххх, недей...!!!
Не говори, ще развалиш сватбата....
пп Така ми е готино да съм оптимист.....дето се казва "съм се оженил за БФБ.."..
Хем ще го тестваме тренда, доколкото е тренд
Чичо, с тренд или без тренд живота продължаваРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеMarkov, всъщност ако коментарът ти е насочен към мен, го приемам наистина малко лично. Готов съм по всяко време да си бием дузпи по темата защо още не инвестирам на БФБ. Но не знам след мача дали няма да се скапе оптимизмът ви. Поздрави!
Не говори, ще развалиш сватбата....
пп Така ми е готино да съм оптимист.....дето се казва "съм се оженил за БФБ.."..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНаивникът хич не е наивникИначе казано наивника може да не е наивник, но гетоф си остава гетоф
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНаивникът хич не е наивник
Гетка, капки за очички купил ли си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеMarkov, всъщност ако коментарът ти е насочен към мен, го приемам наистина малко лично. Готов съм по всяко време да си бием дузпи по темата защо още не инвестирам на БФБ. Но не знам след мача дали няма да се скапе оптимизмът ви. Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИмаше един виц....аман от теоретик еб...чи!
Аз ще кажа аман от теоретик инвеститори.
Скъсват се от писания из форума, раздават компетентни мнения.....накрая се оказва че те всъщност още обмисляли покупката на акции на БФБ.
Нищо лично .... ама леко дразни така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМного ми е тимаджийско тва рали
Коментар
Коментар