If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изглежда не помниш повече от 2 дена?!... Депозитите бяха ликвидирани още в края на Декември. Всичко е в злато, сребро и биткойн! Всички приходи които имам вкл. и от форекс ще се преобразуват в злато, сребро и биткойн. Така ще е поне до 2019 г.
Значи без значение че цената на златото пада ти ще продължиш да набиваш парите си в него?
Какво ли се е променила толкоз икономиката на България последната седмица,че борсичката така е увесила нос
Абе аз същия въпрос задавах когато индексите скачаха, тогава много хора имаха хипотези, а на улиците нямаше многолюдна гладна тълпа. Сега нека пак тези хора да ти отговорят.
Това още веднъж показва докъде могат да стигнат безочието и наглостта.
Сащият случай като червената подлога - учиндолския селяндур - той пък много обича да говори как бил "свалил" Виденов.
Само че ние помним - лайното просто като видя тогава, че неговите хора нЕма да ги бъде и се присламчи към протестите.
Изглежда не помниш повече от 2 дена?!... Депозитите бяха ликвидирани още в края на Декември. Всичко е в злато, сребро и биткойн! Всички приходи които имам вкл. и от форекс ще се преобразуват в злато, сребро и биткойн. Така ще е поне до 2019 г.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар