If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Работата е ясна. Никой не му пука за БФБ дори и на безценица.
Още един булиш индикатор за годината отпада.
Ке се ходи май пак към 300...
Няма такова нещо!
Мариян е дал доста негативен уклон на тази статия.
Въобще не се стигна до стартиране на процедура, представяне пред инвеститори и сондаж на интереса.
Процедурата се спира заради преждевременната оставка на правителството!
Откъде го измъдрихте това с липсата на интерес!?
Да не се окаже, че държавата има интерес БФБ да бъде държавна заради необходимостта приватизациите да минават през нея и на по-тънки цени, а кой би спечелил от това?! Или има нещо друго освен предположението за липса на интерес от инвеститори
Хм.Аз искам да знам защо приватизацията минава през старата платформа , а не през xetra?
Колко тайни са тези ордери, който пускат брокерите и информацията достъпна ли е на на някой служител от БФБ?
Да не се окаже, че държавата има интерес БФБ да бъде държавна заради необходимостта приватизациите да минават през нея и на по-тънки цени, а кой би спечелил от това?! Или има нещо друго освен предположението за липса на интерес от инвеститори
Работата е ясна. Никой не му пука за БФБ дори и на безценица.
Още един булиш индикатор за годината отпада.
Ке се ходи май пак към 300...
Нерде 300, нерде 267. Когато говорих, че трендът не е еднозначен се изпреварваха да ме нареждат. Ала на.... Никога да не забравяме, че сме в България. В България няма нищо възходящо.
Естествено,върви проверка за манипулация на борсата.Изчезна интереса на купувачите...Което пък означава "down,down the river:.
Ще има позиции нагоре, но се очертава да са по малко на брой! Успех на тези, които ще ги хванат... При някои емисии много често търсенето надделява над мераците за продажба, което е надобре.
Коментар