IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...... но докато всичкият бизнес е под заплаха, забрави за ръст на БФБ.[/QUOTE]

Тук някои са се "паникьосали" здраво
    Вярно - Дянката стегна фиска малко и се разцивриха повечето "БИЗНЕСMAДАМИ" - това ли е всичкият ни бизнес ,големите компании си подължават с
    инвестициите в БГ-то - справка :
    - КЦМ в Пловдив
    - Италче чементи в Девня
    - Титан Бетон в Бургас,Ст.Загора и В.Търново
    - Аурубис в Панагюрище
    - и т.н.

Как мислиш ,нима тези компании не са част от БГ-бизнеса ?

ПП ще бъде много жалко ,ако агро-арендаторите продължават да си купуват бентлита и самолети , а не инвестират в бизнес.
    Last edited by Dmirkata; 11.04.2013, 00:04.
    не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
      Спорд мен "вливането на ликвидност" е основната причина за ръстовете ,които наблюдаваме в САЩ,Япония,ФРГ и т.н.Сега големите акули са на ралито при развите икономики . Вниманието им е концентрирано при DJIA,DAX Nikkei etc.
      Това е естествено ,понеже :
      -пазарът там е много по-развит и по-ликвиден;
      -по-познати са им компаниите /това им e home-маркет все пак/
      -самите компании са по-печаливши от нашите
      -не им се налага да превалутират (н.пр. в ЛВ или Полски Злоти)

Когато започне спадът и започне КЕШИРАНЕТО със сигурност една част от тази ЛИКВИДНОСТ ще се пренасочи към периферните и по-подценени пазари на борси като нашата ,където и рискът е по-висок .Най-вероятно това ще се усети по-рано във Варшава и Будапеща,отколкото в София , но не ми се мисли колко ще е скокът ,ако един фонд реши да инвестира поне 10Мио на БФБ-то.
      Убеден съм ,че няма да е само една акулата,която ще иска да се позавърти насам.Понеже след СТРАХА винаги идва АЛЧНОСТТА.

Успех на БГ Спекулантите
      Какви спекуланти, мутрата в Унгария е болен мозък, тук пак сме добре, но докато всичкият бизнес е под заплаха, забрави за ръст на БФБ.

Коментар

• Ще има ли ръст на БФБ след спад на DOW ?

Спорд мен "вливането на ликвидност" е основната причина за ръстовете ,които наблюдаваме в САЩ,Япония,ФРГ и т.н.Сега големите акули са на ралито при развите икономики . Вниманието им е концентрирано при DJIA,DAX Nikkei etc.
        Това е естествено ,понеже :
        -пазарът там е много по-развит и по-ликвиден;
        -по-познати са им компаниите /това им e home-маркет все пак/
        -самите компании са по-печаливши от нашите
        -не им се налага да превалутират (н.пр. в ЛВ или Полски Злоти)

Когато започне спадът и започне КЕШИРАНЕТО със сигурност една част от тази ЛИКВИДНОСТ ще се пренасочи към периферните и по-подценени пазари на борси като нашата ,където и рискът е по-висок .Най-вероятно това ще се усети по-рано във Варшава и Будапеща,отколкото в София , но не ми се мисли колко ще е скокът ,ако един фонд реши да инвестира поне 10Мио на БФБ-то.
        Убеден съм ,че няма да е само една акулата,която ще иска да се позавърти насам.Понеже след СТРАХА винаги идва АЛЧНОСТТА.

Успех на БГ Спекулантите
        не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz=Geko
          Казвайте бързо откъде се поръчва заря, че като гледам Дау ще ме изненада и още утре други ден ще чукнем 15К. Обещал съм заря
          Имаш ли Дау-артия ?
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Казвайте бързо откъде се поръчва заря, че като гледам Дау ще ме изненада и още утре други ден ще чукнем 15К. Обещал съм заря
            Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Не знам дали е Геко, ама е Лордчето на акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Лудите атакуват!
                Не знам дали е Геко, ама е Лордчето на акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Лудите атакуват!
                  А ако бяха здърпали смукача можеше, да се осъзнаят

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    ...Дай аргументи Батя. Защо България ще излезе от икономическата депресия в която се намира от 4-5 години? Защото аз съм изброил около 10-20 причини защо това няма да стане скоро.
                    Няма смисъл гетоффф да си хабя времето.
                    Вече няколко пъти съм писал моите основания за оптимизъм.
                    Който е искал ги е проумял, който иска да гледа само в черно, ги отхвърля.
                    Действай и мисли както си знаеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                      РЪСТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ за ДАУУУ

При ДАУ 15К като видите заря, да знаете, че аз съм я поръчал
                      Лудите атакуват!

Коментар

• РЪСТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ за ДАУУУ

При ДАУ 15К като видите заря, да знаете, че аз съм я поръчал
                        Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Лесопласт АД приключва 2012 г. на печалба от 1 169 хил. лв.

Последна редакция: 10.04.2013, 17:36

Публикуване: 10.04.2013, 17:32

Автор: Емил Брандийски

Дружеството Лесопласт АД е реализирало печалба в края на 2012г., в размер на 1 169 хил. лв.

Общите приходи на дружеството са 47 573 хил. лв., което е с 13.21 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 16.36 % спрямо предходния период до 46 384 хил.лв.

Нетните приходи от продажби за 2012г. са в размер на 47 571 хил.лв. и представляват 100.00 % от общите приходи. Спрямо съответния период за 2011 година те се увеличават с 13.21 %.

Към 31 декември 2012г. дружеството показва печалба на акция в размер на 2.89лв. . Данните са от годишния одитиран Баланс/Отчет на дружеството за 2012г.

Собственият капитал на дружеството в края на годината е 14 500 хил. лв. , като спрямо същия период на 2011г. се е увеличил с 5.88 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София за 2012г.:
                          Общ брой изтъргувани акции: ( 656 бр. акции )
                          Общ брой сделки: ( 27 бр. )
                          Минимална цена: ( 11.500 лв. )
                          Максимална цена: ( 16.990 лв. )
                          Среднопретеглена цена: ( 13.713 лв. за акция. )

Коментар

• Когато започнаха промените бяхме сравнително млади, някаква надежда се зароди тогава, че държавата ще тръгне напред и нещата ще потръгнат, създадохме семейство, дом, професионално израстване, име ако щеш и сега да кажеш баста на всичко е доста трудно. Може да звучи малко емоционално но е така. Жалко е за самите нас, на държавата може да кажем майната и.
                            Last edited by siko13; 10.04.2013, 15:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              На така мислещи хора, просто им се чудя що за мазохисти са да стоят още в тази държава.
                              Щом нямаш вяра, какви ги дириш още тук. Стягай си багажа като всички останали, обезверени, но активни хора.
                              Иначе каква е алтернативата - седиш си сърдит и намусен и само поплюването и смръщените вежди са ти ежедневната утеха!?
                              Много тъжно!
                              Виж. Едното няма нищо общо с другото. Аз съм си доста активен, работя много и ми доставя удоволствие. Освен това живея и работя както в България, така и в чужбина, защото 95% от работния ми обем се изнася. В тази абсурдна среда съм съумял да направя най-доброто за мен и близките ми. Но не става въпрос за мен. Всичко това не променя фактите, които е хубаво човек да преценя много точно. Повтарям ФАКТИТЕ, а не това, което ни се иска. Има ли в този форум някой, който наистина да може да каже една наистина основателна причина нашата икономика да тръгне смело нагоре в следващите години? До момента ни една, а само глупости от рода, че счетоводителите на Кока Кола ще спомогнат за ръст в икономиката ни. Съжалявам, нищо лично, ала предпочитам сериозни аргументи. Като изложа своите аргументи насреща само обиди или пък обвинения в прекомерен песимизъм. Дай аргументи Батя. Защо България ще излезе от икономическата депресия в която се намира от 4-5 години? Защото аз съм изброил около 10-20 причини защо това няма да стане скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                ... Просто за БГ вярата ми се изчерпа доста отдавна.
                                На така мислещи хора, просто им се чудя що за мазохисти са да стоят още в тази държава.
                                Щом нямаш вяра, какви ги дириш още тук. Стягай си багажа като всички останали, обезверени, но активни хора.
                                Иначе каква е алтернативата - седиш си сърдит и намусен и само поплюването и смръщените вежди са ти ежедневната утеха!?
                                Много тъжно!
                                Last edited by Батя; 10.04.2013, 14:26.

Коментар

Working...
                                X