Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеРеално, СОФИКС има още 1300 пункта само докато мине своя ал-тайм-хай!
Ей го - де е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеА така, само батковци и мастери
Абе, няма ли и някой губещ в крайна сметка
П.П. Премерете най-накрая на кой му е по-голям
Губещите ги търси по темите на Мастаров.
И по фондовете...горките пенсионери
ПС Опппс, сетих се. Геко бе - барабар с всичките му превъплъщения е изключение. Той също е вечно губещ завалийката..Last edited by pipbel; 02.07.2013, 09:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнениеД кога с този оптимизъм на БФБ?
Време е за малко реализъм.
Ей го - де е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе 1700, до 1980 беше стигнал. Но аз съм в играта от 75 пункта (2001-ва), при това съм бил Софикс неколкократно, таа... всичко върви по план и съм доволен, да!
Абе, няма ли и някой губещ в крайна сметка
П.П. Премерете най-накрая на кой му е по-голямПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОт 1700 се размаза на 300 и от 300 отиде с небивал зор до 440. Това има ли 7-8% възстановяване на загубите? На това ли се радваш?!
Няма се нервиш, след 20-тина години златото пак може да стигне 2 000, само стискай кълки и чакай
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТочно сипвам второто, но като гледам каква глътка се е отворила........
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВърви ли питието?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗа какво ти са сделки? И без това 9 от всеки 10 сделки са местене на едни и същи пари от левия джоб в десния с една единствена цел. Да се надуе малко балона за да се оттърват от боклуците в които са се ушили всички. Само не виждам за чия сметка ще стане това? Балъците отдавна си отидаха от бфб-то. Останаха само тарикатите и хептен заблудените, които още се надяват на чудеса...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВиж, трябва да му се влезе в положението на мастърчето. Докато БФБ катери стабилно нагоре вече над годинаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКви чудеса, кви 5лв бе готин
Над 50% сме нагоре на годишна база, немалко направихме доходност доста над тях дори. Горките самураи печатат кат луди и пак им е зор да са ни на темпото.
А тепърва идват добрите години за акциите по света и тук.
Имаме още доста да зобим, не ни мисли нас.
А твоя балон се спука...та дори и има немалко въздух още да пуска
И понеже няма топки горкия, да отреже загубите и да инвестира на БФБ, че да види и той малко зелено, му остава да поплюва по форумите и да проклина съдбата!
Коментар
Коментар