IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• К'во ви дреме Софикс къде е?Аз си гледам мойте акции да се качват а къде е Софикс не ме интересува
    Life won't wait for you.

Коментар

• Успех на всички!

Коментар

• Миналата седмица порнахме 460 и затворихме на 4 г. връх.
        Предлагам тази седмица да продължаваме уверено към тестването на 515
        Имаме още мнооого да наваксваме, толкова време спахме

Коментар

• Гледам и Меркел добре се е представила мечки къде сте

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Абе я най-добре продължавай да се хвалиш във форума...
            Като опре въпроса за пари....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
              софикс ,
              Не ме дразни ,защото знам как се правят тези работи... поемаш всички такси и комисионни
              Отваряме всички спестовни сметки , активи ,сделки и баланс на ИП и слагаме сума за труда...и сума печалба ....
              Абе я най-добре продължавай да се хвалиш във форума...

Коментар

Пии си биричката ,за да не ти разваля настроението ...
                Няма пък пред теб да се доказвам...
                Пуснал съм позициите си от началона на годината...и сега също
                Имам влизане в ССВ и ХИМ прив. ,Енерго Про мрежи ,Петрол , Коба ,Корп на дъното ...
                Монти, не с лошото! Аз не искам да доказваш на мен, а на колегите от форума пред които се хвалиш

Коментар

Освен да ти тегля след малко една майна ,друго няма да постигнеш...
                  Лошо е да казваш неща които не можеш да докажеш

Коментар

• Сега да не вземеш да се притесниш Аз сега ще отида да си купя биричка и като се върна ще видя какво си пуснал

Коментар

Кой неща ще преценяват...
                      Аз само в Коба от 5,6 -6,1 евра съм правил пакета .. сега е 10 евра...
                      винаги мога да ти пусна цена от 8,9 евра...

Ами пускаме картинки на сделките

кой какво и на колко е купил и на колко е продал ако е продал а пък ако не е продал ще гледаме последната цена на акцията

Коментар

И не трябва....
                        То и аз не си вярвам,като сумирах какво съм изкарал от ИП в кеш всеки месец........,
                        Сега пак пиша нареждане за печалбата от Петрол ,която е една месечна заплата на министър... имам студентка...
                        А искаш ли да направим едно показно пред целия форум?

Ти пускаш твоите сделки и аз пускам моите, а колегите ще преценяват нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Аз тази година имам над 67 % печалба и кеширане на 50 %....
                          На такива приказки аз не вярвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Бравос на всички, яки сте ! Евала !
                            Въпреки че последните 2 дена имам отстъпление на западния фронт тук сте държали здраво и на ти - 80.8% профит. Никак не е зле за 22 месеца, аз доволен.
                            Сигурен съм че ще си преизпълня и таргета от 100% за 3 годишнината на борсата.

PS Още повече че 3/4 от печалбата ми е реализирана/кеширана. Знайно е че докато не продадеш всичко си е все пак на хартия само....
                            Аз тази година имам над 67 % печалба и кеширане на 50 %....
                            Сега се питам на тези 50 % кеш печалбата щеше да бъде най малко 50 %....
                            и щях да гоня над 90 %....
                            Проблема е че много хубаво не е на хубаво...

Къде ще бъдем изработени ,там е проблема..
                            Никой не дава толкова пари за гледане на монитора...
                            Следват преоценка на ПФ и мисля да сваля малко гарда.. за два месеца...
                            и да останат НГ ракетите само да пълня...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Пичове, тръгвам за БГ.
                              Няма вършите глупости ей.
                              Само на 200 лв. съм от кота 80% и като се прибера утре вечер искам да отварям шампанското и хайвера.
                              Успех туканка и умната
                              Бравос на всички, яки сте ! Евала !
                              Въпреки че последните 2 дена имам отстъпление на западния фронт тук сте държали здраво и на ти - 80.8% профит. Никак не е зле за 22 месеца, аз доволен.
                              Сигурен съм че ще си преизпълня и таргета от 100% за 3 годишнината на борсата.

PS Още повече че 3/4 от печалбата ми е реализирана/кеширана. Знайно е че докато не продадеш всичко си е все пак на хартия само....
                              Last edited by pipbel; 22.09.2013, 15:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                дръж се Софикс 515 - идваме!!!
                                Мене не ми се вярваше да стигнем 500 тая година, ма пу пу пу - дано съм бил крив и прекален песимист

Коментар

Working...
                                X