IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дръж се Софикс 515 - идваме!!!

Коментар

• http://dox.bg/files/dw?a=a1f1b7987a

Коментар

• http://vbox7.com/play:5df19a3f&al=2&vid=926913
        много тигри и тигрици!
        Last edited by tony1975; 22.09.2013, 08:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          2007 ти е бедна фантазията какво беше
          Ей тогаз голямо насиране беше...
          После Софикса май имаше дневен спад до 8 % в годините или и десятка догони?

Първоначално изпратено от 21.12.2007
          Настроенията на пазарните участници контрастираха с масовите разпродажби от предходния ден при почти всички ликвидни позиции в резултат на изтегляне на средства от страна на пенсионните фондове на Алианц България в размер на 50 млн. лв. Според слухове на борсата майката поискала дъщерните фирми в Европа свеж ресурс, което принудило българските поделения да изтеглят инвестициите си, които били предимно в договорни фондове. В сряда при отварянето на борсата за половин час настъпи пълна паника и масирани разпродажби, което смъкна цените на някои компании с до 10 на сто, а индексите се сринаха с около 4%.

Коментар

• 2007 година ... ееееееех ..... август на 2007 .... чак ми се плаче .....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Няма нужда от надъхване и острене на рога....
              Все още имам усещането за врътки между ИП....Когато обемите минат 2-3 млн на ден средно за месец, тогава ще съм оптимист.
              Сега 1-2 или 3-4 К ръст на ден, не ме кефят. Това е само статистика....Положителна, но статистика...

пп Нооо, това все пак е повод за едно "НАЗДРАВЕ".....!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Страхотна седмица със страхотен завършек за портфейла на бате ви Тони - ЕВАЛА!
                2007 така ли е било - то голям кеф!!!
                Днес съм на +2% готино!
                2007 ти е бедна фантазията какво беше

Коментар

Днес съм на +2% готино!
                  2007 Беше много по-яко

Коментар

Днес съм на +2% готино!
                    Аз съм на 10 % плюс ,пък не се хваля....
                    Даже ,ми е тъпо ,че Неохим не се качи над 41-44 лв коолкото почнаха да купуват спекулантите след първоначалната новина...
                    Това означава че е пълно с господа 5% И БОРСАТА Е ПЪЛНА ЛЪЖА ,каму ли за някакви ракети...
                    Темата за хваленето и лъжата за търсене на балъци е в пълен обем и още е реална...
                    Така че умната.....

Коментар

• Страхотна седмица със страхотен завършек за портфейла на бате ви Тони - ЕВАЛА!
                      Днес съм на +2% готино!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Опааааааааа!
                        Добър завършек на сесията и седмицата

Коментар

• Опааааааааа!

Коментар

• Ще пукне ли топчето!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Идексния/ните, яко ще пораздвижат пак замрялта ни борсица. Нищо чудно да и подейства като токов удар на изпаднал в кома и да вземе да рипне следващите седмици
                              Нали знаеш какво ще ти кажат апокалиптиците? Dead cat bounce.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Идексния/ните, яко ще пораздвижат пак замрялта ни борсица. Нищо чудно да и подейства като токов удар на изпаднал в кома и да вземе да рипне следващите седмици

Коментар

Working...
                                X