дръж се Софикс 515 - идваме!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://vbox7.com/play:5df19a3f&al=2&vid=926913
много тигри и тигрици!Last edited by tony1975; 22.09.2013, 08:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение2007 ти е бедна фантазията какво беше
После Софикса май имаше дневен спад до 8 % в годините или и десятка догони?
Първоначално изпратено от 21.12.2007Настроенията на пазарните участници контрастираха с масовите разпродажби от предходния ден при почти всички ликвидни позиции в резултат на изтегляне на средства от страна на пенсионните фондове на Алианц България в размер на 50 млн. лв. Според слухове на борсата майката поискала дъщерните фирми в Европа свеж ресурс, което принудило българските поделения да изтеглят инвестициите си, които били предимно в договорни фондове. В сряда при отварянето на борсата за половин час настъпи пълна паника и масирани разпродажби, което смъкна цените на някои компании с до 10 на сто, а индексите се сринаха с около 4%.
Коментар
-
Няма нужда от надъхване и острене на рога....
Все още имам усещането за врътки между ИП....Когато обемите минат 2-3 млн на ден средно за месец, тогава ще съм оптимист.
Сега 1-2 или 3-4 К ръст на ден, не ме кефят. Това е само статистика....Положителна, но статистика...
пп Нооо, това все пак е повод за едно "НАЗДРАВЕ".....!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтрахотна седмица със страхотен завършек за портфейла на бате ви Тони - ЕВАЛА!
2007 така ли е било - то голям кеф!!!
Днес съм на +2%готино!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтрахотна седмица със страхотен завършек за портфейла на бате ви Тони - ЕВАЛА!
Днес съм на +2%готино!
Коментар
-
Днес съм на +2%готино!
Даже ,ми е тъпо ,че Неохим не се качи над 41-44 лв коолкото почнаха да купуват спекулантите след първоначалната новина...
Това означава че е пълно с господа 5% И БОРСАТА Е ПЪЛНА ЛЪЖА ,каму ли за някакви ракети...
Темата за хваленето и лъжата за търсене на балъци е в пълен обем и още е реална...
Така че умната.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИдексния/ните, яко ще пораздвижат пак замрялта ни борсица. Нищо чудно да и подейства като токов удар на изпаднал в кома и да вземе да рипне следващите седмициLife won't wait for you.
Коментар
Коментар