If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И Алианц се появи Добър знак е, че и ПФ се намесиха в играта
Още по-интересно ще стане когато ДФ започнат да се бият за акции. Щото не върви Софикс да прави десетки %-ти, а те да се влачат с мизерна доходност... ще започне пак миграция на вложители
Така е, не може да се отрече, че излезе прав. Някой си удвоиха парите на БФБ, а други ги удвоиха и утроиха използвайки капитала си за нещата, които умеят. Сега стартираме наново и в крайна сметка всички сме щастливи, нали така?
Така е гетофф!
Евала за точните думи!
И да се извиня че понякога съм малко язвителен... ама имах леко да ти връщам
Успешна игра на БФБ на всички осмелили се да купуват до сега... да му мислят тия дето още стискат депозитите
Щот всеки се надява да прехвърли горещия картоф навреме.
Ма накрая винаги и задължително се духа супата с боклуците...е. няма си ти със сигурност, първите в пирамидата винаги печелят
При толкоз стойностни неща по света дето са на многогодишни дъна - тея "дървета" ич биля не ме блазнят.
Това добре, Пипс, обаче ако партито приключва там където гледаш, какво може да се случи ? Част от кинтите да дойдат тук
Лудница пълна на БФБ!
Щом и най-големите скептици взеха да си пазарят "дървета"
Кой Синергон, кой Топливо, Евроинс, Билборд...
До преди месеци се смееха на Батя че ги купувал, а сега кълват на двойни цени, с усмивки до уши
Щот всеки се надява да прехвърли горещия картоф навреме.
Ма накрая винаги и задължително се духа супата с боклуците...е. няма си ти със сигурност, първите в пирамидата винаги печелят
При толкоз стойностни неща по света дето са на многогодишни дъна - тея "дървета" ич биля не ме блазнят.
Коментар