Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
пак не е така - някои зайци може да се подплащат и да продават при едно, две подвеждащи писания, недей да ме мислиш за зелен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ясно нов си на бфб.Ако беше стар играч нямаше да си мислиш че някой може с изказано мнение на бфб да бутне цените в дадена посока.Просто никой не е по-голям от пазара.Аз съм видял много спадове и ги предвиждам рано.Ако се разровиш много назад преди 10 г и проследиш хронологията ще разбереш че всеки път когато съм обявил че очаквам спад това се е случило.Как го правя няма да ти кажа но поне може да се замислиш над думите ми и понякога да ти е от полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Както винаги бъркаш - кеш има, но нямаше среща .. нормално при падащи борси да се чака на промоцияА пък и вие(ти, порки, тролки) помагате с тези истерични крясаци за сривове всеки ден ... що да не се възползват хората да купят евтинко
Не съм присъствал при другите кризи .. все така ли е било?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаТолкова яка банка уж а никаква ттрговия при нея.Интересно!Струва ми се че няма кеш вече.А пък и вие(ти, порки, тролки) помагате с тези истерични крясаци за сривове всеки ден ... що да не се възползват хората да купят евтинко
Не съм присъствал при другите кризи .. все така ли е било?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Metodiy Разгледай мнение
Ей, голяма злоба. На три коментара, един е твоят. И все едно и също - колко била зле, за нищо не ставала и т.н. А същевременно я следиш? Тоест искаш да си купиш боклук ли? Направо ми писна ми да ти чета писаниците. Честно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Ами тогава за какво ги плещиш тия, че и преди 2г. и сега цената била все 1.50 лв.? Какво значение има това, като през това време е имала такива големи движения в двете посоки и си могъл да спечелиш 72%? Това не е ли по-важното?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХихихи!!! Якооооо!! Как ли се чувства оня дето купи вчера 20000 цкб на 1.53 лв? Днес вече е 1.46 артията.
Last edited by mibova; 05.12.2018, 13:13.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Как ли се чувства оня дето купи вчера 20000 цкб на 1.53 лв? Днес вече е 1.46 артията.
Last edited by mibova; 05.12.2018, 13:13.
Коментар
-
Поиграх си пак да анализирам артията и резултата отново показва слизане на цената в диапазона 1-1.10 лева.Last edited by Ташунко със сапа; 03.12.2018, 22:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
А ти да си чел че съм ги продал преди много време с 72 % печалба ??
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Ха-ха-ха... ми кой те кара да ги държиш 2 год.? През тези 2 год. да си видял, че цената се разхожда между 1 лв. и 2.15 лв.....
Коментар
Коментар