If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Твърдението ти е чиста лъжа поради причината че никога не купувам акции в големи
количества на един път.Купувам на малки пакети до 2000 бр максимум и то във времето така че твърдението ти не е истина.
е кой е казал, че пакета си го купил на един път?
затова пиша, че имаш 30 000 акции на цкб купени основно в диапазона 1,50-1,60 .................. спомням си дори, че веднъж се карахте с мисирката коя от двете е купила 1000 бр на 1,464 ли беше???
Твърдението ти е чиста лъжа поради причината че никога не купувам акции в големи
количества на един път.Купувам на малки пакети до 2000 бр максимум и то във времето така че твърдението ти не е истина.
Имам колеги инвеститори и собственици на тирове.Извинявай забравих че не ди между тях.Лъжата няма да те оневини сред съфорумците.Който има акъл в главата трябва да те е преценил.Който няма си е за негова сметка.
кое не ти харесва в написаното?
всъщност имаш покупки 1,50-1,60 на 30 000 артии и си показал 2 скрийншота --- веднъж на 2200 на 1,03 и 800 на 0,94
за сметка на това две години и половина пишеше как ще купуваш на 80 стинки
Имам колеги инвеститори и собственици на тирове.Извинявай забравих че не ди между тях.Лъжата няма да те оневини сред съфорумците.Който има акъл в главата трябва да те е преценил.Който няма си е за негова сметка.
Колеги ако имате съмнения в мен погледнете постовете от 29.07 и ще видите кой казва истината и кой извърта нещата.После вярвайте на когото си искате и правете изводи дали се подвеждате.
тука нямаш колеги .................. не знам да има други миячи на тирове във форума
Коментар