IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal
    niki5, знам, че не е с фиксиран падеж от статиите, които четох тези дни и затова казах, че е добър. В подробности не съм запознат с инструмента.

Уточнението, че ако е с фиксиран падеж и ливъриж 2,07, това би означавало ритуално самоубийство за този който го е купил, си остава

Сумите са доста малки и за мен това е сертификат за хеджиране.

Апропо, който купи дълги на Софикс в настоящия момент няма да съжалява . Да си чул някой да предлага ?!
    Njama dalgi (long) varhy sofix dokolkoto znam, ima samo index tracker (1:1). Ako imashe stjah da se zamislja , no ima mngo po interesni neshta otkolkoto Sofix. taka 4e za kvo da se butam tuka.

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
      Ех,колко си оригинален само.Нямаш шанс с мен,та дори и милиони да ми дадеш.Ходи си взимай циганките от околвръстното ,ти без това с тъпите си анализи не можеш да си позволиш нищо друго освен .....по 3 лева
      пп
      Модераторе,как още го търпиш този спамер.Трии на воля,няма никой да ти се разсърди
      Очевидно си и на възраст та ти трябва по-голям шрифт...значи и за околовръстния не ставаш миличка.....е такъв е живота,ще се хващаш за парцала.

И еда задачка за размисъл тази нощ - Vagina simplicita non marginata

Ако знаеш отговора,значи си не само тъп и упорита като инвеститорка
      Ако пък не го знаеш , утре ще ти кажа .... лека нощ пиленце и не забравяй че и утре Индексите ще са още надолу и в другиден също...
      парцала ..... за него ще се хващаш......

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от BankOfLame
        Петър Караиванов

Нямам нищо против тезата ти стига да се аргументираш какво, защо, как за да може да направим една истинска икономическа дискусия!
        С удоволствие колега, но тук е невъзможно да се получи такава дискусия.Цъкни на къщичката под името ми и ще попаднеш във форум с коренно различни участници и по интелект и по манталитет
        A TI KVO PRAVI6 TUK PITAM AZ ?????

Коментар

• niki5, знам, че не е с фиксиран падеж от статиите, които четох тези дни и затова казах, че е добър. В подробности не съм запознат с инструмента.

Уточнението, че ако е с фиксиран падеж и ливъриж 2,07, това би означавало ритуално самоубийство за този който го е купил, си остава

Сумите са доста малки и за мен това е сертификат за хеджиране.

Апропо, който купи дълги на Софикс в настоящия момент няма да съжалява . Да си чул някой да предлага ?!

Коментар

• оптимистке, кой ти е предишния ник, до нова година.
            Някоя от набуталите се "инвеститорки" дето я е срам да се покаже.

Затова и първата ти цел беше да развалиш темите с прогнозите с безсмислени постове.

Верно няма за какво да те мислим. Ти профукваш парите на мъжа ти от скука. Но той пак ще ти даде. Какво да правят обаче тези, които губят собствените си пари?

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от оптимистка
            Палячо,не ти ли омръзна да говориш цял ден простотии

пп
            Нещо не ти е наред хронологията

ппп
            Както виждам,все още има камили които продават тези дни.Браво,щом имате акции,продавайте,ние пък имаме пари и ще купуваме.

Първоначално изпратено от Измамените Камили
            От както се появи оптимиската във форума започнаха големите сривове. Както виждам още е тук. По-зле ще става значи.

Не е препоръка.

Толкова простотии за един ден не бях чела досега

Коментар

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Първоначално изпратено от profix
              Петърчо, не ти ли омръзна да не познаваш.
              Ебати и анализатора, ебати и чудото.
              Писан е рано сутринта този анализ.И ако ти се изкривят пръстите може и да напишеш че е верен,но пък мен изобщо не ме интересува това

http://./wall-street.html

като не те интересува,кво прайш тука бе

пп
              разбрах,харесва ти да те обиждат
              Скъпа (ако не си травестит де),теб не те мисля....и всичко да изпукаш , гладна няма да останеш...ей на околовръстното като се прибирам, всяка вечер ги гледам предишните оптимистки .... и продължават с оптизма .....само на прИмоция работят - свирка за 3лв. ми предлагат...оптимистки......

Ех,колко си оригинален само.Нямаш шанс с мен,та дори и милиони да ми дадеш.Ходи си взимай циганките от околвръстното ,ти без това с тъпите си анализи не можеш да си позволиш нищо друго освен .....по 3 лева
              пп
              Модераторе,как още го търпиш този спамер.Трии на воля,няма никой да ти се разсърди

Коментар

• За мен най-важното е че:

зелено, зелено, всико във зелено! :-))

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
                  Петър Караиванов

Нямам нищо против тезата ти стига да се аргументираш какво, защо, как за да може да направим една истинска икономическа дискусия!
                  С удоволствие колега, но тук е невъзможно да се получи такава дискусия.Цъкни на къщичката под името ми и ще попаднеш във форум с коренно различни участници и по интелект и по манталитет

Коментар

• Първоначално изпратено от alexandar
                    Писан е рано сутринта този анализ.И ако ти се изкривят пръстите може и да напишеш че е верен,но пък мен изобщо не ме интересува това

Какво си писал там, таблицата на Ексела за доходността на взаимните ли фондове? Поясни ако обичаш!
                    Валутния анализ - с нива за вход , цели и стопове

Коментар

• Палячо,не ти ли омръзна да говориш цял ден простотии

пп
                      Нещо не ти е наред хронологията

ппп
                      Както виждам,все още има камили които продават тези дни.Браво,щом имате акции,продавайте,ние пък имаме пари и ще купуваме.

Първоначално изпратено от Измамените Камили
                      От както се появи оптимиската във форума започнаха големите сривове. Както виждам още е тук. По-зле ще става значи.

Не е препоръка.

Толкова простотии за един ден не бях чела досега

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка

пп
                        Скъпа (ако не си травестит де),теб не те мисля....и всичко да изпукаш , гладна няма да останеш...ей на околовръстното като се прибирам, всяка вечер ги гледам предишните оптимистки .... и продължават с оптизма .....само на прИмоция работят - свирка за 3лв. ми предлагат...оптимистки......

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                          Първоначално изпратено от kif
                          Първоначално изпратено от niki5
                          Първоначално изпратено от mitak123
                          http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=452928
                          pak horata se izkazvat bez da imat ponjatie

Категорични заключения от новите къси сертификати не трябва да бъдат извеждани, но все пак емитирането им означава, че клиентите на банката, които са предимно големи институционални инвеститори, вероятно са проявили интерес към издаването на инструмента

no comment
                          аз познавам в тоя форум поне 3-ма, които са по-големи от тези "мастодонти" клиeнти на ABN )))
                          ха ха И аз така. Между другото не е лош този сертификат. При рязък старт на индексите Софикс ще расте по бавно от доста позиции и загубата не ти е голяма. А докато пазара се прави на интересен, си лапаш полека и си свиркаш - той фундамента си расте . Разбира се това, ако можеш да го затвориш по всяко време, ако е с фиксирана дата си труп.

При тези малки цифри, ако наистина са големи институционални инвеститори, вероятно хеджират авансово и ще ги видим от ляво тези дни
                          abe ne zanm otkade e 4erpjta taja informacija, ama ako Wolfgang i Herr Mьller sa institucionalni investitore, az sam chefa na ECB. Hedging- bla, bla.
                          instrumenta ne e s fix. padeg.

Коментар

• Петър Караиванов

--

Коментар

Какво си писал там, таблицата на Ексела за доходността на взаимните ли фондове? Поясни ако обичаш!

Коментар

пп

Коментар

Working...
                                X