If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
оптимистка - скъпа,гледам жалвала си се на Мариян,а той ти вика ....чекай,чекай малко..... :-)
На тях това им е целта бе мила, да има веселба , а за какво...няма значение......има още много да учиш,но лошото е че урока който ще вземеш , ще ти излезе прескъп
Комплекси ли те тресат, къв е проблема
каквато и да е оптимистката, на първо място е жена......
оптимистка - скъпа,гледам жалвала си се на Мариян,а той ти вика ....чекай,чекай малко..... :-)
На тях това им е целта бе мила, да има веселба , а за какво...няма значение......има още много да учиш,но лошото е че урока който ще вземеш , ще ти излезе прескъп
Vagina simplicita non marginata преведено от латински на български означава ТУПА ПУТКА НЕПОРЪБЕНА..... а доказателствата са неопровержими, след като се чудиш къде и какви глупости да напишеш вместо да се забавляваш.....но очевидно и красотата ти е право пропрционална на инвеститорските ти умения , или казано по простичко като за теб ГРОЗОТИЯ.....................яяяяяяяяя......... без мераклия ;-)
Първоначално изпратено от Петър Караиванов
С удоволствие колега, но тук е невъзможно да се получи такава дискусия.Цъкни на къщичката под името ми и ще попаднеш във форум с коренно различни участници и по интелект и по манталитет
Eвала за манталитета!!!!!!!
П.С. виж си поста където си оптимист - писан е при започнала
корекция, а простотиите ти започнаха доста преди Путин да знае, че ще идва - просто си цъкам както казваш))
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
оптимистка
Първоначално изпратено от kif
Прилики и разлики между Петърчо на 24.10.2007 и Петърчо на 29.01.2008 г.
Скъпа (ако не си травестит де),теб не те мисля....и всичко да изпукаш , гладна няма да останеш...ей на околовръстното като се прибирам, всяка вечер ги гледам предишните оптимистки .... и продължават с оптизма .....само на прИмоция работят - свирка за 3лв. ми предлагат...оптимистки......
Петър Караиванов написа:
Целта на поста не беше заяждане, а опит да погледнеш от друг ъгъл на нещата.Това е бизнес, а за да правиш бизнес не трябва да си част от тълпата,стадото,масата или каквато дръга дума се сетиш. Разбира се че всеки е започнал някога и от някъде.Но е добре да се научиш/ развиеш усещането за това къде и защо да инвестираш, а не само да инвестираш.Лично според мен БГ пазар има много голям потенциал за развитие,тъй като компаниите ни са все още доста далеч от стандартите и нормите в развития свят и има много още да гонят, а това предполага растеж и ръст в цените на акциите им.В момента пазара е в корекция поради ред причини, но лично аз съм голям оптимист.
Евала бате Петърчо! )))))
по пътя на логиката - най-големия минетчия би трябвало да си ти?
бахти, форума тотално изкретеняса в последните два часа
Ужасна простотия.
И не са виновни Петър, камилчо и т.н.
Виновни сте тези, които им отговаряте и наливате брашно в празните им мелници.
Жалко
Цитат от интервю с президентът на хюстънската архитектурна кантора "Левлин-Дейвис Сахни":
- Имаме причина да вярваме, че най-лошата част от кризата е отминала. Ситибанк, "Мерил Линч", UBS и "Кънтриуайд" заедно с други банки получиха кешови инжекции от различни източници и се сдобиха с ликвидност.
Няколко глави паднаха в тези институции, като наказаните са хората, които проявиха нехайство. Фондовите пазари показват тенденция да гледат в бъдещето и имат къса памет. До средата на годината нещата ще се нормализират, най-късно в края й. Институциите ще създадат нови продукти и потребителите ще започнат отново с "опортюнистичното инвестиране".
Нека си спомним периода, когато акциите на Ситибанк струваха 10 долара, "Крайслер" се търгуваше на три долара и никой не вярваше, че компанията ще просъществува дълго. И двете дружества имаха проблеми, но оцеляха. В същото време Ситибанк получи кешова инжекция от саудитския принц, а "Крайслер"- от американското правителство.
В сряда Ситибанк отново получава финансова инжекция от Близкия изток. "Крайслер" вече е частна компания и има резерв от 10 млрд. долара. Мениджърите едва ли са разтревожени, макар да предвиждат загуба от 1.6 млрд. долара тази година.
По подобен начин "изпадналите в криза" институции получиха или ще получат лекарството (в случая ликвидност) и ще се насочат към по-големи и по-интересни цели. Все пак формирането на капитали (ликвидност) е ключов елемент на икономическия ръст. Формирането на капитали със сигурност ще продължи.
Ех,колко си оригинален само.Нямаш шанс с мен,та дори и милиони да ми дадеш.Ходи си взимай циганките от околвръстното ,ти без това с тъпите си анализи не можеш да си позволиш нищо друго освен .....по 3 лева
пп
Модераторе,как още го търпиш този спамер.Трии на воля,няма никой да ти се разсърди
Очевидно си и на възраст та ти трябва по-голям шрифт...значи и за околовръстния не ставаш миличка.....е такъв е живота,ще се хващаш за парцала.
И еда задачка за размисъл тази нощ - Vagina simplicita non marginata
Ако знаеш отговора,значи си не само тъп и упорита като инвеститорка
Ако пък не го знаеш , утре ще ти кажа .... лека нощ пиленце и не забравяй че и утре Индексите ще са още надолу и в другиден също...
парцала ..... за него ще се хващаш......
Прилики и разлики между Петърчо на 24.10.2007 и Петърчо на 29.01.2008 г.
Скъпа (ако не си травестит де),теб не те мисля....и всичко да изпукаш , гладна няма да останеш...ей на околовръстното като се прибирам, всяка вечер ги гледам предишните оптимистки .... и продължават с оптизма .....само на прИмоция работят - свирка за 3лв. ми предлагат...оптимистки......
Петър Караиванов написа:
Целта на поста не беше заяждане, а опит да погледнеш от друг ъгъл на нещата.Това е бизнес, а за да правиш бизнес не трябва да си част от тълпата,стадото,масата или каквато дръга дума се сетиш. Разбира се че всеки е започнал някога и от някъде.Но е добре да се научиш/ развиеш усещането за това къде и защо да инвестираш, а не само да инвестираш.Лично според мен БГ пазар има много голям потенциал за развитие,тъй като компаниите ни са все още доста далеч от стандартите и нормите в развития свят и има много още да гонят, а това предполага растеж и ръст в цените на акциите им.В момента пазара е в корекция поради ред причини, но лично аз съм голям оптимист.
Евала бате Петърчо! )))))
по пътя на логиката - най-големия минетчия би трябвало да си ти?
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
оптимистка
Петър Караиванов,Ходи си взимай циганките от околвръстното ,ти без това с тъпите си анализи не можеш да си позволиш нищо друго освен .....по 3 лева
Коментар
оптимистка
Не пиши глупости,ами кажи кой е твоят предишен ник.Какво разваляне на темите бе камило,днес няма и едно смислено мнение заради твоите глупости.Спри се,вече не си инересен с простотиите си.
пп
В грешка си за мене,но това ти е най-малкият проблем,друго става вече ясно,че ти не си за борсата.Тук освен да се печели,може и да се губи.Има риск и като не си готов да го поемеш,бегом и не ни занимавай с личните си глупости и брътвежи.
Първоначално изпратено от Измамените Камили
оптимистке, кой ти е предишния ник, до нова година.
Някоя от набуталите се "инвеститорки" дето я е срам да се покаже.
Затова и първата ти цел беше да развалиш темите с прогнозите с безсмислени постове.
Верно няма за какво да те мислим. Ти профукваш парите на мъжа ти от скука. Но той пак ще ти даде. Какво да правят обаче тези, които губят собствените си пари?
Не е препоръка.
Първоначално изпратено от оптимистка
Палячо,не ти ли омръзна да говориш цял ден простотии
пп
Нещо не ти е наред хронологията
ппп
Както виждам,все още има камили които продават тези дни.Браво,щом имате акции,продавайте,ние пък имаме пари и ще купуваме.
Първоначално изпратено от Измамените Камили
От както се появи оптимиската във форума започнаха големите сривове. Както виждам още е тук. По-зле ще става значи.
Коментар