IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Daw- 12500.............ЯХОООООООООООООООООООО.....

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
      Абе не знам какво ще стане утре ама Дау е вече над 12500.
      Технически анализ

Dow Jones
      Нивото 12100 оказа подкрепа на Dow и изтласка индекса нагоре към съпротивата при 12470, която е 76.4% корекция на покачването 11 936-14 192. Успешен пробив на това ниво ще доведе на прицел съпротивите при 12600 и 12800, което е 61,8% корекция на споменатото покачване. В противен случай консолидацията най-вероятно ще продължи и през следващите дни. В посока надолу подкрепа оказва нивото 12100, следвано от 11940 и 11780.

Подкрепа 12 100 11 940 11 780
      Съпротива 12 470 12 600 12 800
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от BankOfLame
        Първоначално изпратено от BankOfLame
        Петър Караиванов

Нямам нищо против тезата ти стига да се аргументираш какво, защо, как за да може да направим една истинска икономическа дискусия!
        Моля те най-любезно да ми отговориш на предното питане или да спреш да манипулираш.
        И какво очакваш да ти отговоря КАОЛИНЕ ? То нали от там тръгна цялата тази патардия.Но щом искаш,ето ти отговор. СОФИКС се е прицелил към 820-850 пункта чисто технически.Причините са визитата на Путин и последвалите от това действия.Чуждите инвеститори изтеглят капитали от продажната България,Първанов се опитва да им извива ръцете с 3и4 блок на АЕЦ Козлодуй,инфлацията за януари е 7% и уволниха шефа на НСИ,Спряха кранчето за пътищата което е най-голямата баница 1.7млрд.$ и от това проилязоха нарездания за масово изтегляне на чуждестранни капитали.Информацията ми е потвърдена от 4 независими източника, 2 от които извън БГ.
        Е стига толкова за днес....цялата статия очаквай в петък 01ви февруари в Wall Street Journal България. Надявам се да съм удовлетворил поне от части любопитството ти.
        Проекти финализирани при визитата на Путин са фундаментално важни за българската икономика, жалко че дребни политически интереси омаловажиха значимостта им. Инфраструктурните проекти е възможно да бъдат отложени с до две години, но дългосрочните ползи от намаляване корупционните нива в България са много по-големи. Забелязвам че излагаш факти без да ги анализираш, което не е много професионално.
        --

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          Ех Пешо,Пешо .. явно не само във форекса ще почвам да те ползвам,като индикатор :lol:
          Хора има едно правило на пазара - каквото каже Пешо правете обратното - над 50% от времето ще сте прави

Не е препоръка :lol:
          Хехехехехе, каква наглост!

Пешо като на 1.20 прогнозираше 1.50 при еврото ти се хилише като варена пача и шортваше на

1.21
          1.22
          1.23
          1.24

...
          ...
          ...
          1.33
          1.34
          ..
          ...
          ...
          1.42
          1.43
          ...
          1.48

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
            Dow---12415...................ЯХООООООООООООООООООО
            вече е 12 472

Коментар

• Аз също смятам, че визитата на Путин и постигнатите договорености ще дадат много силен тласък в развитието на България.
              Превръщаме се в гара разпределителна, което е много важно.
              Отделно инвестициите ще са за милиарди.

Коментар

• Абе не знам какво ще стане утре ама Дау е вече над 12500.

Коментар

• Петър Караиванов, явно с теб имаме различни виждания, в което няма нищо лошо, разбира се. Аз пък мисля, че визитата на Путин в една европейска държава, пълноправен член на Европейския съюз е повече от добър знак за нейното развитие. Тогава, когато Германия натиска на всяка цена да бъде разширен Северния поток и сключа дългосрочни договори с Русия, тогава когато цяла Италия иска възможно най бързо доставките на руски нефт и Бургас - Александропулис, когато за тези проекти дават енергийна независимост на държавата ни и ни правят един от основните разпределители на енергия в Европа - за мен това е добре. Ти явно имаш друго виждане - о.к.

Имаш евтина енергия - произвеждаш. Нямаш ли евтина енергия - консумираш. Въпрос на избор. Тепърва тук ще има много работин места, големи фирми ще отварят заводи - тук е газта, тук ще има евтин ток. Какво по хубаво от това ? За нас, за страната ни ? Че и Набуко минава оттук, ама това е вече друг въпрос, нали ?

Коментар

• Ех Пешо,Пешо .. явно не само във форекса ще почвам да те ползвам,като индикатор :lol:
                    Хора има едно правило на пазара - каквото каже Пешо правете обратното - над 50% от времето ще сте прави

Не е препоръка :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Arimano
                      Петре, спри се. Аз съм на този пазар от 1997 г. и много добре знам защо спря да пишеш преди няколко години - защото тръгна срещу пазара и той ти го наби здраво. Ти най-добре знаеш къде - отзад.
                      Разбирам те, било е болезнено, но това не означава, че трябва сега да се гавриш с хората на пазара и във форума.
                      Кажи стоп на деградацията и душевната мастурбация. Това, че виждаш сега някои хора да губят като тебе преди години не означава, че трябва да се кефиш на техния гръб.
                      Ти загуби, остави днешните спекуланти също да загубят, но нека нещата да бъдат с достойнство.
                      Защото както е казано - за да спечелиш, трябва да дадеш.
                      Господа спекуланти, дайте малко кръв (загуби), за да спечелим всички!
                      След толкова загуби май е дошло време и за печалби.
                      Арменяно ти от 1997 само 9 мнения ли успя да напишеш? :shock:

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                        Пешо, Пешо, да си купувал на времето IHLBL на 0.30 ст., HDPAT на 300 лв., CENHL на 2-3 лв., сега нямаше да висиш по форумите и да избиваш комплекси, правейки се на интересен и ВАЖЕН пред млади момчета, от 2-3 години на БФБ, някои няма и толкова ))

Да ти давам ли примери на хора, които са от твоето време на БФБ - къде са те и къде ти - във форума на Инвестор.бг )
                        +1 EVALA

Коментар

• Пешо, Пешо, да си купувал на времето IHLBL на 0.30 ст., HDPAT на 300 лв., CENHL на 2-3 лв., сега нямаше да висиш по форумите и да избиваш комплекси, правейки се на интересен и ВАЖЕН пред млади момчета, от 2-3 години на БФБ, някои няма и толкова ))

Да ти давам ли примери на хора, които са от твоето време на БФБ - къде са те и къде ти - във форума на Инвестор.бг )

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Чуждите инвеститори изтеглят капитали от продажната България,Първанов се опитва да им извива ръцете с 3и4 блок на АЕЦ Козлодуй,инфлацията за януари е 7% и уволниха шефа на НСИ,Спряха кранчето за пътищата което е най-голямата баница 1.7млрд.$ и от това проилязоха нарездания за масово изтегляне на чуждестранни капитали.Информацията ми е потвърдена от 4 независими източника, 2 от които извън БГ.
                            Петре, чужденците продават от месец Септември - за справка виж ХИМИМПОРТ от тогава - та тези чужденци им правя евала - как са предвидили какво ще стане през Януари, че и ти им подражаваш - на 29.01. вече предвиди и инфлацията за същия месец - много бързаш има още 2 дни - ще стане поне 10% - абе ти наистина ли си вярваш - тези цифри за нищо ги нямаш
                            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Психологическата граница на Dow Jones май беше 12 400.
                              Сега става интересно.

Коментар

• Петре, спри се. Аз съм на този пазар от 1997 г. и много добре знам защо спря да пишеш преди няколко години - защото тръгна срещу пазара и той ти го наби здраво. Ти най-добре знаеш къде - отзад.
                                Разбирам те, било е болезнено, но това не означава, че трябва сега да се гавриш с хората на пазара и във форума.
                                Кажи стоп на деградацията и душевната мастурбация. Това, че виждаш сега някои хора да губят като тебе преди години не означава, че трябва да се кефиш на техния гръб.
                                Ти загуби, остави днешните спекуланти също да загубят, но нека нещата да бъдат с достойнство.
                                Защото както е казано - за да спечелиш, трябва да дадеш.
                                Господа спекуланти, дайте малко кръв (загуби), за да спечелим всички!
                                След толкова загуби май е дошло време и за печалби.

Коментар

Working...
                                X