На мен пък ми прави впечатление,че Citigroup Inc. и JP Morgan Chase бележат сериозен ръст вече втори ден,което ми навява известна доза оптимизъм!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ПепиКараконджул успех,
а аз съм се рзпрострял , ама да видим..............:-)))
Тук има много играчи, които още не ги е газила Баба Меца и са възможни всякакви извращения. Не мафии, конспирации и фантасмагории за манипулиране на пазара, а тези които не са виждали -30% в сметката си са които поставят всичко под въпрос...
Коментар
-
Петър, щом ще си говорим за приказки от 1001 нощ, аз ще ти дам друга басня за посещението на Путин, потвърдена от не по-малко независими източници.
Подписаните договори правят евентуална атака срещу лева безсмислена (вече е ясно, че следващите 2 години няма да имаме проблем с баланса) и капиталите държани за тази евентуална атака бяха оттеглени. Тяхното място ще бъде заето много бързо
Моята приказка е вярна не по-малко от твоята
Коментар
-
Първоначално изпратено от SisqouПървоначално изпратено от AmatyorПичове, верно сте за бой. Петърчо е жаден за хорското внимание. Вие му го давате. Така още повече му чешете егото. И той се кефи - дразни ви, а вие настръхнали от събитията последните месеци - допълнително наливате вода в мелницата му. Направо му правите душевна чекия.
Елементарна психология - не му обръщайте внимание за няколко дена и няма да стъпи тук повече. Той е екхибиционист - ако няма публика - той е никой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от BankOfLameПървоначално изпратено от BankOfLameПетър Караиванов
Нямам нищо против тезата ти стига да се аргументираш какво, защо, как за да може да направим една истинска икономическа дискусия!
Е стига толкова за днес....цялата статия очаквай в петък 01ви февруари в Wall Street Journal България. Надявам се да съм удовлетворил поне от части любопитството ти.
ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО,НО ДАНО Г-Н КАРАИВАНОВ ДА НЕ ПОЗНАЕ
Коментар
-
Пешо, Пешо, колкото и да се мъчиш да манипулираш публиката - младите момчета в техните 20тина години и 2-3 години на БФБ, с болните си фантазии и недъгави анализи, на всеки е ясно, че си един неудачник - от 2000 г. на БФБ и сега 8 години по-късно изкарал пари за уиски и толкова, и си прекарваш вечерите в Инвестор.бг) За толкова ли ти стигна акъла
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от BankOfLameПървоначално изпратено от BankOfLameПетър Караиванов
Нямам нищо против тезата ти стига да се аргументираш какво, защо, как за да може да направим една истинска икономическа дискусия!
Е стига толкова за днес....цялата статия очаквай в петък 01ви февруари в Wall Street Journal България. Надявам се да съм удовлетворил поне от части любопитството ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от ПепиDaw- 12500.............ЯХОООООООООООООООООООО.....
Както и да е, извинявай че те попитах!взима ги навътре нещата,ще каже че си заядлив и завистлив
Коментар
-
Първоначално изпратено от AmatyorПичове, верно сте за бой. Петърчо е жаден за хорското внимание. Вие му го давате. Така още повече му чешете егото. И той се кефи - дразни ви, а вие настръхнали от събитията последните месеци - допълнително наливате вода в мелницата му. Направо му правите душевна чекия.
Елементарна психология - не му обръщайте внимание за няколко дена и няма да стъпи тук повече. Той е екхибиционист - ако няма публика - той е никой.
Коментар
Коментар