Bearish flag имахме още на 1633, даже два.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от inokentiiМола мола, аз си пиша само под този ник!
Та готвите ли се за петък. Специално Замушката предпоръчвам да се подмие хубаво
Аз съм оптимист!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаДами и господа, четящи и пишещи в тази тема. Засечен е субектът inokentii, който се появявасамо когато му е удобно за да всява (той така си мисли) паника и ужас. Не обръщайте внимание на написаното от него - не го цитирайте, не му отговаряйте. Не си заслужава времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от inokentiiМола мола, аз си пиша само под този ник!
Та готвите ли се за петък. Специално Замушката предпоръчвам да се подмие хубавоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pro_tipsterИскам да запитам специалистите във форума, понеже аз не съм такъв и съм далече от икономиката и борсата
По принцип следя CNN заради изборите и чух че днес отново ще смъкват лихвата, индексите които показват за в зелено и в Европа, Азия и САЩ, обаче в България всичко е надолу при предполагам добри отчети.
На мен това и прилича като на уговорен мач в нашето футболно първенство.
Въпроса са ми е какви са ви предположенията, кои иска да ни изклати с 2 думи как виждате сценария
а иначе отчетите ще ги оцени пазара, но може би с известно закъснение
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от inokentiiМола мола, аз си пиша само под този ник!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiМола мола, аз си пиша само под този ник!
Аз си мислех, че излъганите от теб са те намерили и затова си изчезнал.
ДОБРЕ, ЩОМ ИСКАШ, НЯМА ДА ТИ ОБРЪЩАМЕ ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаДами и господа, четящи и пишещи в тази тема. Засечен е субектът inokentii, който се появява само когато му е удобно за да всява (той така си мисли) паника и ужас. Не обръщайте внимание на написаното от него - не го цитирайте, не му отговаряйте. Не си заслужава времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pro_tipsterИскам да запитам специалистите във форума, понеже аз не съм такъв и съм далече от икономиката и борсата
По принцип следя CNN заради изборите и чух че днес отново ще смъкват лихвата, индексите които показват за в зелено и в Европа, Азия и САЩ, обаче в България всичко е надолу при предполагам добри отчети.
На мен това и прилича като на уговорен мач в нашето футболно първенство.
Въпроса са ми е какви са ви предположенията, кои иска да ни изклати с 2 думи как виждате сценария
Коментар
Коментар