IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bearish flag имахме още на 1633, даже два.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
      СОФИКС рисува мечи флаг на дневна осъществи ли се ще видим 1000-900 това е само техническа прогноза и зависи от настроението наостаналите световни борси .
      Съгласен съм с теб. Днес паднем ли под 1330 жална ни майка

Коментар

• Да седиш и да гледаш как три месеца губиш пари. Това си е идиотизъм и чиста проба глупост. Пазара скоро ще се изчисти от всички вас алчни хора без грам сиво вещвство!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от inokentii
          Първоначално изпратено от B.Graham
          Мола мола, аз си пиша само под този ник!

Та готвите ли се за петък. Специално Замушката предпоръчвам да се подмие хубаво
          Ооооо Инокентий, къде се изгуби бе човеко?Без тебе беше скучно.
          Анализирах някои неща и съображения
          И ко речи анализът?
          Ами само добри неща за бъдещето на БФБ, но пътя дотам минава през СОФИКС 900!

Аз съм оптимист!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
            Дами и господа, четящи и пишещи в тази тема. Засечен е субектът inokentii, който се появявасамо когато му е удобно за да всява (той така си мисли) паника и ужас. Не обръщайте внимание на написаното от него - не го цитирайте, не му отговаряйте. Не си заслужава времето.
            Той никога не е изчезвал. Просто си сменя ник-а

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
              Първоначално изпратено от B.Graham

И ко речи анализът?
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                Ка ша литнииим.
                Явно чакат РЕ на дружествата в индекса да станат едноцифрени.Ама и тогава май не е сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster
                  Искам да запитам специалистите във форума, понеже аз не съм такъв и съм далече от икономиката и борсата
                  По принцип следя CNN заради изборите и чух че днес отново ще смъкват лихвата, индексите които показват за в зелено и в Европа, Азия и САЩ, обаче в България всичко е надолу при предполагам добри отчети.
                  На мен това и прилича като на уговорен мач в нашето футболно първенство.
                  Въпроса са ми е какви са ви предположенията, кои иска да ни изклати с 2 думи как виждате сценария
                  ами, аз доколкото виждам азия е затворила на червено, а европа отваря в този отвратителен цвят! не знам какво ти пишат СНН ама не им вярвай - тия са долни империалистически манипулатори
                  а иначе отчетите ще ги оцени пазара, но може би с известно закъснение

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• Ка ша литнииим.

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

• СОФИКС рисува мечи флаг на дневна осъществи ли се ще видим 1000-900 това е само техническа прогноза и зависи от настроението наостаналите световни борси .

Коментар

"Фибоначи", жив ли си бе, мушмуло.
                            Аз си мислех, че излъганите от теб са те намерили и затова си изчезнал.

ДОБРЕ, ЩОМ ИСКАШ, НЯМА ДА ТИ ОБРЪЩАМЕ ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                              Дами и господа, четящи и пишещи в тази тема. Засечен е субектът inokentii, който се появява само когато му е удобно за да всява (той така си мисли) паника и ужас. Не обръщайте внимание на написаното от него - не го цитирайте, не му отговаряйте. Не си заслужава времето.
                              xexexe отстреляйте го с флоберката

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster
                                Искам да запитам специалистите във форума, понеже аз не съм такъв и съм далече от икономиката и борсата
                                По принцип следя CNN заради изборите и чух че днес отново ще смъкват лихвата, индексите които показват за в зелено и в Европа, Азия и САЩ, обаче в България всичко е надолу при предполагам добри отчети.
                                На мен това и прилича като на уговорен мач в нашето футболно първенство.
                                Въпроса са ми е какви са ви предположенията, кои иска да ни изклати с 2 думи как виждате сценария
                                За клатене, всеки иска да ни изклати. Лошото е, че сами се надупваме!

Коментар

Working...
                                X