IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абсолют.

Коментар

• Тази тема съвсем взе да оглупява. Преди няколко месеца човек можеше да прочете нещо полезно в нея - вече буксуваме здраво... Нека си го кажем - никой няма идея какво точно става.
      Между другото - какво означава "свръхпродаден пазар"? Може да се заблуждавам, но за да продадеш нещо - някой трябва да го купи. Пазарът не е ли и свръхкупен тогава?
      Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
        Абе нали китайците идват.
        Те ще оравят работоата.
        именно)))
        Африка да я гледаме след 5 години)
        Сега интересна е Азия, а днес най-вече Виетнам и Тайланд))

Коментар

• При свръхпродаден пазар, какъвто е нашият в момента,

всеки се ослушва с продажбите, защото дръпнат ли му черджето под

краката остава без акции, а това може да стане всеки един момент от

тук насетне и после гони Михаля..........на по-високите нива! :-))

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
            Аз пък искам да поздравя 106 .Отново се включва в някои позиции и крепи пазара в крехкия бичи зародиш.
            Tиа се утепаха да продават бе

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Първоначално изпратено от ATILA
              B.Graham написа:
              Абе майтапиш се ама занеш ли ако кенийците се изтеглят от борсата какво ще стане? Малиииииии....
              То май е по добре кенийците да се изтеглят - тез плашливи негрота, и да дойдат зимбабвийците - и да напомпят индексите както само те си знаят!
              Да де ама в Зимбабве масово си теглели парите от взаимните фондове.Едва ли ще дойдат.
              Абе нали китайците идват.
              Те ще оравят работоата.

Коментар

• Те са теглели от там, за да инвестират тук!

Само дето, докато ги донесат да България, хиперинфлацията ще ги нулира...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                  B.Graham написа:
                  Абе майтапиш се ама занеш ли ако кенийците се изтеглят от борсата какво ще стане? Малиииииии....
                  То май е по добре кенийците да се изтеглят - тез плашливи негрота, и да дойдат зимбабвийците - и да напомпят индексите както само те си знаят!
                  Да де ама в Зимбабве масово си теглели парите от взаимните фондове.Едва ли ще дойдат.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• B.Graham написа:

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                      Първоначално изпратено от B.Graham
                      Тогава вече Софикс 100 !
                      По-лошо.Ще слезе под нулата.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Тогава вече Софикс 100 !

Коментар

• Първоначално изпратено от c.r.e.a.m
                          Kenya Stock Exchange NS 4,576.31 -235.48 -4.89% . Съжалявам форумци, бях оптимист, но след този удар не мога повече.
                          от същественно значение е регионалната борса в която участва Буркина Фасо със столица Уагадугу), ако там падат индексите - положението е сериозно.

Коментар

• Абе майтапиш се ама занеш ли ако кенийците се изтеглят от борсата какво ще стане? Малиииииии....
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Kenya Stock Exchange NS 4,576.31 -235.48 -4.89% . Съжалявам форумци, бях оптимист, но след този удар не мога повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от ggg62
                                Първоначално изпратено от vhk
                                СОФИКС рисува мечи флаг на дневна осъществи ли се ще видим 1000-900 това е само техническа прогноза и зависи от настроението наостаналите световни борси .
                                Съгласен съм с теб. Днес паднем ли под 1330 жална ни майка
                                Съгласен, в момента това което се случва е просто шум, но движение над дневен ATR надолу е анатема. Не мисля, че ще стане, но аз съм оптимист от край време :lol:

Коментар

Working...
                                X