Абсолют.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Тази тема съвсем взе да оглупява. Преди няколко месеца човек можеше да прочете нещо полезно в нея - вече буксуваме здраво... Нека си го кажем - никой няма идея какво точно става.
Между другото - какво означава "свръхпродаден пазар"? Може да се заблуждавам, но за да продадеш нещо - някой трябва да го купи. Пазарът не е ли и свръхкупен тогава?Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ATILAB.Graham написа:
Абе майтапиш се ама занеш ли ако кенийците се изтеглят от борсата какво ще стане? Малиииииии....
Те ще оравят работоата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAB.Graham написа:
Абе майтапиш се ама занеш ли ако кенийците се изтеглят от борсата какво ще стане? Малиииииии....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от c.r.e.a.mKenya Stock Exchange NS 4,576.31 -235.48 -4.89% . Съжалявам форумци, бях оптимист, но след този удар не мога повече.), ако там падат индексите - положението е сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggg62Първоначално изпратено от vhkСОФИКС рисува мечи флаг на дневна осъществи ли се ще видим 1000-900 това е само техническа прогноза и зависи от настроението наостаналите световни борси .
Коментар
Коментар