If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Писах ви предимно при лоши за Вас новини,оптимисти! Ще ви пиша и сега ,когато новините са лоши и за нашия отбор! Дау намери краткосро4но дъно на 11645 и след мощно реверсивно движение достигна при затваряне 12270! Да,утре индексите ще бъдат ярко зелени! А тоя педал БЕРНАНКЕ да умре незабавно!
Щом народът иска ново 3/4 rate cut - ще го има - все пак сме в година на избори - само, че тогава тези дето избързаха да вложат парите си в нискорискови активи, и избягаха от акциите, какво ще правят )
Pyrvite meseci moje i da se okajat samo nachaloto na mechia eban. Moje da stane i po-losho. Brutalen, golqm, qk mechi eban. Dano da ne e, razbira se, no ima i takava wazmojnost
Ne znam dali gledahte po CNBC, no za Closing Bell-a v kraia na sesiata amerikancite se radvaha i pliaskaha kato malki deca
Dano i pri nas utre da ima radost !
След свлалянето на лихвите, пари , като шума,
е к'во очаквате, естествено зелено, зелено всичко във зелено,
това ще бъде правителствената политика в близко бъдеще в най-голямата демокрация в света на която и
предстоят избори, това е друго няма..........:-)))
W4era gledah kak niakakva goliama kle4ka ot Kitai kaza 4e ustoi4ivia rastej na tehnia kapitalov pazar e prioritet N.1 za pravitelstvoto. Niama pri4ina i amerikancite da si ostaviat magareto v kalta.
az smqtam 4e 6te ima dvijenie na iztok t.e. zapazvane na tezi zeni ili malko po golemi ot tezi pone o6te 2-3 sedmizi.na vsi4ki pojelavam da izvlekat maksimuma
neeeeee, kakto beshe rqzko nadolu taka shtee i na gore
ne e preporaka
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от Kosto
Първоначално изпратено от netware5
И кво сега ?
Според некои хора на 21.01 било голям йебън
на 22 - як йебън
Коментар