If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз, ако съм на мястото на ламята, ще си навра главата в гъза и няма да я извадя повече от там.
Що ко лошо казва , сигурен съм че е добър спекулант .Като има заешки опашки да продават ,ще пазарим за без пари че то с тая инфлация се е ебало мамата ...
Е така ви искам момчета, ако има сега някой да развее байрака и да извика едно мощно ура.
Само не можах да разбера защо Бернанки не го харесвате. Евала, че предприеха такава мощна интервенция, а не като ЕЦБ и Трише. Между другото има едно наше момче, сега обаче не се сещам името му, който е работил в Колумбия с Бернанки. Това да знате е българската връзка.
Щом народът иска ново 3/4 rate cut - ще го има - все пак сме в година на избори - само, че тогава тези дето избързаха да вложат парите си в нискорискови активи, и избягаха от акциите, какво ще правят )
ще духат таратора.....хахахахах..........:-)))
Такъв е живота............., едни печелят, други духат...........:-))
Бе ... то имаше и оптимизъм за днес. Иначе цените на някои дружества вече са под "санитарния минимум", но явно има продавачи и там. Вкарал съм в боя последните резерви, да видим докога ...
Зеленато зад океана не е индикация за мен. Каквото и да става, не спрат ли продажбите, които натискат индекса надолу все ще червенеем. Надявам се че 1232 беше дъното, но пък все си мисля, че ще го тестват пак - хем излезна баси и отчета на Еврохолд и пак го чупиха от продажби. Така че ... умната и да видим кога ще свърши всичко това.
Бе замислих се ... как пък нямаше един голям играч, който да излезе и да играе срещу тоя сертификат ? Тогава стой и гледай какво щеше да е, ама ... няма още такива тук, всеки се стиска и иска да купува на дъно.
Щом народът иска ново 3/4 rate cut - ще го има - все пак сме в година на избори - само, че тогава тези дето избързаха да вложат парите си в нискорискови активи, и избягаха от акциите, какво ще правят )
ще духат таратора.....хахахахах..........:-)))
Такъв е живота............., едни печелят, други духат...........:-))
По-долу цитирам Писмото-отговор което ми изпратиха от КФН на запитването ми за спирането на модула COBOS Client Portfolio<ORT
Дата: Wed, 23 Jan 2008 16:58:42 +0200 [16:58 EET]
Подател: Rositca Evtimova <evtimova_r@fsc.bg>
Получател: ogivel@mail.bg
Относно: Ваше писмо от 23.01.2008 г.
Част/и: Сваляне на всички приложения (в .zip файл)
Хедъри: Покажи всички заглавни части
Алтернативни части за тази секция:
без име [text/plain] 1,13 KB
Уважаеми г-н Велков,
Във връзка с Вашето писмо от 23.01.2008 г. бих искала от името на председателя на КФН г-н Апостолов да Ви информирам, че КФН незабавно (още вчера сутринта) официално изиска от „БФБ-София” АД подробно обяснение за възникналата ситуация, за причините довели до нея и за действията, които са предприети. В оперативен план бе препоръчано да се предприемат всички необходими стъпки за отстраняването на техническите проблеми при ползване на системата COBOS .
Днес, БФБ съобщи на своите членове-абонати на COBOS, че от 24.01.2008 г.
се възобновява работата на модула COBOS Client Portfolio. За целта администраторите на системата следва да активират своите клиенти, за които модулът ще е активен.
Също така е съобщено, че във връзка с извършвани технически тестове на системата е възможно прекъсване на достъпа до нея след 16:30 ч. на 24 и 25.01.2008 г.
Уверена съм, че с предприетите действия фондовата борса ще сведе до минимум възможността за възникване на технически проблеми при ползване на системата COBOS в бъдеще.
Писах ви предимно при лоши за Вас новини,оптимисти! Ще ви пиша и сега ,когато новините са лоши и за нашия отбор! Дау намери краткосро4но дъно на 11645 и след мощно реверсивно движение достигна при затваряне 12270! Да,утре индексите ще бъдат ярко зелени! А тоя педал БЕРНАНКЕ да умре незабавно!
Коментар