IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Negramoten
    Първоначално изпратено от profix
    В 130 са последните остатъци от панирани чужденци.
    Но свършиха и там вече.
    А това е много обнадеждаващо за курса на борсата оттук нататък.
    И как реши че свърши? И защо смяташ, че са "панирани"? Дай малко инфо, че и аз да спя спокойно.
    Спи спокойно и недей да изпадаш в толкова големи недоумения.

Коментар

• Първоначално изпратено от fallen_angel
      Е вижте сега къде ще отидат парите ... няма да се върнат тука във всеки случай де.
      http://news.ibox.bg/news/id_847939314

Кой ги знае може и затова да продадоха декемвриНяма лошоНяма да се свърши борсата с един Алианц.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
        Първоначално изпратено от profix
        Но свършиха и там вече.
        И как реши че свърши? И защо смяташ, че са "панирани"? Дай малко инфо, че и аз да спя спокойно.
        Ами който продава М+С, Софарма и Албена на тия нива, значи или е скудоумен или се е нас.ал от страх !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
          Но свършиха и там вече.

Коментар

• 4 269 092,30 - това е сметката на изсирането им днес.

Ще видим утре как ще е. Аз съм си набелязал една не много ликвидна позиция за купуване. ако натиснат там цената ще съм доволен.
            Не е препоръка!

Коментар

• Е вижте сега къде ще отидат парите ... няма да се върнат тука във всеки случай де.
              http://news.ibox.bg/news/id_847939314

Коментар

• profix, не знам дали са свършили, но имам чубството, че като свършат така ще променим тренда, че ... като натегната пружинка сме !

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                  Това за данъците е наистина добро за САЩ!
                  Казаха за 140 милиарда ако съм разбрал правилно.

Коментар

• Ще лягам и аз! УСПЕХИ

Коментар

• В 130 са последните остатъци от панирани чужденци.
                      Но свършиха и там вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                        Техните клиенти продават въз основа на техни анализи(най-ве4е),а относно от4етите (аз съм писал ве4е,4е ще бъдат добри)-те трудно ще изведат прогнози за 2008! Пак ви казвам-гледайте утре 130!
                        какво да им гледам на 130 - сеира ?! ще им купувам на сгодна цена (която аз реша че е сгодна)

Коментар

• Чужденците имат да теглят още 5.5-6млрд.лв от БФБ в най-лошия случай.

Коментар

• Това за данъците е наистина добро за САЩ!

Коментар

• zlata lamia, грешиш, но както и да е. Доколкото до прогнози за 2008 - ако вече не си си ги направил, си е за твоя сметка.

Какво ще правят 130, казано честно, малко ме интересува. По скоро ме вълнува аз какво ще правя, !

Стана късно, изчезвам ! И успешна търговия утре на всички !

Коментар

• Американците се споразумяха за намаляване на данъците.Добра новина за утре

Коментар

Working...
                                X