Импе, недей така! Ако спре притокът на П4И,ще ни се разкаже играта! В момента продажбите на 130 по същество са износ на капитали!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kamachoПървоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от StormДоста от пишещите тук са уплаашени - личи им по постовете, навсякъде все някой им е виновен. Да се научиш да губиш е най болезнения урок.
Разбира се,паниката не е добър съветник,но все пак хората са различни и някой се подават на нея.Глупаво е да излезнеш на дъното,но пък кой може да те спре да го направиш.
От друга страна,борсата има една много хубава функция,отсява можещите от неможещите.На едните винаги някой ще им пречи,някой им е виновен.На другите пък,никой не им пречи,никой не им влияе,те са достатъчно мъдри и взимат/в общия случай разбира се / правилни решения.
Търпеливите ще бъдат възнаградени.Нетърпеливите,те не са за тук.
Коментар
-
Правилно, Стормов - нека си продават будалите, те ще им свършат акцийките.
Ламьо - вероятно се опитват да сринат пазарът, за да влязат после на по-ниски нива, иначе не мога да си го обясня. А и не виждам откъде могат да дойдат проблемите за икономиката ни. Пука им на М+С или на Софарма, че акциите им (временно) поевтинели - те си развиват яко бизнесът и това е - колкото по-могъщ стане фундаментът, толкова повече ще се изстрелят книжата им после !!!
А Булбамк и Алианц ще идат при Любо Пенев - той да им каже как да постъпят. А аз ще им го повторя след него.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
zlata lamia, не продават Булбанк, а техни клиенти.
А сериозните проблеми в БГ икономиката най първо трябва да се видят в отчетите на дружествата - те са сериозен фактор за анализ на икономическото положение тук. Ако видим намаляващи печалби, неизпълнени прогнози, намаляващи приходи - да, това би било сигнал.
Още малко и ще напълниш гащите от страх. Споко ! Човек чете анализи, само за да си изгради собствено мнение. Имай го и търгувай спокойно, без да се интересуваш какво правят другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от StormДоста от пишещите тук са уплаашени - личи им по постовете, навсякъде все някой им е виновен. Да се научиш да губиш е най болезнения урок.
Разбира се,паниката не е добър съветник,но все пак хората са различни и някой се подават на нея.Глупаво е да излезнеш на дъното,но пък кой може да те спре да го направиш.
От друга страна,борсата има една много хубава функция,отсява можещите от неможещите.На едните винаги някой ще им пречи,някой им е виновен.На другите пък,никой не им пречи,никой не им влияе,те са достатъчно мъдри и взимат/в общия случай разбира се / правилни решения.
Коментар
-
Днес имаше само един фактор на БФБ - 130 ! Това е първия спад,от който ме обземат сериозни притеснения! Ако утре,когато отново трябва да сме на зелено 130 запо4нат да изсипват вси4ки анализи отиват в зоната на здра4а! Но защо продават 130?Защо? Някой колеги тук го обясняват със сертификата! Аз бих ви предложил по-разли4на гледна то4ка- това е индикация за сериозни бъдещи проблеми в БГ икономиката(която засега се развива добре)! Уникредит може да са всякакви ,но не са глупаци! Освен това са голям игра4,с който ние не можем да се борим! Другото което ли4но мен ме притесни е 4е и бат ПЕШО "вижда" Софикс 830-870! Пи4ът(нищо ли4но) е доказан комерс и карък от форекса(може да сговни и най-то4ната прогноза)! Коко от форекса играе срещу прогнозите му и е "абониран" за пе4алби! Засега оставам на старите си прогнози(заради бат Пешо съм ги смятал сума ти време),4е дъната при Дау и при наште индекси подлежат на нови тестове! Не ми харесва също,4е и Сашо Николов(с прогнози за 5500 за Софикс доскоро) вижда дъна! Ако утре 130 излязат на разпродажба нещата не отиват на добре- те ще пишат историята на БФБ! Всякакви анализи се обезсмислят(оставаме на волята на 130)! Вси4ки погледи утре трябва да бъдат вперени в тях(130)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormДоста от пишещите тук са уплаашени - личи им по постовете, навсякъде все някой им е виновен. Да се научиш да губиш е най болезнения урок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesieАз лично нямам нищо против такива изсипвания.
Разбира се,едното винаги предхожда другото
Важното е човек да е подготвен за всякакви ситуации и да има резервни варианти,защото не е толкова често явление това което наблюдаваме тези дни на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersTehnicheskiqt analiz ne e dostatuchen za dobur analiz ...
Ako predstoqstite godishni otcheti sa dobri nqma kak da padnem do 900 ...
Otchetite ste opredelqt posokata, pensionnite moze bi tochno tqh chakat ...
Точно!! Онзи ден ударихме дъното!Почват отчетите а те ще са добри.Може би точно заради това О.Донев казва че 2 месеца му е опти мистичната прогноза за старта на публичното предлагане.Пазара много скоро ще се успокои.Всичко останало е само манипулация,черногледство и зачждания по форума да става веселба за някой а за други баташкото клане за паникьосалите се.
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от franky4fingersniki5, stariq DAX ti plati semestera ...
takmo se sprijateljavam s Nikkei, ama ste vidim dali i toi ste bade prijatel za dalgo
Коментар
-
Желаещите да продадат свойте акции са повече. Доста от пишещите тук са уплаашени - личи им по постовете, навсякъде все някой им е виновен. Да се научиш да губиш е най болезнения урок.
Въпроса е, че в момента наистина сме в уникална ситуация. Утре е петък, да видим дали пак ще сме надолу. Иначе оптимизъм има, очаквам при трайно обръщане на тренда да влезнат отново сериозни пари, които в момента чакат спокойствие.
Така че .. бой по мечките и хубава търговия утре !
Коментар
Коментар