IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импе, недей така! Ако спре притокът на П4И,ще ни се разкаже играта! В момента продажбите на 130 по същество са износ на капитали!

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
      Първоначално изпратено от kork
      Първоначално изпратено от Storm
      Доста от пишещите тук са уплаашени - личи им по постовете, навсякъде все някой им е виновен. Да се научиш да губиш е най болезнения урок.
      Storm,на мен също ми прави впечатление,че дори и някой опитни играчи са доста объркани в изказа си,а вероятно и в действията си.От една страна ги разбирам,все пак,колкото ти е по-голямо портфолиото,толкова по-големи са пропуснатите ползи.Да видиш,че си назад с 200-300-500 Т или дори повече за има няма 2-3 месеца си е стресиращо,но пък точно опита трябва да им подскаже,че в дългосрочен план всичко е наред.
      Разбира се,паниката не е добър съветник,но все пак хората са различни и някой се подават на нея.Глупаво е да излезнеш на дъното,но пък кой може да те спре да го направиш.
      От друга страна,борсата има една много хубава функция,отсява можещите от неможещите.На едните винаги някой ще им пречи,някой им е виновен.На другите пък,никой не им пречи,никой не им влияе,те са достатъчно мъдри и взимат/в общия случай разбира се / правилни решения.

Търпеливите ще бъдат възнаградени.Нетърпеливите,те не са за тук.
      Абсолютно си прав за последното.Които имаха репа излязоха отдавна.Тези които са на акции да продават сега не си струва вече според мен.Калкулират загубите и толкова.Да си правиш тънки смети може само да се довършиш допълнително.Няма от какво повече да се шашкат хората ама страхът е вече загнезден яко в 90% от играчите и сега ги ловят като шарани с бастун
      Защо "ловят" – всички ловуваме. Тези дни, ако му се търгува на човек, не е истина на какви акции може да стане временно собственик

Коментар

• През 130 продават чужденци-вж. интервю с Огнян Донев

Коментар

• Правилно, Стормов - нека си продават будалите, те ще им свършат акцийките.
          Ламьо - вероятно се опитват да сринат пазарът, за да влязат после на по-ниски нива, иначе не мога да си го обясня. А и не виждам откъде могат да дойдат проблемите за икономиката ни. Пука им на М+С или на Софарма, че акциите им (временно) поевтинели - те си развиват яко бизнесът и това е - колкото по-могъщ стане фундаментът, толкова повече ще се изстрелят книжата им после !!!
          А Булбамк и Алианц ще идат при Любо Пенев - той да им каже как да постъпят. А аз ще им го повторя след него.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Техните клиенти продават въз основа на техни анализи(най-ве4е),а относно от4етите (аз съм писал ве4е,4е ще бъдат добри)-те трудно ще изведат прогнози за 2008! Пак ви казвам-гледайте утре 130!

Коментар

• Днес ще бъдем нагоре.
              И не забравяйте, че пенсионните фондове могат да влезнат в играта.

Коментар

• zlata lamia, не продават Булбанк, а техни клиенти.

А сериозните проблеми в БГ икономиката най първо трябва да се видят в отчетите на дружествата - те са сериозен фактор за анализ на икономическото положение тук. Ако видим намаляващи печалби, неизпълнени прогнози, намаляващи приходи - да, това би било сигнал.

Още малко и ще напълниш гащите от страх. Споко ! Човек чете анализи, само за да си изгради собствено мнение. Имай го и търгувай спокойно, без да се интересуваш какво правят другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                  Първоначално изпратено от Storm
                  Доста от пишещите тук са уплаашени - личи им по постовете, навсякъде все някой им е виновен. Да се научиш да губиш е най болезнения урок.
                  Storm,на мен също ми прави впечатление,че дори и някой опитни играчи са доста объркани в изказа си,а вероятно и в действията си.От една страна ги разбирам,все пак,колкото ти е по-голямо портфолиото,толкова по-големи са пропуснатите ползи.Да видиш,че си назад с 200-300-500 Т или дори повече за има няма 2-3 месеца си е стресиращо,но пък точно опита трябва да им подскаже,че в дългосрочен план всичко е наред.
                  Разбира се,паниката не е добър съветник,но все пак хората са различни и някой се подават на нея.Глупаво е да излезнеш на дъното,но пък кой може да те спре да го направиш.
                  От друга страна,борсата има една много хубава функция,отсява можещите от неможещите.На едните винаги някой ще им пречи,някой им е виновен.На другите пък,никой не им пречи,никой не им влияе,те са достатъчно мъдри и взимат/в общия случай разбира се / правилни решения.

Абсолютно си прав за последното.Които имаха репа излязоха отдавна.Тези които са на акции да продават сега не си струва вече според мен.Калкулират загубите и толкова.Да си правиш тънки смети може само да се довършиш допълнително.Няма от какво повече да се шашкат хората ама страхът е вече загнезден яко в 90% от играчите и сега ги ловят като шарани с бастун

Коментар

• Днес имаше само един фактор на БФБ - 130 ! Това е първия спад,от който ме обземат сериозни притеснения! Ако утре,когато отново трябва да сме на зелено 130 запо4нат да изсипват вси4ки анализи отиват в зоната на здра4а! Но защо продават 130?Защо? Някой колеги тук го обясняват със сертификата! Аз бих ви предложил по-разли4на гледна то4ка- това е индикация за сериозни бъдещи проблеми в БГ икономиката(която засега се развива добре)! Уникредит може да са всякакви ,но не са глупаци! Освен това са голям игра4,с който ние не можем да се борим! Другото което ли4но мен ме притесни е 4е и бат ПЕШО "вижда" Софикс 830-870! Пи4ът(нищо ли4но) е доказан комерс и карък от форекса(може да сговни и най-то4ната прогноза)! Коко от форекса играе срещу прогнозите му и е "абониран" за пе4алби! Засега оставам на старите си прогнози(заради бат Пешо съм ги смятал сума ти време),4е дъната при Дау и при наште индекси подлежат на нови тестове! Не ми харесва също,4е и Сашо Николов(с прогнози за 5500 за Софикс доскоро) вижда дъна! Ако утре 130 излязат на разпродажба нещата не отиват на добре- те ще пишат историята на БФБ! Всякакви анализи се обезсмислят(оставаме на волята на 130)! Вси4ки погледи утре трябва да бъдат вперени в тях(130)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Преидлагам да атакуваме Булбамк с градушка от камъни, гнили домати и л..на.
                        Хахаха ! Че защо, човек ? Нека да си продават, кога друг път ще се накупим на такива цени ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                          Аз лично нямам нищо против такива изсипвания.
                          Аз също нямам нищо напротив,но обиранията им ми донасят още по-голямо удовлетворение.
                          Разбира се,едното винаги предхожда другото
                          Важното е човек да е подготвен за всякакви ситуации и да има резервни варианти,защото не е толкова често явление това което наблюдаваме тези дни на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                            Tehnicheskiqt analiz ne e dostatuchen za dobur analiz ...

Ako predstoqstite godishni otcheti sa dobri nqma kak da padnem do 900 ...

Otchetite ste opredelqt posokata, pensionnite moze bi tochno tqh chakat ...

Точно!! Онзи ден ударихме дъното!Почват отчетите а те ще са добри.Може би точно заради това О.Донев казва че 2 месеца му е опти мистичната прогноза за старта на публичното предлагане.Пазара много скоро ще се успокои.Всичко останало е само манипулация,черногледство и зачждания по форума да става веселба за някой а за други баташкото клане за паникьосалите се.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                              niki5, stariq DAX ti plati semestera ...
                              golemi priateli sme s nego- i na kaso i na dalgo vse slusha

takmo se sprijateljavam s Nikkei, ama ste vidim dali i toi ste bade prijatel za dalgo

Коментар

• Желаещите да продадат свойте акции са повече. Доста от пишещите тук са уплаашени - личи им по постовете, навсякъде все някой им е виновен. Да се научиш да губиш е най болезнения урок.

Въпроса е, че в момента наистина сме в уникална ситуация. Утре е петък, да видим дали пак ще сме надолу. Иначе оптимизъм има, очаквам при трайно обръщане на тренда да влезнат отново сериозни пари, които в момента чакат спокойствие.

Така че .. бой по мечките и хубава търговия утре !

Коментар

Working...
                                X