IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 18

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vhk
    takiteasy,кеша ми е 60% другото е ФПП и АТЕРА .И аз мисля че ще продължи рейнджа ,но очаквам след него рязко движение надоло до около СОФИКС 1ООО тъй като пазара винаги преиграва ,или е свръх оптимис или свръх песимист ,тогава умните пари ще се включат и ще приберат на безценица акциите на масата дребни инвеститори .
    това са очаквания от доста време...
    Мислиш, че вече е възможно "сбъдването" им?
    И колко е % на дребните инвеститори на пазара

Коментар

Първоначално изпратено от kefala
      Първоначално изпратено от vhk
      takiteasy,кеша ми е 60% другото е ФПП и АТЕРА .И аз мисля че ще продължи рейнджа ,но очаквам след него рязко движение надоло до около СОФИКС 1ООО тъй като пазара винаги преиграва ,или е свръх оптимис или свръх песимист ,тогава умните пари ще се включат и ще приберат на безценица акциите на масата дребни инвеститори .

Абе нещастник,колко акции държат дребните инвеститори бе.Аман от малумници!!!
      Момченце ,по речника ти съдя че първите 7 години си прекарал в Могилино

По речника на много хора съдя, че не съответстват на този тип форуми. Освен ако не е в България...
      Иначе е доста цветисто, но профанизирането доскучава.

Коментар

прекаляваш!
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala

+1

Коментар

Коментар

• takiteasy,кеша ми е 60% другото е ФПП и АТЕРА .И аз мисля че ще продължи рейнджа ,но очаквам след него рязко движение надоло до около СОФИКС 1ООО тъй като пазара винаги преиграва ,или е свръх оптимис или свръх песимист ,тогава умните пари ще се включат и ще приберат на безценица акциите на масата дребни инвеститори .

Коментар

• Тук ще направим скоро 5 месеца от върха на 8.10.2007г,

а за разлика от световните борси не сме възтановили и мин проценти,

жалка история.................;-))

Каква борса сме, се питам аз.....................???:-))

Коментар

При това темпо на спад до месец и половина два се надявам да видим СОФИКС 1ООО ,и тогава ще оползотворя кеша си ,дотогава ше е голяма скука.
                    Харесвам позицията ти.
                    Ако си излязъл на подходящите нива е добре, ако си излязъл скоро, зле. Но и в двата случая се надяваш да паднат цените, тъй като си на кеш.
                    Накъде отиваме в момента никой не може да ти каже, тъй като сме в рейндж. Обаче според мен времето работи срещу теб. Колкото по-дълго се задържиме в рейндж, толкова по-сигурно е, че след това ще възстановим ъпренд. По другите борси, лошите новини от компаниите са очаквани и не водят до понижаване на цените. Даже забелязвам нещо друго. Ако новините не са чак толкова лоши, колкото очакванията, те се отразяват положително на пазара. А това си е начеващ оптимизъм.

Коментар

• Виждате ли, кога 130 се появяват с дневни оферти продава ) Може би искат, да използват като повод вота на недоверие срещу правителството, но по отношение на него, се вижда, че в БГ нещата не са зле - предстоят да се инвестират много милиарди евро от Европа и чужбина в страната ни - и именно затова е борбата, кой да контролира и ръководи тези процеси ))

Коментар

• Оставам с впечатлението че някой е теглил една на шефа на 130.
                        Раздават го нещо сърдити днес

Коментар

• Нема ли кой да купи 50-100акции че да да излезем на зелено то при нас и стакива обеми се сменя тренда!

Коментар

• При това темпо на спад до месец и половина два се надявам да видим СОФИКС 1ООО ,и тогава ще оползотворя кеша си ,дотогава ше е голяма скука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kano
                              При нас нямаше пълна корекция както в Европа, защото беше спряна по средата. Сега ще има да си седим на тези нива с месеци.
                              По-добре беше да бяха оставили свободно да се коригира до 1200, 1000, или дори 600-700, и да започнем да си растем всеки ден с по 1-2%. Сега само седим и гледаме, и както изглежда още доста време само ще гледаме.
                              Не е препоръка.
                              1-2 % на ден?това прави 20-40 % на месец!много оптимистично!все пак дори и добрите новини да се игнорират сега,по-късно ще се отразят на цената!

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                                Първоначално изпратено от Keyser Soze
                                Първоначално изпратено от pesho777
                                gledaite po kanal 1 Parlamenta , investiciite v BG sa po-golemi ot tezi v Mexico, Balgariq e 7 v sveta po atraktivnost na investiciite
                                abe hubavi neshta govorqt
                                Колега,даже да кажат че сме Рая на земята-малоумниците няма да реагират на хубавата новина!

prosto gledaite za kakvo stava vapros ,osobeno srivliovcite !!!
                                Не на сривльовците!!!
                                Всичко у нас е прекрасно, и проблеми няма. Всички ние си живеем в рая, имаме си всичко, нямаме никакви проблеми.
                                Всичко е ОК.

Коментар

Working...
                                X