If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
takiteasy,кеша ми е 60% другото е ФПП и АТЕРА .И аз мисля че ще продължи рейнджа ,но очаквам след него рязко движение надоло до около СОФИКС 1ООО тъй като пазара винаги преиграва ,или е свръх оптимис или свръх песимист ,тогава умните пари ще се включат и ще приберат на безценица акциите на масата дребни инвеститори .
това са очаквания от доста време...
Мислиш, че вече е възможно "сбъдването" им?
И колко е % на дребните инвеститори на пазара
takiteasy,кеша ми е 60% другото е ФПП и АТЕРА .И аз мисля че ще продължи рейнджа ,но очаквам след него рязко движение надоло до около СОФИКС 1ООО тъй като пазара винаги преиграва ,или е свръх оптимис или свръх песимист ,тогава умните пари ще се включат и ще приберат на безценица акциите на масата дребни инвеститори .
Абе нещастник,колко акции държат дребните инвеститори бе.Аман от малумници!!!
Момченце ,по речника ти съдя че първите 7 години си прекарал в Могилино
По речника на много хора съдя, че не съответстват на този тип форуми. Освен ако не е в България...
Иначе е доста цветисто, но профанизирането доскучава.
Момченце ,по речника ти съдя че първите 7 години си прекарал в Могилино
При това темпо на спад до месец и половина два се надявам да видим СОФИКС 1ООО ,и тогава ще оползотворя кеша си ,дотогава ше е голяма скука.
Харесвам позицията ти.
Ако си излязъл на подходящите нива е добре, ако си излязъл скоро, зле. Но и в двата случая се надяваш да паднат цените, тъй като си на кеш.
Накъде отиваме в момента никой не може да ти каже, тъй като сме в рейндж. Обаче според мен времето работи срещу теб. Колкото по-дълго се задържиме в рейндж, толкова по-сигурно е, че след това ще възстановим ъпренд. По другите борси, лошите новини от компаниите са очаквани и не водят до понижаване на цените. Даже забелязвам нещо друго. Ако новините не са чак толкова лоши, колкото очакванията, те се отразяват положително на пазара. А това си е начеващ оптимизъм.
Виждате ли, кога 130 се появяват с дневни оферти продава ) Може би искат, да използват като повод вота на недоверие срещу правителството, но по отношение на него, се вижда, че в БГ нещата не са зле - предстоят да се инвестират много милиарди евро от Европа и чужбина в страната ни - и именно затова е борбата, кой да контролира и ръководи тези процеси ))
При нас нямаше пълна корекция както в Европа, защото беше спряна по средата. Сега ще има да си седим на тези нива с месеци.
По-добре беше да бяха оставили свободно да се коригира до 1200, 1000, или дори 600-700, и да започнем да си растем всеки ден с по 1-2%. Сега само седим и гледаме, и както изглежда още доста време само ще гледаме.
Не е препоръка.
1-2 % на ден?това прави 20-40 % на месец!много оптимистично!все пак дори и добрите новини да се игнорират сега,по-късно ще се отразят на цената!
gledaite po kanal 1 Parlamenta , investiciite v BG sa po-golemi ot tezi v Mexico, Balgariq e 7 v sveta po atraktivnost na investiciite
abe hubavi neshta govorqt
Колега,даже да кажат че сме Рая на земята-малоумниците няма да реагират на хубавата новина!
prosto gledaite za kakvo stava vapros ,osobeno srivliovcite !!!
Не на сривльовците!!!
Всичко у нас е прекрасно, и проблеми няма. Всички ние си живеем в рая, имаме си всичко, нямаме никакви проблеми.
Всичко е ОК.
Коментар