IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 18

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изнесоха се от Монбат...

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
      Първоначално изпратено от ATILA
      Олигофрените от 130 направо ще я сринат борсичката!

Забелязвам, че в последния месец, ВИНАГИ, когато европа е на плюс, 130 почват да натиска тук! И обратното, ако там има спад - въобще не се подават!
      Случайно ли точно днес разпродават.Нямаше ги доста време
      Искаш да кажеш,дали не участват в протестя???!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
        Олигофрените от 130 направо ще я сринат борсичката!

Забелязвам, че в последния месец, ВИНАГИ, когато европа е на плюс, 130 почват да натиска тук! И обратното, ако там има спад - въобще не се подават!
        Случайно ли точно днес разпродават.Нямаше ги доста време

Коментар

• Олигофрените от 130 направо ще я сринат борсичката!

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
            takiteasy,времето ще покаже ние само прогнозираме ,междувпрочем какво си включил в портфейла си?
            Ами по равно от EUBG, ENM (кака Мони :-) ) и скоро пак малко от OЦК под 70 накупих.
            Забравих и IHLBL. Скоро ги увеличихме, тя цената взе, че падна. Тях скоро няма да продам.

Коментар

• Световните фондови пазари регистрираха повишения

от Дневник

"Американските фондови индекси отчетоха умерен ръст в сряда.

Индексът на сините чипове Dow Jones добави 0.73% и затвори при нива от 12427.26 пункта. Технологичният показател NASDAQ нарасна с 0.91% до 2327.1 пункта, а индексът на компаниите с голяма пазарна капитализация S&P 500 се повиши с 0.83% до 1360 пункта.

Въпреки че завърши с общ растеж в цените на акциите, последната пазарна сесия на Уолстрийт започна слабо предвид инфлационните данни. Индексът на потребителските цени CPI за януари се повиши с 0.4% - малко над прогнозираната стойност от 0.3%. Базовият индикатор на инфлацията, изключващ цените на храни и енергия, се повиши с 0.3%.

Следвайки положителния тренд в САЩ, някои от азиатските пазари също се стабилизиаха в четвъртък, след като ден по-рано изживяха меча сесия. Японският Nikkei 225 спечели 2.84% до 13688.28 пункта, а хонгконгският Hang Seng остана без забележима процентна промяна към края на сесията при ниво от 23578.86 пункта. Китайският Shanghai се понижи с 0.87% и слезе до 4527.177 пункта.

Положителната вълна се предаде малко по-късно и на европейските борси. Минути след откриването на пазарния ден лондоснкият FTSE 100 нарасна с 0.7% до 5936 пункта, франкфуртският Xetra DAX-30 спечели 0.76% до 6957.81 пункта, а парижкият CAC 40 се изкачи с 0.78% до 4849.12 пункта. "
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ako vseki den se puska po edin BOARD borsata moze da potragne
                no ne se znae nakyde
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• takiteasy,времето ще покаже ние само прогнозираме ,междувпрочем какво си включил в портфейла си?

Коментар

Не целя да обидя никого но- КАКВОТО ПОВИКАЛО ТОВА СЕ ОБАДИЛО уважението трябва да е взаимно.
                    Кажи от кои акции искаш.На каква цена,само че да е под номинала ,че по-високо не ми се продава!!!

Коментар

• Не целя да обидя никого но- КАКВОТО ПОВИКАЛО ТОВА СЕ ОБАДИЛО уважението трябва да е взаимно.

Коментар

• РУМЪНИЯ ДО МОМЕНТА Е + 2.43%

Коментар

takiteasy,кеша ми е 60% другото е ФПП и АТЕРА .И аз мисля че ще продължи рейнджа ,но очаквам след него рязко движение надоло до около СОФИКС 1ООО тъй като пазара винаги преиграва ,или е свръх оптимис или свръх песимист ,тогава умните пари ще се включат и ще приберат на безценица акциите на масата дребни инвеститори .
                          В този сценарий според мен, възстановяването ще бъде бързо до 1400, което го прави доста рискован за отиграване. Аз също имам доста кеш, но и позиции, от които не бих излезнал сега за да се надявам да падне индекса. А и повечето инвеститори, големи или малки смятам мислят така. Тоест потенцял за надолу няма кой знае колко, а за нагоре с времето потенцялът се увеличава.

Коментар

• В тази тема доста хора се оплакаха че им трият мненията.Но виждам че мнения с обидни обръшения си стоят.Това ли ще поощрявате в този форум?

Коментар

• "21 Февруари 2008 12:08 1 11.100 COB 130"

Komentar ?

Ne e preporuka...........

Коментар

• [quote="kif"]
                                Първоначално изпратено от vhk
                                Момченце ,по речника ти съдя че първите 7 години си прекарал в Могилино
                                Обидите са кофти, ама мисля, че е прав - дребните инвеститори на БФБ са колкото населението на едно село.

Коментар

Working...
                                X