IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Даниела Петкова започва работа в ПОК Доверие през 1994 г. като главен счетоводител след спечелен конкурс за длъжността, проведен от PricewaterhouseCoopers. Под нейно ръководство през 1997 г. счетоводният отдел прераства в диреция „Финанси и счетоводство”, която тя ръководи до избирането й за главен изпълнителен директор.

Преди да постъпи в ПОК Доверие, Даниела Петкова работи в областта на финансови анализи, данъчни консултации и фирмено счетоводство като собственик и ръководител на консултантска фирма. Има висше икономическо образование от Уиверситета за национално и световно стопанство. " цитат ... без нищо лично или препоръка .. почва работа като Главен счетоводител , данъчни консултации , и финансови анализи , преди да почне през 1994 в ПОК ДОВЕРИЕ , какво ли е е анализирала тогава финансово.
    Подчертавам , не казвам нищо за фонда , нито за почитаемата госпожа директор , просто се замислям над такива изказвания"пазарите ще се възстановяват бавно"?? Какво значи преведено " Дръжте си парите и не бързайте щото има много да чакате " ????и какво правим тогава ??

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
      Първоначално изпратено от RDD2
      Първоначално изпратено от polki
      Полки мойто момче кажи си каде бачкаш стига се прави на философ, бачкаш за някакава мзаерна заплатица и киснеш тук по цял ден предполгам :-)

Просто момче си ти RDD2, че и тъпо отгоре на това.

Бачкат такива като тебе за такива като мене.

Чаткаш ли ?
      Полки хайде сега не с комплексите си тук :-))) такива като тебе писерушки са ми пределно ясни :-))

кой за кого бачка то се знае :-)))

RDD2, надявам се, че ще се успокоиш като разбереш сега, че никога не съм получавал
      мзаерна заплатица
      Винаги съм си давал солидно възнаграждение на мене

А комплексите съм си избил преди 3 години, когато спрях да работя и се пенсионирах на 35 години , което пожелавам на всички, включително и на тебе смешнико RDD2

Е бравос каде ли ще съм на 35 ... сега съм на 27 и се пенсионирах преди малко повее от 1 год :-) до 35 ... ще видим :-) хахаха прекалено си самовлюбен според мен ... а до колкото за комплексите ... не ми се вярва да си ги избил :-)) но тук все пак не ствваше дума за комплексите ти , или за работата ти ":-) темата не е КОМПЛЕКСИТЕ НА ПОЛКИ :-) все още :-)

запитвам се защо повечето тиквета като тебе винаги реагират по точи начин с личсностни нападки стремящи се да изпъкнат с това кой са или какво имат :-) ?? ех и това ако не е комплекс здраве му кажи :-)) ако си забелязал повечето хора с ръст до 1.60 са си накупили джипчета( при финансова възможност разбира се) :-) защо ли ? отговори си сам ... чудя се по тази логика ти каква ли кола имаш ? я се похвали да чуем всички :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от RDD2
        Първоначално изпратено от polki
        Полки мойто момче кажи си каде бачкаш стига се прави на философ, бачкаш за някакава мзаерна заплатица и киснеш тук по цял ден предполгам :-)

Чаткаш ли ?
        Полки хайде сега не с комплексите си тук :-))) такива като тебе писерушки са ми пределно ясни :-))

RDD2, надявам се, че ще се успокоиш като разбереш сега, че никога не съм получавал
        мзаерна заплатица
        Винаги съм си давал солидно възнаграждение на мене

Мизерните заплати давах на такива като тебе.

А комплексите съм си избил преди 3 години, когато спрях да работя и се пенсионирах на 35 години , което пожелавам на всички, включително и на тебе смешнико RDD2
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Чаткаш ли ?
          ето още 1 независимо мнение :-) не е моето от Темата Капман е :

Ми то си има регулативни органи. То капман това явно им е начина на работа. Сега използват доходността от 2006. След 2 години ще продължат сигурно да я ползват още както вървят нещата. Факт е че на техния сайт много трудно можеш да разбереш колко им е реалната доходност. От лакомия се наиграха сами. Вместо като им нарастваха активи от лакомия да си намалят процента в пътища и мостове, те продължиха да помпат и сега си сърбат попарата.
          Така е. За инвестиралите на 45-47 лева да почерпят. хахахах

Коментар

• Първоначално изпратено от lglpb
            po prosto neshto ot tova da se tvardi che kapman shte falira-niama.moje da falira niakoi fond vav vremeto,no toi niama da e kapman
            не четете написах Нека да видим кой фонд ще даде тон за песен ! ... малко преди това обаче се присмивах за тъпата реклама на Капман ( вие навързахте думити ми без да размърдате гънките си) :-) ей какви рибета сте :-) с Вестник човек да ви лови :-)) Полки и още нещо раздвам се че следиш писанията ми още от начлото :-) да вярно аз пуснах тази тема за да видя реакцита на писателите в този форум :-))

Коментар

• po prosto neshto ot tova da se tvardi che kapman shte falira-niama.moje da falira niakoi fond vav vremeto,no toi niama da e kapman

Коментар

• Планираните операции показват едно добро отношение към инвеститорите, като се очаква те да стабилизират пазара и ограничат амплитудите на цената“, каза за Profit.bg преди две седмици Николай Митанкин, ДВИ на Стара планина Холд АД.
                Koga i ot drugite na BFB shte vidim podobno otnoshenie mai samo prikazvat i obeshtavat...

Коментар

Чаткаш ли ?

Коментар

• И манастира(пазара) тесен за нейната душа е , странно , ще взема да видя таз уважаема госпожа, дали лавка е управлявала през живота си на реалния пазар, та ги дъни такива дълбоки..

Коментар

RDD2, разбираш ли цифричките които цитираш ?

Искаш ли пояснение ?

Капман Макс :

Доходност от началото на годината - минус 30.55%

Доходност за последните 12 месеца - плюс 23.31%

Доходност от началото на публично предлагане - плюс 60.02%

Капман Капитал :

Доходност от началото на годината - минус 22.19%

Доходност за последните 12 месеца - плюс 27.74%

Доходност от началото на публично предлагане - плюс 38.08%

Голям смешник и жалко човече си RDD2

ВСИЧКО СИ Е СЪВСЕМ КОРЕКТНО ПРИ КАПМАН

Нямам дялове в Капман и не смятам да имам.

Не е препоръка за покупко-продажби на дялове на Капман

Полки всичките фондчета са ми много смешни, стана нащо като онзи лаф Чула Жабата че Коня се Кове та отишла и тя ( видяхме и ние в Бг , че Хамериканците си имат Фондове та решихме и ние да си направим , разликата обаче е че малко ги побългарихме , дори не малко а много , я ми кажи коя тиква ще си даде парите на който и да било Фонд никой или поне никои разумен !!!!! Убедихме се в 1 че всеки фонд може докара доходност 100% ( ех мечти мечти) с пертфейл 10 мил. лв но видяхме че и всеки фонд се На.....а с малко по голям портфейл ! Ще има да ги гоним ХАМЕРИКАНЦИТЕ :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от RDD2

Чаткаш ли ?

Коментар

• Стана ми смешно и без да съм го чел..

Коментар

• Това DD размера на сутиена ли е?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Daniela Петкова " Очакваме пазарите да се възстановяват бавно"....
                              Както се е изразил великия Остап Бендер "Омир , Милтън и Паниковски" ..та и аз да кажа "Уорън Бъфет, Алан Гриинспан и Даниела Петкова" ..който е чел "Златния телец" ще ме разбере....

Коментар

• RDD2, разбираш ли цифричките които цитираш ?

Искаш ли пояснение ?

Капман Макс :

Доходност от началото на годината - минус 30.55%

Доходност за последните 12 месеца - плюс 23.31%

Доходност от началото на публично предлагане - плюс 60.02%

Капман Капитал :

Доходност от началото на годината - минус 22.19%

Доходност за последните 12 месеца - плюс 27.74%

Доходност от началото на публично предлагане - плюс 38.08%

Голям смешник и жалко човече си RDD2

ВСИЧКО СИ Е СЪВСЕМ КОРЕКТНО ПРИ КАПМАН

Нямам дялове в Капман и не смятам да имам.

Не е препоръка за покупко-продажби на дялове на Капман

Коментар

Working...
                                X