IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от споменЪ
    Първоначално изпратено от PIMP
    Пуснато на: 03:09:45 ч. | 25.09 Заглавие: Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца
    Първоначално изпратено от polki
    Преди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
    Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
    Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
    Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване. Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново. С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.

И както обичате да се застраховате и подчертавате :
    “Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”
    Сега разбрах кой е виновен за спада
    специално за чичко Паричко. аз като го прочетох направо не можех да повярвам на очите си :-)
    полки, мира не ти дава моята персона май, сега се чудиш какви ли не версийки да си съчиниш, че да не изглеждаш чак толкова жалък. с мен трудно можеш да се мериш :-) пропиляваш паричките на някой твой праотец и сега злобееш по мой адрес, все едно аз съм виновен за недалновидността ти и непознаването на финансовите пазари. и да ти кажа честно, писна ми да си губя времето с теб. да не би това да ти е целта - да се приравня до твоето ниво във форума с приказки извън темата и по този начин да спасиш братята си "оптимисти" от един силен контра-арумент. :-)

и кво стана със щатите, почнаха уж малко добре след толкова бой два дена подред и накрая пак в киреча. трети ден на червено :-(
    а за Европа просто нямам думи - от много време не е имало такава пързалка. преди месец всички тръбяхте как ключови нива са преодолени. сега месец по-късно отново ги подминахме , но в правилната посока, т.е. надолу. така ще е до септември-октомври. ама как ги нацелвам нещата, ухаааа
    чуй ме момко,ако искаш де !има две положения за теб:ИЛИ избираш да бъдеш РОТ ФРОНТ т.е. сам срещу всички,казвайки верни /понякога/ неща ,но инкасирайки ненависта на цялата прецакана сволоч от БФБ, ИЛИ ГО ДАВАШ ПО УМЕРЕНО, внимавайки особено с прогнозите! защо ли? истината е че се дъниш понякога, истината е ,че позволяваш емоциите да вземат връх при твоите съждения! тогава ставаме свидетели на "как лъжицата катран разваля кацата с мед" п.п. иначе урокът за п/е си го научил добре! но има и още ! лека от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Късите 6 контракта Дау затворени както следва - 2 на 12 408 , 2 на 12 391 и 2 на 12 360 в общи линии съм доволен.
      Надявам се и други да са намазали от баницата
      Забелязвам че си голям фен на късия Дау който упорито искаш да ни вмениш като корелация на Софикс Много ми интересно как отиграваш дългия Дау

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Късите 6 контракта Дау затворени както следва - 2 на 12 408 , 2 на 12 391 и 2 на 12 360 в общи линии съм доволен.
        Престани да спамиш темата с измислените си печалби, всички разбрахме че на ДЕМО много ти връзва

Коментар

• Люк, надеждата ни крепи!
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
            Първоначално изпратено от psycoholic
            Първоначално изпратено от споменЪ
            е , да де, когато индексите са дори силно червени, те причините затова са някви незначителни, когато обаче има зеленко на хоризонта какъв шум вдигате, чак до небесата :-) представям си утре след три кървави сесии, ДАУ като вземи да затвори с 50-60 пункта нагоре, как ще продъните форума. тогава сами ще си измисляте причините за небесното поведение на индексите. аз не гледам толкова дневните движения младежо, аз гледам фундамента и перспективите. взирам поглед в бъдещето, ако не далечното, поне 3-4 месеца напред :-)
            и какви ли комплекси мога да имам аз? я сподели да се посмея. накрая ще бия една среща на някой "газар" от форума да види с що за човек си имате работа :-)
            P.S. все още чакаме първия ти смислен и аргументиран коментар люкчо, все се изказваш недоизказваш. явно си чул не дочул, разбрал недоразбрал :-)
            Замени Люк със СпоменЪ и смени цвета и имаш братче-близнак! Твоите аргументи, майсторе, пък какви бяха, та толкоз се репчиш? Големите казаха -> тази година търгуваме в реиндж! При липса на Голяма новина, това означава от 1190 до 1350 и обратно! Всякакви сривльовски и ъперски коментари към зададеното условие на задачата са всуе!
            Мислиш ли, че няма да има новини.
            Люк отегли се бе братле тези край нямат излишно е просто

Коментар

• Късите 6 контракта Дау затворени както следва - 2 на 12 408 , 2 на 12 391 и 2 на 12 360 в общи линии съм доволен.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                Първоначално изпратено от споменЪ
                е , да де, когато индексите са дори силно червени, те причините затова са някви незначителни, когато обаче има зеленко на хоризонта какъв шум вдигате, чак до небесата :-) представям си утре след три кървави сесии, ДАУ като вземи да затвори с 50-60 пункта нагоре, как ще продъните форума. тогава сами ще си измисляте причините за небесното поведение на индексите. аз не гледам толкова дневните движения младежо, аз гледам фундамента и перспективите. взирам поглед в бъдещето, ако не далечното, поне 3-4 месеца напред :-)
                и какви ли комплекси мога да имам аз? я сподели да се посмея. накрая ще бия една среща на някой "газар" от форума да види с що за човек си имате работа :-)
                P.S. все още чакаме първия ти смислен и аргументиран коментар люкчо, все се изказваш недоизказваш. явно си чул не дочул, разбрал недоразбрал :-)
                Замени Люк със СпоменЪ и смени цвета и имаш братче-близнак! Твоите аргументи, майсторе, пък какви бяха, та толкоз се репчиш? Големите казаха -> тази година търгуваме в реиндж! При липса на Голяма новина, това означава от 1190 до 1350 и обратно! Всякакви сривльовски и ъперски коментари към зададеното условие на задачата са всуе!
                Мислиш ли, че няма да има новини.

Коментар

Ти си нарцис, моето момче. И лошото за теб е, че не вникваш в това, което четеш. Ти си знаеш само своята дървена философия.
                  Истината е, че много хора ти направиха смислени и аргументирани коментари и от 200 километра се вижда, че нищо не си разбрал.
                  Момко заралийски, от последния път, когато ни караше да продаваме и искаше да ни "спасиш" от загуби, Софикс се качи с 150 пункта.
                  Голям разбирач си ти.

Коментар

BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• е , да де, когато индексите са дори силно червени, те причините затова са някви незначителни, когато обаче има зеленко на хоризонта какъв шум вдигате, чак до небесата :-) представям си утре след три кървави сесии, ДАУ като вземи да затвори с 50-60 пункта нагоре, как ще продъните форума. тогава сами ще си измисляте причините за небесното поведение на индексите. аз не гледам толкова дневните движения младежо, аз гледам фундамента и перспективите. взирам поглед в бъдещето, ако не далечното, поне 3-4 месеца напред :-)

Коментар

• Поменчо, тия комплекси ще ти изядат главата.
                        И като гледам май само ти не си разбрал, защо индексите в Щатите и Европа са на червено.
                        Пиши в темата за песимизма. Там ще бъдеш едноличен лидер.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
                          Пуснато на: 03:09:45 ч. | 25.09 Заглавие: Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца
                          Първоначално изпратено от polki
                          Преди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
                          Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
                          Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
                          Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване. Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново. С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.

И както обичате да се застраховате и подчертавате :
                          “Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”
                          Сега разбрах кой е виновен за спада
                          специално за чичко Паричко. аз като го прочетох направо не можех да повярвам на очите си :-)
                          полки, мира не ти дава моята персона май, сега се чудиш какви ли не версийки да си съчиниш, че да не изглеждаш чак толкова жалък. с мен трудно можеш да се мериш :-) пропиляваш паричките на някой твой праотец и сега злобееш по мой адрес, все едно аз съм виновен за недалновидността ти и непознаването на финансовите пазари. и да ти кажа честно, писна ми да си губя времето с теб. да не би това да ти е целта - да се приравня до твоето ниво във форума с приказки извън темата и по този начин да спасиш братята си "оптимисти" от един силен контра-арумент. :-)

и кво стана със щатите, почнаха уж малко добре след толкова бой два дена подред и накрая пак в киреча. трети ден на червено :-(
                          а за Европа просто нямам думи - от много време не е имало такава пързалка. преди месец всички тръбяхте как ключови нива са преодолени. сега месец по-късно отново ги подминахме , но в правилната посока, т.е. надолу. така ще е до септември-октомври. ама как ги нацелвам нещата, ухаааа

Коментар

• Което, колкото пада, ще е толкова и ще е докато не се изясни случая с Лемън Брадърс - набира капитал или остава в риск от неплатежоспособност, не знам защо никой не коментира положението на тази банка, която в момента е в основата за едно положително или отрицателно за движение за Дау.

Коментар

• do .001?
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Ima drujestva, koito nqma na kude da padat, no nqkoi oste mogat da otpusnat para. Da dadem shans na poslednite.

Коментар

Working...
                                X