IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пешко сине Караиванов гледам ти предаването на мониторо и забелезох че разни умни човечета ти преказуват по пряката линия на телефона.Умни неща чух от някой.Аве и аз много неща за нашето БФБ ги виждам не кат другите ( масата бледолики) ам ти мнооо ги плашиш ва чаляк Ама тъй е ,истината боли Айде със здраве и да викаш се умни ора да гледам и слушам.Дан ми докараш някой галоши да им слушам глупостите че най-много ушна кал да завъдя

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
      Прекрасна работа на побратимените американски бичета! :P
      Какво си се афектирал бе човек 40-50 пойнта нагоре какво са на фона на -650 пойнта за предходната седмица ? Няма и 10% корекция !
      Не че не очаквам тест на 12 650 но ти се превъзбуждаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
        ..ниско потребление,но се купуват повече къщи...

.....пазара днес....енергийните акции надоло,банки и продавачи на дребно на горе

.....мисля че новините днес бяха добри <или поне очаквано лоши>....според мен DOW ще е зелен днес
        Учете се от дамите момчета......поздравления за добрия анализ jays . И аз бях на същото мнение но предпочетох спокойно пиене на бира в приятна дамска компания или "врабче в ръката вместо орел в небето" ;-)
        Кефиш ме ......определено виждам сериожен потенциал в теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
          Първоначално изпратено от tedi79
          Почва се със стабилизация на цените на храните, после на петрола и следва едно голямо рали на фондовите пазари :-)
          Хехе, доста пожелателно звучи ще знаеш
          :-) За днес пожеланието ми се изпълни, ще видим утре ;-)

Коментар

• Прекрасна работа на побратимените американски бичета! :P

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona
              Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
              Първоначално изпратено от mapadona
              Друго не знам, ама че утре атакуваме Софикс отново 1250 е сигурно - важното е тоя път да падне завинаги !!!!!

Бледолики футболисте ти туй дет го казуваш вярваш ли си на него или ей така от завладующия оптимизъм който те е обзел се изпляскваш
              а ти иначе ли мислиш, внимавай да не сбъркаш ?!

Еуфорията винаги е била лош съветник бледолики

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                Първоначално изпратено от mapadona
                Друго не знам, ама че утре атакуваме Софикс отново 1250 е сигурно - важното е тоя път да падне завинаги !!!!!

Бледолики футболисте ти туй дет го казуваш вярваш ли си на него или ей така от завладующия оптимизъм който те е обзел се изпляскваш
                а ти иначе ли мислиш, внимавай да не сбъркаш ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona

Коментар

• Друго не знам, ама че утре атакуваме Софикс отново 1250 е сигурно - важното е тоя път да падне завинаги !!!!!

Коментар

• Oil being down helps because people lately seem to be thinking of technology as discretionary," said Peter Jankovskis, director of research, at OakBrook Investments in Lisle, Illinois. "I really think what we're doing is building a very solid base for a strong rally to end the year."

Home builders were also among standouts following a report that showed a surprise increase in April new-home sales. The Dow Jones home construction index .DJUSHB rose 1.85 percent. Shares of luxury home builder Toll Brothers (TOL.N: Quote) added 1.6 percent to $21.44.

Airline stocks also headed higher on lower crude oil prices, with the airline index .XAL up almost 4 percent.

Apple shares climbed to $185.11 on the Nasdaq, while Google shares climbed to $560.61.

IBM, a technology services company, gained 2 percent to $126.79. on the New York Stock Exchange and was the S&P 500's top boost, behind Google.

U.S. crude oil for July delivery fell $3.46, or 2.6 percent, at $128.70 a barrel amid a stronger dollar and demand concerns.

.......kak vi se struvat nastroeniata s adres USA >?

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
                        ....znaesh li che veche uvolniavat hora? a znaesh li che veche uvolniavat hora i po finansovite kompanii? badi siguren che tvoia posrednik e bil shuta na pone dvama
                        http://www.rabota.bg/s2.php?Category...1.x=61&s1.y=25
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Абе колеги да знаете къде е господина с КЪСИЯ ДАУ

Коментар

• Oil 128.30 Dow + 0.27 Nasdaq + 0.90

......kvo da ne stava paranoia koi parvi... ???

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
                              Първоначално изпратено от dex
                              петролът в момента се котира под 129 долара, няма да се плашите колеги

.... samo da ne stane taka Soros da ne poznae i balona da se pukne vremenno predi kakvato i da e bila recesia

Ти Сорос не го мисли.

Той накрая може и да каже , че като се е пукнал балона с нефта, тогава сме били излизали от корекция
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
                                hahaha,

a polki ti ot men ne se pritesniavai,
                                az sam drebna dushichka s portfeil ot 10lv, pazara ne me usetil nito koga sam vliazal nito koga sam izlizal, nesto kato pri teb i jena ti
                                nadiavam se che vse pak imash chuvstvo za humor, vse pak tova triabva pone da vi ostanlo sled poslednia report na posrednika vi

rino , пак не си в час.

Аз не съм женен.

Не използвам и посредник.

Но за сметка на това имам чувство за хумор.

Първо ще ти кажа , че одеве където съм споменал , че си активен , имах в предвид , че си активен във форума, но ти си помисли нещо друго

Второ. Искам да ми отговориш кое те ядоса за да изречеш тези глупости :
                                - това , че ти изкарах старият пост , където си говориш същите глупости , кои то и сега говориш ?
                                - или това , че се обърка , като нареках , че си активен /където и да било/
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X