Първоначално изпратено от Svetoslav101
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Svetoslav101Честито на позналите движението на тренда!
Някой мисли ли, че утре на бфб освен зелено може да има друг цвят?
Не си само ти дет го мислиш бледолики.Аз пуших от лулата на мира (па там знаиш кви буклуци слагаме да пуфтим) и ми се привидя една серлива парабула и едни спадащи RSI та си викам Ташунко дръж поводите изкъсо да не избягат мустангите.
Ей..... мъдри хора сте вие червенокожи братко.Мъдри и търпеливи от знанията на предците и мъдростта на боговете ще да е ;-)
Дръж късите юзди, пък га доди време за олабване, аз пръв (само на теб) ще обадя ;-) А до тогава - в лулата е изтината
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Svetoslav101Честито на позналите движението на тренда!
Някой мисли ли, че утре на бфб освен зелено може да има друг цвят?
Не си само ти дет го мислиш бледолики.Аз пуших от лулата на мира (па там знаиш кви буклуци слагаме да пуфтим) и ми се привидя една серлива парабула и едни спадащи RSI та си викам Ташунко дръж поводите изкъсо да не избягат мустангите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от mapadonaПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от mapadonaДруго не знам, ама че утре атакуваме Софикс отново 1250 е сигурно - важното е тоя път да падне завинаги !!!!!
Бледолики футболисте ти туй дет го казуваш вярваш ли си на него или ей така от завладующия оптимизъм който те е обзел се изпляскваш
Еуфорията винаги е била лош съветник бледолики
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПешко сине Караиванов гледам ти предаването на мониторо и забелезох че разни умни човечета ти преказуват по пряката линия на телефона.Умни неща чух от някой.Аве и аз много неща за нашето БФБ ги виждам не кат другите ( масата бледолики) ам ти мнооо ги плашиш ва чалякАма тъй е ,истината боли
Айде със здраве и да викаш се умни ора да гледам и слушам.Дан ми докараш някой галоши да им слушам глупостите че най-много ушна кал да завъдя
Коментар
Коментар