If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Който преди две години мислеше с главата си сега няма нужда да съкращава. Ще има и печеливши от кризата. Но те няма да бъдат големи и тромави предприятия. Няма да оцелеят и малки гаражни бизнесчета. Според мен този който плюска през годините на бума, сега ще ака, направо ще се осере. Този, който водеше стриктна и последователна политика на разходи и инвестиции ще спечели. И то много.
По данни на синдикатите 300 души от пристанище Бургас вече са съкратени. Следващата седмица във вторник работещите в порта ще протестират. http://money.ibox.bg/news/id_1542583970
Масови съкращения в пернишката “Стомана”
В "Стомана Индъстри" масово уволняват. Служителите се привикват един по един и се уговарят да напуснат по взаимно съгласие. Твърди се, че за обезщетенията текат пазарлъци.
По някакви неясни, според уволнените, критерии се предлагат обезщетения между 2 и 4 заплати. Досега по този начин доброволно напусналите фирмата са около 130 човека, твърдят работници. Говори се за 250 от "Стомана Индъстри" и близо 500 от дъщерната фирма "Сигма".
Хората в "Сигма" всъщност работели в "Стомана" срещу по-ниски заплати, твърдят металурзите. Уволненията започнали от миналия петък. В Бюрото по труда в Перник не е постъпвала официална информация за масови съкращения, твърди шефката Катя Маркова. http://paper.standartnews.com/bg/art...article=255506
Май нещата загрубяват, а правителството още спи.
За съжаление това е самата истина. Във организацията в която работя в моето направление сме 25 човека. След срива и замразяването на 5 от 7 те проекта по които работим (другите два вече функционират и реално при нас в Развитие няма работа по тях). Реално в момента има работа за 2 ма човека (то никога не е имало за 25 ама като махнеш паразитите и връзкарите, едно 15 човека си работехме сериозно. Или просто в момента чакаме кога ще дойде писмо от чужбина да ни освободят половината. А иначе е гот по цял ден в Инвестора и един куп други сайтове + арена и замунда. Ама вече съм притеснен за себе си
По данни на синдикатите 300 души от пристанище Бургас вече са съкратени. Следващата седмица във вторник работещите в порта ще протестират. http://money.ibox.bg/news/id_1542583970
Масови съкращения в пернишката “Стомана”
В "Стомана Индъстри" масово уволняват. Служителите се привикват един по един и се уговарят да напуснат по взаимно съгласие. Твърди се, че за обезщетенията текат пазарлъци.
По някакви неясни, според уволнените, критерии се предлагат обезщетения между 2 и 4 заплати. Досега по този начин доброволно напусналите фирмата са около 130 човека, твърдят работници. Говори се за 250 от "Стомана Индъстри" и близо 500 от дъщерната фирма "Сигма".
Хората в "Сигма" всъщност работели в "Стомана" срещу по-ниски заплати, твърдят металурзите. Уволненията започнали от миналия петък. В Бюрото по труда в Перник не е постъпвала официална информация за масови съкращения, твърди шефката Катя Маркова. http://paper.standartnews.com/bg/art...article=255506
Не е така. Освен 2-3 обрани трезора, аз не помня други сътресения с тях.
Ако искаш да кажеш нещо градивно - кажи, но горното е несериозно от твоя страна.
нещо градивно?!....шегуваш се...като прочетох подледните ти мнения---само крах - във всичко очакваш
за какво са ти трезори
ако това, което пишеш се случи каква стойност ще имат.... хартийките...
съни(тя), когато всичко върви нагоре е много лесно да си градивен. Добре - не се изразих правилно - не градивно, а конструктивно.
"хартийките" са важни, зависи какви са.
Ако искаш да кажеш нещо градивно - кажи, но горното е несериозно от твоя страна.
нещо градивно?!....шегуваш се...като прочетох подледните ти мнения---само крах - във всичко очакваш
за какво са ти трезори
ако това, което пишеш се случи каква стойност ще имат.... хартийките...
anone , shansa da te oberat u vas i da ti priverat parite e mnogo po-golqm ot tova da falira bankata ili da mahnat bodra
Чакай малко - да ти приличам на дедо дето си държи парите под дюшека??? Има си трезори за тази работа, друг е въпросът, че вече няма свободни. Да се надяваме, че няма да има национализация на трезорите.
не го мисли толкова
като дойде големият взрив и трезорите нямат значение
леле, вземам ъглошлайфа и ви почвам ...
междувпрочем бъларските с електронния регулатор са ОТЛИЧНИ
Ти се шегуваш, ама ако настане криза - такива грабежи ще настанат, че свят ще ни се завие.
anone , shansa da te oberat u vas i da ti priverat parite e mnogo po-golqm ot tova da falira bankata ili da mahnat bodra
Чакай малко - да ти приличам на дедо дето си държи парите под дюшека??? Има си трезори за тази работа, друг е въпросът, че вече няма свободни. Да се надяваме, че няма да има национализация на трезорите.
не го мисли толкова
леле, вземам ъглошлайфа и ви почвам ...
междувпрочем бъларските с електронния регулатор са ОТЛИЧНИ
не го мисли толкова
не го мисли толкова
"Krivorazbrana cilivilizakcia"..... v tazi strana nada li ima neshto, koeto da i e normalno, za golqmo nashe sujalenie!!! Raq na absurdite! spete spokoino deca!!!
Купих Дау на 8394 и слизам да пия руйно винце....
Като се върна очаквам да видя нива от над 8550 .....
Наздраве на всички...
недей да пиеш вино, че няма с кво да го платиш
:-) Сам съм си го направил.За таз година 27 тона излязоха.Ако не го продадем , от мъка ще си го изпием.Не ме мисли мен.Виж ти как бакийките ш'а си опра'иш
я пак
бе мойте бакии са да им * мамата и на дау и на мяу
както и дае
ближи сега рани и лочи вино, дау умре - да живее мяу
куче влачи рейс диря немас петре, птре ни са научи и тва е
Коментар