IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nevermind
    utre mai klane shte ima do kokal na bfb?
    Za6toto vse ne6to e ostanalo za klane.Dokoga li?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
      няма дъно
      по-добре без дъно, ебаси дъното
      куче влаче рейс, диря няма, няма ей
      човекът взе парите, каза чакай малко, хвана самолета
      чакай да се върне.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
        че то има ли разлика между нея и Корпоративна ;-)
        ако тръгна да говоря пък аз за Фина С рискувам да си издам предишния ник ;-)
        Няма разлика.....само дето с Фина работя от '94г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
          Първоначално изпратено от споменЪ
          Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
          anon6706, извинявай, че ти се меся, но защо не вкараш еврата в банка? не зная с колко разполагаш, но дори да е голяма сума, можеш да ги разбиеш в няколко банки и да си ги гарантираш от държавата. аз например моя кеш съм го обърнал в евро и е в Корпоративна на 6.5% лихва, като мога си тегля когато си поискам без да нарушавам лихвата, няма такси за теглене, обслужване. при суми над 25 хил.евро лихвата е 7.5%. бих препоръчал и евровото темпо на ДСК от 7%, но е 6-месечно и мен по-ме устройва ликвидността на Корпоративна.
          според мен лихвата е доход, който не е за изтърване, още повече, че нищо не рискуваш с ниските суми.

Леле......до там ли са я докарали Корпоративна ? А слогана им беше - "Клиентите са ни скъпи"! Трябва да звънна на кума.....за малко повече инфо.... Трежъри им е !
          Петре, той им е от доста време тоз депозит на Корпоративна, сигурно от поне 2 месеца. И за мен е странно, след като имат купища безплатни пари от сектор Енергетика, за какво им е да събират и скъпи пасиви, но може да е свързано със структурата на Пасива - не зная. Корпоративна е най-големия печеливш от кризата у нас - плащат по 0.2% по разплащателна за стотици милиони на работници и служители, а после ги продават на междубанковия пазар по 7.4%, колкото е едномесечния СОФИБОР :-)
          Неможиш дори да си представиш колко навътре съм с Корпоративна и ненйните структури.Но не са мой проблем.ФИНА -С говори ли ти нещо?
          че то има ли разлика между нея и Корпоративна ;-)
          ако тръгна да говоря пък аз за Фина С рискувам да си издам предишния ник ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
            Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
            anon6706, извинявай, че ти се меся, но защо не вкараш еврата в банка? не зная с колко разполагаш, но дори да е голяма сума, можеш да ги разбиеш в няколко банки и да си ги гарантираш от държавата. аз например моя кеш съм го обърнал в евро и е в Корпоративна на 6.5% лихва, като мога си тегля когато си поискам без да нарушавам лихвата, няма такси за теглене, обслужване. при суми над 25 хил.евро лихвата е 7.5%. бих препоръчал и евровото темпо на ДСК от 7%, но е 6-месечно и мен по-ме устройва ликвидността на Корпоративна.
            според мен лихвата е доход, който не е за изтърване, още повече, че нищо не рискуваш с ниските суми.

Леле......до там ли са я докарали Корпоративна ? А слогана им беше - "Клиентите са ни скъпи"! Трябва да звънна на кума.....за малко повече инфо.... Трежъри им е !
            Петре, той им е от доста време тоз депозит на Корпоративна, сигурно от поне 2 месеца. И за мен е странно, след като имат купища безплатни пари от сектор Енергетика, за какво им е да събират и скъпи пасиви, но може да е свързано със структурата на Пасива - не зная. Корпоративна е най-големия печеливш от кризата у нас - плащат по 0.2% по разплащателна за стотици милиони на работници и служители, а после ги продават на междубанковия пазар по 7.4%, колкото е едномесечния СОФИБОР :-)
            Неможиш дори да си представиш колко навътре съм с Корпоративна и ненйните структури.Но не са мой проблем.ФИНА -С говори ли ти нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от free1969
              Първоначално изпратено от Монти
              nevermind , когато всички очакват нещо .... то обикновено не става ....
              Ей бунаци глейте Химко утре..

Не е препоръка а само глейте
              Абе малко ми е далече, а и при този бензин.... скъпо ще ми излезе пътуването до Химко.
              Ти утре ще разправяш....

Коментар

• Първоначално изпратено от free1969
                Първоначално изпратено от Монти

ko da gledame... 4e shte go moje bi de-listvat nai-setne li!??

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

http://selfielifes.com

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                    Първоначално изпратено от kefala
                    Аноне,кога смяташ ,че лихвите ще станат 40-100%???
                    Когато започнат да ги изчисляват на десетилетка :-))))) хахахахахха
                    За разлика от други времена, този път няма да има "предупреждения" с много високи лихви. Все пак има живи съвременници на 97-а. Сега ще е "Среднощно препускане".

Коментар

• utre mai klane shte ima do kokal na bfb?

Коментар

• А сега малко да порасъждаваме върху думичките ДЕПОЗИТ и КРЕДИТ !

Депозита е случая в който Вие КРЕДИТИРАТЕ банката.

За Кредита е ясно - когато тя Ви финансира.

НО- редно ли е "ножицата" между депо и кредит да 2 пъти в полза на банката ?
                        Е ак тогава да се очаква РАСТЕЖ на икономиката и бизнеса в БГ?

Днес бях на една доста интересна и ползотворна за мен среща на Съюза на Българските Икономиости. И Марян беше там. И стана хубава дискусия.И Марян като мен се представи за Спекулант и Анализатор.....само дето пропусна да каже кой го е учил..... но и това ще му простя. Въпреки че е ГЪЗ , Мариян си е ПИЧ !

Май нещо много се отплеснах.....

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                          щото вънка е червено.. ??
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• utre mai klane shte ima do kokal na bfb?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв

Коментар

• дау отива и днес във вярната посока, която му наредихме от партията... глейте само да не стане колко софикса

Коментар

Working...
                                X