Първоначално изпратено от nevermind
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от споменЪanon6706, извинявай, че ти се меся, но защо не вкараш еврата в банка? не зная с колко разполагаш, но дори да е голяма сума, можеш да ги разбиеш в няколко банки и да си ги гарантираш от държавата. аз например моя кеш съм го обърнал в евро и е в Корпоративна на 6.5% лихва, като мога си тегля когато си поискам без да нарушавам лихвата, няма такси за теглене, обслужване. при суми над 25 хил.евро лихвата е 7.5%. бих препоръчал и евровото темпо на ДСК от 7%, но е 6-месечно и мен по-ме устройва ликвидността на Корпоративна.
според мен лихвата е доход, който не е за изтърване, още повече, че нищо не рискуваш с ниските суми.
Леле......до там ли са я докарали Корпоративна ? А слогана им беше - "Клиентите са ни скъпи"! Трябва да звънна на кума.....за малко повече инфо.... Трежъри им е !
ако тръгна да говоря пък аз за Фина С рискувам да си издам предишния ник ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от споменЪanon6706, извинявай, че ти се меся, но защо не вкараш еврата в банка? не зная с колко разполагаш, но дори да е голяма сума, можеш да ги разбиеш в няколко банки и да си ги гарантираш от държавата. аз например моя кеш съм го обърнал в евро и е в Корпоративна на 6.5% лихва, като мога си тегля когато си поискам без да нарушавам лихвата, няма такси за теглене, обслужване. при суми над 25 хил.евро лихвата е 7.5%. бих препоръчал и евровото темпо на ДСК от 7%, но е 6-месечно и мен по-ме устройва ликвидността на Корпоративна.
според мен лихвата е доход, който не е за изтърване, още повече, че нищо не рискуваш с ниските суми.
Леле......до там ли са я докарали Корпоративна ? А слогана им беше - "Клиентите са ни скъпи"! Трябва да звънна на кума.....за малко повече инфо.... Трежъри им е !
Коментар
-
Първоначално изпратено от free1969Първоначално изпратено от Монтиutre mai klane shte ima do kokal na bfb?
Не е препоръка а само глейте
Ти утре ще разправяш....
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от free1969Първоначално изпратено от Монтиutre mai klane shte ima do kokal na bfb?
Не е препоръка а само глейте
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от kefalaАноне,кога смяташ ,че лихвите ще станат 40-100%???
Коментар
-
А сега малко да порасъждаваме върху думичките ДЕПОЗИТ и КРЕДИТ !
Депозита е случая в който Вие КРЕДИТИРАТЕ банката.
За Кредита е ясно - когато тя Ви финансира.
НО- редно ли е "ножицата" между депо и кредит да 2 пъти в полза на банката ?
Е ак тогава да се очаква РАСТЕЖ на икономиката и бизнеса в БГ?
Днес бях на една доста интересна и ползотворна за мен среща на Съюза на Българските Икономиости. И Марян беше там. И стана хубава дискусия.И Марян като мен се представи за Спекулант и Анализатор.....само дето пропусна да каже кой го е учил..... но и това ще му простя. Въпреки че е ГЪЗ , Мариян си е ПИЧ !
Май нещо много се отплеснах.....
Коментар
-
nevermind
utre mai klane shte ima do kokal na bfb?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от споменЪanon6706, извинявай, че ти се меся, но защо не вкараш еврата в банка? не зная с колко разполагаш, но дори да е голяма сума, можеш да ги разбиеш в няколко банки и да си ги гарантираш от държавата. аз например моя кеш съм го обърнал в евро и е в Корпоративна на 6.5% лихва, като мога си тегля когато си поискам без да нарушавам лихвата, няма такси за теглене, обслужване. при суми над 25 хил.евро лихвата е 7.5%. бих препоръчал и евровото темпо на ДСК от 7%, но е 6-месечно и мен по-ме устройва ликвидността на Корпоративна.
Коментар
Коментар