IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от wannarock
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Не пречи да стане.Но в такива времена всеки уважаващ себе си анализатор трябва да внимава с изхвърлянията.
    Бенжи, ти къде живееш?!?!?
    времената са необикновенни - колкото повече глупости наговориш толкова повече те харесват не гледащ ли ТВ, не слушаш ли радио огледай се и виж кумирите на нашето време
    Aбе виждам и слушам ама просто не съм съгласен с крайностите.Не казвам че би се случила една прогноза или не би се случила.Но си прав.Колкото по "страшен" си в прогнозите повече ти вЕрва стадото
    ти мислиш ли, че е лесно на ПК да заработва $100/ч. !?!!?! при тази конкуренция и цени по по 50 евро/ч!!!
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Не пречи да стане.Но в такива времена всеки уважаващ себе си анализатор трябва да внимава с изхвърлянията.
      3000-5000$ $ за злато занеш ли каво значи

33гр.= 3000 или 5000$ .....питам реално би ли дал за един среднотежък ланец тези пари ......анализатори, въпреки недобрия пример, все пак е нагледен за какво иде реч
      Не давам прогноза, хане.Просто казвам,че всичко е възможно в тия времена.3 или 5 все пак са множко.
      Life won't wait for you.

Коментар

3000-5000$ $ за злато занеш ли каво значи

33гр.= 3000 или 5000$ .....питам реално би ли дал за един среднотежък ланец тези пари ......анализатори, въпреки недобрия пример, все пак е нагледен за какво иде реч

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
          времената са необикновенни - колкото повече глупости наговориш толкова повече те харесват не гледащ ли ТВ, не слушаш ли радио огледай се и виж кумирите на нашето време
          Aбе виждам и слушам ама просто не съм съгласен с крайностите.Не казвам че би се случила една прогноза или не би се случила.Но си прав.Колкото по "страшен" си в прогнозите повече ти вЕрва стадото
          Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

• Не пречи да стане.Но в такива времена всеки уважаващ себе си анализатор трябва да внимава с изхвърлянията.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Каже нещо Сашо Каролски и сектата на св.Нагъзаки почне да кряка като жаби в блато.
                Ами кво да ти кажем ....факта че не той , но друг АНАЛизатор твърдеше, че златото е евтино(989$беше) и се чакало от 3000-5000$ цена....ами тия от Рубин няма да си тръгнат или от товарна гара ако съм им ШЕФ
                тези от ПИБ го чакат на 2Т

Коментар

Каже нещо Сашо Каролски и сектата на св.Нагъзаки почне да кряка като жаби в блато.
                  Ами кво да ти кажем ....факта че не той , но друг АНАЛизатор твърдеше, че златото е евтино(989$беше) и се чакало от 3000-5000$ цена....ами тия от Рубин няма да си тръгнат или от товарна гара ако съм им ШЕФ

Коментар

• Каже нещо Сашо Каролски и сектата на св.Нагъзаки почне да кряка като жаби в блато.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Не мечтая безсмъртие и пътища леки,
                      а ватенка топла за зимният ден...

ПеКа ,на мен тези нива са ми добри.На СОФИКС 100 съм купувал преди 10г.
                      Като стигне 80 е време и ти да понапълниш....
                      успех и много кеш

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                        Първоначално изпратено от kaloian
                        Първоначално изпратено от ghettoff
                        Ентусиазъм. Чудесно. Утре ще е добър ден за продаване на акции.
                        Песимизъм. Чудесно. Тъкмо се бях притеснил
                        Аз не съм песимист. Ако бях, нямаше да имам акции за продаване.
                        Добре казано !

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                          Първоначално изпратено от ghettoff
                          Аз не съм песимист. Ако бях, нямаше да имам акции за продаване.

Коментар

• Пешката бърка.Софикс при -/минус/ 235 е добро ниво за градене на дълги позиции.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff

Коментар

• Ентусиазъм. Чудесно. Утре ще е добър ден за продаване на акции.

Коментар

Working...
                                X