IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от 4i40
    Добре де , нямат ли право "празноглавите и злобни "оптимисти". " да си кажат мнението при ръст на борсите с 5-10%.
    Като гледам една положителна новина как изстреля борсите по света, май не само българските бикове точат рога и лъскат копита...Блазе им на мечките - още подремват и си гризкат ноктите...
    А днес по план направих последната си покупка...
    А по план можеше да ги направиш поне на 120 Софикс,макар че за мен 80 е ниво от което трябва да започнат да се градят дълги позиции.
    Пека, поне си безсрамен :-) :-) :-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
      Добре де , нямат ли право "празноглавите и злобни "оптимисти". " да си кажат мнението при ръст на борсите с 5-10%.
      Като гледам една положителна новина как изстреля борсите по света, май не само българските бикове точат рога и лъскат копита...Блазе им на мечките - още подремват и си гризкат ноктите...
      А по план можеше да ги направиш поне на 120 Софикс,макар че за мен 80 е ниво от което трябва да започнат да се градят дълги позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
        Първоначално изпратено от netware5
        А бе къде е батко?

Намерих любимия му музикален албум и искам да му го подаря в знак на признание на неговия АНАЛизаторски труд

Ето обложката на албума:

netware5, ти поне си супер пичага - не се приравнявай с празноглавите и злобни "оптимисти". аз тази грешка я допуснах, провокиран от глупостта на същите тези и сега дори съжалявам за това. радвай си се на скока, пиши си пак смислените и точни коментари. словесното отмъщение не е кой знае какво постижение - от опит ти го казвам. най-малкото, защото е спечелен един гейм от множеството в сета и мача, които предстои да бъдат изиграни, за да се стигне до победата, която в случая е обръщането на тренда ;-)
        КОМПЛЕКСА,БЕГАЙ ЛИЖИ НА П.К.ГЬЗЬ БЕ......."БАНКЕРЬ"..СМЕ6НИК...

КЬВ ГО ДИРИ6 ТУКА???

Коментар

• МИСЛЯ ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ВНЕСЕМ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЯКИ БИКОВЕ ЩОТО С БАНТУСТАНСКИ ДОБИТЪЦИ 1- 2% НА ДЕН НЕ Е РАБОТА. ЛЕСНО МОЖЕМ ДА ГИ БИЕМ ПО РЪСТ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА.
          И АКО МИСЛИ НЯКОЙ ЧЕ НА БФБ ТОВА ЩЕ Е САМО НЯКАКВО РАЛИ И ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ДА ИЗЛЕЗЕ АКО СЕ КАЧАТ МНОГО, СЪВЕТА МИ Е ДА НЕ ГО ПРАВИ, МОЖЕ ДА СЕ НАЛОЖИ ДА СИ ГИ КУПУВА ОБРАТНО НАГОРЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от Лари
            Видяхте ли как се отрази на световните борси новината за предизборното споразумение на СДС и ДСБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лари
              Видяхте ли как се отрази на световните борси новината за предизборното споразумение на СДС и ДСБ?
              Life won't wait for you.

Коментар

• Видяхте ли как се отрази на световните борси новината за предизборното споразумение на СДС и ДСБ?

Коментар

• Големите кризи,

депресии, недепресии са продължавали около година и

тъй като хамериканците с половин уста казаха, че в криза са изпаднали още

в началото на 2008г, то мисля , че нещата се пречупват ,

а реални резултати от плана Обама и деиствията на ФЕД ше

се проявят от април месец нататък.................., т.е. 2-3 месеца след приемането и,

така че.............................настъпват оптимистичните периоди!;-))

Коментар

• Добре де , нямат ли право "празноглавите и злобни "оптимисти". " да си кажат мнението при ръст на борсите с 5-10%.

Коментар

• Промишленото производство се сви с 19% за месец
                      От Дневник
                      Промишленото производство през януари се е свило с 19% спрямо последния месец на миналата година. Понижението е констатирано от предварителните данни на Националния статистически институт.

Общият индекс за индустрията зависи в голяма степен от индекса на преработващата промишленост, който през януари 2009 г. намалява с 21.4%. Намаление е регистрирано при производството на метални изделия (без машини и оборудване) с 66.5%, при производството на изделия от други неметални минерални суровини с 42.1%, при производството на машини и оборудване с общо и специално предназначение с 25.7%.
                      Спадът при производството на хранителни продукти е с 24.8%. Ръст е регистриран при производството на лекарствени вещества и продукти с 211.2% и при производството на основни метали с 20.6%.

На годишна база - в сравнение с януари 2008 г. промишленото производство през януари 2009 г. е с 13.3% по-малко. Производството на инвестиционни продукти спада с 35.8%, а производството на продукти за междинно потребление - с 29.4%. Производството на енергийни продукти се понижава със 7.6%.
                      Аз също имам оптимистичана нагласа в момента , но да си дойдем на думата ....четири години назад.Лекарствата ... 211 % плюс ...

Коментар

• Re: ..........

Първоначално изпратено от boogie
                        Абе то и аз очаквам да се качат много, ама до 2-3 години - ще видим.
                        Според мен още не сме видяли най-лошото от кризата - като тръгнем нагоре аз първи ще вляза :-)
                        Визирах главно това 100% за напролет.
                        И не съм от страхливите и хленчещите, да знаеш. Просто смятам, че трезво преценявам обстановката.

Първоначално изпратено от kaloian
                        за мен по добрият вариянт е риск->печалба/загуба, а не вечно седене страхливо встрани и хленчене. всеки сам си преценя в какво да вярва

ПС. вероятността индексите да се качат няколко пъти е много/над99%/ по-голяма от колкото беше да паднат 2007-а с 90%. познай защо

Първоначално изпратено от boogie
                        А като се събуди, краката ти - отвити :-)
                        Как може да си вярвате не ми е ясно.

Първоначално изпратено от kaloian
                        ....

очаквам до 2-3 години мин. 500% ръст при минимум фалити по краткосрочно до 100% тази пролет, а ми се иска да се задържи поне още няколко месеца на тези или по ниски нива
                        влезе ли първи?

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                          netware5, ти поне си супер пичага - не се приравнявай с празноглавите и злобни "оптимисти". аз тази грешка я допуснах, провокиран от глупостта на същите тези и сега дори съжалявам за това. радвай си се на скока, пиши си пак смислените и точни коментари. словесното отмъщение не е кой знае какво постижение - от опит ти го казвам. най-малкото, защото е спечелен един гейм от множеството в сета и мача, които предстои да бъдат изиграни, за да се стигне до победата, която в случая е обръщането на тренда ;-)
                          Ех, Спомене, прав си ...... Ама пусто сърце зажадняло за малко бъзик .... , че то нас повече от година какво ли не ни правиха ..... та разни светии с японско-анални имена, та разни мечки зъбати .....
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                            Първоначално изпратено от meche_cveti93
                            еййй Smile хайде народе, оптимисти не останаха, Smile има ли сега оптимисти или нема Smile или са само по време на пълнолуни
                            Слънчев ветре , ако и ти си станал ..... ще си преразгледам стратегията.
                            нЕ съм още с надвишаващ %, ослушвам се леко ама ей тъй ми дойде на сърдце малко оптиМистично излияние душевно, - не го земай за препоръчително. нема още целебна сила
                            Купувай не се ослушвай :-) Не е препоръка
                            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• нЕ съм още с надвишаващ %, ослушвам се леко Wink Smile ама ей тъй ми дойде на сърдце малко оптиМистично излияние душевно,Smile - не го земай за препоръчително. Smile нема още целебна сила Smile
                              Слънчев ветре , ама вече ми омръзна ни наляво , на надясно ..... но ако се качи няма пак да бъда капо.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                еййй Smile хайде народе, оптимисти не останаха, Smile има ли сега оптимисти или нема Smile или са само по време на пълнолуни
                                Слънчев ветре , ако и ти си станал ..... ще си преразгледам стратегията.
                                нЕ съм още с надвишаващ %, ослушвам се леко ама ей тъй ми дойде на сърдце малко оптиМистично излияние душевно, - не го земай за препоръчително. нема още целебна сила

Коментар

Working...
                                X