Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40Добре де , нямат ли право "празноглавите и злобни "оптимисти". " да си кажат мнението при ръст на борсите с 5-10%.
Като гледам една положителна новина как изстреля борсите по света, май не само българските бикове точат рога и лъскат копита...Блазе им на мечките - още подремват и си гризкат ноктите...
А днес по план направих последната си покупка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от netware5А бе къде е батко?
Намерих любимия му музикален албум и искам да му го подаря в знак на признание на неговия АНАЛизаторски труд
Ето обложката на албума:
КЬВ ГО ДИРИ6 ТУКА???
Коментар
-
МИСЛЯ ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ВНЕСЕМ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЯКИ БИКОВЕ ЩОТО С БАНТУСТАНСКИ ДОБИТЪЦИ 1- 2% НА ДЕН НЕ Е РАБОТА. ЛЕСНО МОЖЕМ ДА ГИ БИЕМ ПО РЪСТ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА.
И АКО МИСЛИ НЯКОЙ ЧЕ НА БФБ ТОВА ЩЕ Е САМО НЯКАКВО РАЛИ И ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ДА ИЗЛЕЗЕ АКО СЕ КАЧАТ МНОГО, СЪВЕТА МИ Е ДА НЕ ГО ПРАВИ, МОЖЕ ДА СЕ НАЛОЖИ ДА СИ ГИ КУПУВА ОБРАТНО НАГОРЕ.
Коментар
-
Големите кризи,
депресии, недепресии са продължавали около година и
тъй като хамериканците с половин уста казаха, че в криза са изпаднали още
в началото на 2008г, то мисля , че нещата се пречупват ,
а реални резултати от плана Обама и деиствията на ФЕД ше
се проявят от април месец нататък.................., т.е. 2-3 месеца след приемането и,
така че.............................настъпват оптимистичните периоди!;-))
Коментар
-
Добре де , нямат ли право "празноглавите и злобни "оптимисти". " да си кажат мнението при ръст на борсите с 5-10%.
Като гледам една положителна новина как изстреля борсите по света, май не само българските бикове точат рога и лъскат копита...Блазе им на мечките - още подремват и си гризкат ноктите...
А днес по план направих последната си покупка...
Коментар
-
Промишленото производство се сви с 19% за месец
От Дневник
Промишленото производство през януари се е свило с 19% спрямо последния месец на миналата година. Понижението е констатирано от предварителните данни на Националния статистически институт.
Общият индекс за индустрията зависи в голяма степен от индекса на преработващата промишленост, който през януари 2009 г. намалява с 21.4%. Намаление е регистрирано при производството на метални изделия (без машини и оборудване) с 66.5%, при производството на изделия от други неметални минерални суровини с 42.1%, при производството на машини и оборудване с общо и специално предназначение с 25.7%.
Спадът при производството на хранителни продукти е с 24.8%. Ръст е регистриран при производството на лекарствени вещества и продукти с 211.2% и при производството на основни метали с 20.6%.
На годишна база - в сравнение с януари 2008 г. промишленото производство през януари 2009 г. е с 13.3% по-малко. Производството на инвестиционни продукти спада с 35.8%, а производството на продукти за междинно потребление - с 29.4%. Производството на енергийни продукти се понижава със 7.6%.
Коментар
-
Re: ..........
Първоначално изпратено от boogieАбе то и аз очаквам да се качат много, ама до 2-3 години - ще видим.
Според мен още не сме видяли най-лошото от кризата - като тръгнем нагоре аз първи ще вляза :-)
Визирах главно това 100% за напролет.
И не съм от страхливите и хленчещите, да знаеш. Просто смятам, че трезво преценявам обстановката.
Първоначално изпратено от kaloianза мен по добрият вариянт е риск->печалба/загуба, а не вечно седене страхливо встрани и хленчене. всеки сам си преценя в какво да вярва
ПС. вероятността индексите да се качат няколко пъти е много/над99%/ по-голяма от колкото беше да паднат 2007-а с 90%. познай защо
Първоначално изпратено от boogieА като се събуди, краката ти - отвити :-)
Как може да си вярвате не ми е ясно.
Първоначално изпратено от kaloian....
очаквам до 2-3 години мин. 500% ръст при минимум фалитипо краткосрочно до 100% тази пролет, а ми се иска да се задържи поне още няколко месеца на тези или по ниски нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪnetware5, ти поне си супер пичага - не се приравнявай с празноглавите и злобни "оптимисти". аз тази грешка я допуснах, провокиран от глупостта на същите тези и сега дори съжалявам за това. радвай си се на скока, пиши си пак смислените и точни коментари. словесното отмъщение не е кой знае какво постижение - от опит ти го казвам. най-малкото, защото е спечелен един гейм от множеството в сета и мача, които предстои да бъдат изиграни, за да се стигне до победата, която в случая е обръщането на тренда ;-)Ама пусто сърце зажадняло за малко бъзик ....
, че то нас повече от година какво ли не ни правиха ..... та разни светии с японско-анални имена, та разни мечки зъбати .....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от meche_cveti93еййй Smile хайде народе, оптимисти не останаха, Smile има ли сега оптимисти или нема Smile или са само по време на пълнолуниама ей тъй ми дойде на сърдце малко оптиМистично излияние душевно,
- не го земай за препоръчително.
нема още целебна сила
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
нЕ съм още с надвишаващ %, ослушвам се леко Wink Smile ама ей тъй ми дойде на сърдце малко оптиМистично излияние душевно,Smile - не го земай за препоръчително. Smile нема още целебна сила Smile
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93еййй Smile хайде народе, оптимисти не останаха, Smile има ли сега оптимисти или нема Smile или са само по време на пълнолуниама ей тъй ми дойде на сърдце малко оптиМистично излияние душевно,
- не го земай за препоръчително.
нема още целебна сила
Коментар
Коментар