Първоначално изпратено от dnb
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от vhkУвеличават се признаците за обръщане на основния тренд в посока нагоре.Имайки в предвит че акциите са силно подценени смятам че периода на евтините цени е в края си и имащите кеш да купуват,ползването на заемни средства също е оправдано според мен.Препоръка е за покупка на акции с ниско П/Е , коректни мажоритари и редовно даващи дивидент.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkУвеличават се признаците за обръщане на основния тренд в посока нагоре.Имайки в предвит че акциите са силно подценени смятам че периода на евтините цени е в края си и имащите кеш да купуват,ползването на заемни средства също е оправдано според мен.Препоръка е за покупка на акции с ниско П/Е , коректни мажоритари и редовно даващи дивидент.
Коментар
-
Увеличават се признаците за обръщане на основния тренд в посока нагоре.Имайки в предвит че акциите са силно подценени смятам че периода на евтините цени е в края си и имащите кеш да купуват,ползването на заемни средства също е оправдано според мен.Препоръка е за покупка на акции с ниско П/Е , коректни мажоритари и редовно даващи дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repotoутре май св.Нагазаги ще се забавлява с ПК)
Коментар
-
Пухче
Поизчерпаха се,дали за утре не са спретнали некоя вуду магия?
Коментар
-
Пухче
не знам дали ще се забавлява с Пк,но интуицията ми подсказва,че утре отново ще има рали
хайде,лека от мен
Коментар
Коментар