IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dnb
    Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от dnb
    според мен ръст сутринта и по някое време take profit от предните 2 дни
    Ей, дойде време и на take profit :-)
    Момчета, а кога ще дойде времето на make profit? :-)
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
      Първоначално изпратено от dnb

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• според мен ръст сутринта и по някое време take profit от предните 2 дни

Коментар

• Интересно днешният ден (петък) какъв ще e - спекулантски с разпродажби или с растеж дължащ се на еуфорията от последните дни ..?.

Коментар

• Дами и господа, Европа е яркозелена на примаркета. Затягайте коланите, бонбоните свършват...

Коментар

• И внимавайте като се разбързате да купувате да не си счупите краката.Още сте сънени.Нали спахте досега.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
                  Първоначално изпратено от vhk
                  Увеличават се признаците за обръщане на основния тренд в посока нагоре.Имайки в предвит че акциите са силно подценени смятам че периода на евтините цени е в края си и имащите кеш да купуват,ползването на заемни средства също е оправдано според мен.Препоръка е за покупка на акции с ниско П/Е , коректни мажоритари и редовно даващи дивидент.
                  Можеш ли да изброиш и 5, които отговарят и на трите приснака?
                  Ти след малко ще искаш и пари на заем :-)
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                    Увеличават се признаците за обръщане на основния тренд в посока нагоре.Имайки в предвит че акциите са силно подценени смятам че периода на евтините цени е в края си и имащите кеш да купуват,ползването на заемни средства също е оправдано според мен.Препоръка е за покупка на акции с ниско П/Е , коректни мажоритари и редовно даващи дивидент.
                    Можеш ли да изброиш и 5, които отговарят и на трите приснака?

Коментар

• Увеличават се признаците за обръщане на основния тренд в посока нагоре.Имайки в предвит че акциите са силно подценени смятам че периода на евтините цени е в края си и имащите кеш да купуват,ползването на заемни средства също е оправдано според мен.Препоръка е за покупка на акции с ниско П/Е , коректни мажоритари и редовно даващи дивидент.

Коментар

• Пропуснахте че Св.Нагъзаки е с тубичка Мон Оил в ръка и намига на Петърчо ....с примамлив изкушаващ поглед .......и после ще има парад на "разцъфналите задници на апокалиптосите" ....

Коментар

• Първоначално изпратено от repo na repoto
                          утре май св.Нагазаги ще се забавлява с ПК )
                          Каква страст,какво взаимно привличане излъчват! Изяждат се с поглед само. Възбуждащо е да ги наблюдаваш в екстаз. :-) Забравяш и борса ,и СОФИКС. И нежните им обръщения: "Ооо,Петролчо мой,200!!!,"Ооо мой Софиксчо 100"!!!

Коментар

• Поизчерпаха се,дали за утре не са спретнали некоя вуду магия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                              не знам дали ще се забавлява с Пк,но интуицията ми подсказва,че утре отново ще има рали
                              хайде,лека от мен
                              То за утре е ясно ама друго си е двамата с петър да се позабавляват и те 4е времето им изте4е )

Коментар

• не знам дали ще се забавлява с Пк,но интуицията ми подсказва,че утре отново ще има рали
                                хайде,лека от мен

Коментар

Working...
                                X