IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес ми се струва, че на БФБ ще има глътка въздух, предвид обрата на Дау в края на сесията снощи...

Донорите тук трябва на посъберат самочувствие, че не се влияем от Дау, все пак

Коментар

• Тои пешката е Св.Нагъзаки ...няма на кои да се хвърля понеже жена му го отсвири отдавна ....та сега се метка на бедните инвеститори ......със неговият уникален препарат ...Мон Оил .... Абе пешка ...ти да не обърна резбата бе ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от св.Нaгъзаки
        Първоначално изпратено от B.Graham
        Първоначално изпратено от wannarock
        Първоначално изпратено от B.Graham
        абе, къде е пешката??
        На поклонение пред св.Нагъзаки.
        покланя ли се много
        Стои си на 4 крака нонстоп.
        Ма днес май малко съм ви праснал с 4%? Ма и утре е ден.Ще ви пръсна осраните гъзове и утре,така че немой са плашите.Щом ма викате ша ва израдвам.
        Изпраскай първо Спаска, преди да посегнеш на чуждото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
          Първоначално изпратено от PLP
          гледате ли дау на премаркета??
          За съжаление ще отвори нагоре но има още едно дънце преди осезаемо да се покачи , а после да направи окончателното си дъно което няма да ни зарадва -бъди сигурен.
          Видя ли ко стана сега
          и? какво стана
          Направи справка за прогнозите на професора по икономика в Нюйоркския университет НУРИЕЛ РУБИНИ.Може и да разбереш какво следва.
          постът ми днес бе за случващото се на бфб
          а какво следва ще видим
          нещата не са розови
          Рубини предсказа кризата, но на него като професор това му е работата - да чертае мрачни перспективи, за да му обръщат внимание медиите
          а ако е прав 2010 не е толкова далеч и тези, които ще направят пари от кризата със сигурност ще поемат и риск
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
            За съжаление ще отвори нагоре но има още едно дънце преди осезаемо да се покачи , а после да направи окончателното си дъно което няма да ни зарадва -бъди сигурен.
            Видя ли ко стана сега
            и? какво стана
            Направи справка за прогнозите на професора по икономика в Нюйоркския университет НУРИЕЛ РУБИНИ.Може и да разбереш какво следва.
            Много интересен произход-ирански евреи...
            自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
              Първоначално изпратено от No money, no credit
              Дано не съм лош пророк, но утре може да продължим с червения цвят на пук на зелене Еропа и Амрика. Тук всичко е контра.
              Балкански тигър :-)
              Днес никой (и аз) не очакваше секс между балканский тигър и св. Нагъзаки?
              Но лъжесветията не играе честно - май използва дяволски сили ....

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                Видя ли ко стана сега
                и? какво стана

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                  Видя ли ко стана сега
                  и? какво стана
                  Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                    Видя ли ко стана сега

Коментар

• Абсолютно съм съгласен с Крум. Не знам какво разбират полицаите от Финанси, но определено не е достатъчно за текущата ситуация. Силно съм притеснен от липсата на качествени икономисти около ББ. Очертава се те да ни управляват. На сайта им се появи някаква икономическа програма, но месец след НДСВ примерно. Оставам с впечатлението , че ГЕРБ са на вълна "Дай да спечелим изборите пък ще му мислим после в движение" ... ако направят със СДСДСБ някяква коалиция може и да има някои спец, но ако е като костов финансов министър .. тежко ни.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Крум Савов
                        Колеги, искам само да Ви попитам дали си правите труда да четете последните интервюта с хора от икономическия екип на Герб, които се публикуват на сайта на д.арик? Лично мен, много сериозно започват да ме притесняват тези момченца! Просто като им четеш нещата ти става ясно, че хал хабер си нямат от капиталови пазари! Голяма глупост ми се струва, че ще надробят! Ужас, не стига че комунягите ни започнаха, тия ще ни довършат!
                        Е затова ще е ДСБ-СДС - да ги озаптява.

Коментар

• А така само надолу,

к'ви са тея зелени истории.....!;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit
                            Дано не съм лош пророк, но утре може да продължим с червения цвят на пук на зелене Еропа и Амрика. Тук всичко е контра.
                            Балкански тигър :-)
                            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Дано не съм лош пророк, но утре може да продължим с червения цвят на пук на зелене Еропа и Амрика. Тук всичко е контра.
                              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                                Днес се очертава мнооого добър оборот за Старият Dow!;-))
                                Козленце,ще си го преместя от единия в другия крачол от новината на къде отивал Dow.А като ми омръзне,току виж съм се сетил за тебе.Добри спомени имам от съвместното ни пътуване на пиратския кораб.Добри е слабо да се каже,направо са си забележителни.

Коментар

Working...
                                X