Първоначално изпратено от wannarock
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от x_etraПървоначално изпратено от Люк СкайуокърМечетата ще бъдат нацепени на пържоли.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Ами да, Фазерлес купувам и смятам за добра инвестиция. Но като цяло пазарът има накъде да връща, И въобще не смятам, че ще има потоп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от АйъТочно днес според мен ще има спускане и евентуално ново дъно. Следобед ще се знае защоНо ще видим де.
Нали знаеш каква е работата на икономистите: Да обясняват постфактум защо нещо се е случило :-))))))))) хахахаха. Има малка разлика.
Коментар
-
Anton Chigurh
Айъ е бек офис, който си няма хабер за какво става въпрос. Оставете го. Той очаква света да свърши в най-скоро време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от АйъТочно днес според мен ще има спускане и евентуално ново дъно. Следобед ще се знае защоНо ще видим де.
Нали знаеш каква е работата на икономистите: Да обясняват постфактум защо нещо се е случило :-))))))))) хахахахаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар