IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA
    Първоначално изпратено от psycoholic
    Акциите на Интерскай тръгват на БФБ при цена от 3.10 лв. за брой

По надолу четем: В края на януари стана ясно, че Албена АД ще купи 8 369 999 броя акции на Интерскай АД или 99.99% от капитала за сумата от 22.57 млн. лв.

Моля, някой, който е наясно, да ме светне колко процента от дружеството ще бъде продадено на публиката? И ако са някакви смешни 1-2% да изразя недоумението си: Тез не се ли научиха, че доилнята приключи?
    С кеф ще ти кажа, че си глупчо!!!! Прости ми реваншизма (по-скоро Господ да ми прости), но съм ти набрал много за последните месеци - с твоите безпричинни нападки!

Тази сделка въобще няма отношение към някакви хипотетични дребни инвеститори, та камо ли "доилня"!!!!

Просто сделката минава през борсата за да не се плаща данък печалба!
    Това не е някакво кухо СПО! В случая всички параметри са ясни - купувач, продавач, цена, мотив!!!
    Законът позволява тази данъчна вратичка, грамотните собственици - нека да се възползват!

Спрете да поставяте всичко под един знаменател!

Успехи пожелавам и на теб!!!!!!
    а за всички останали креативни хора ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
      Акциите на Интерскай тръгват на БФБ при цена от 3.10 лв. за брой

По надолу четем: В края на януари стана ясно, че Албена АД ще купи 8 369 999 броя акции на Интерскай АД или 99.99% от капитала за сумата от 22.57 млн. лв.

Моля, някой, който е наясно, да ме светне колко процента от дружеството ще бъде продадено на публиката? И ако са някакви смешни 1-2% да изразя недоумението си: Тез не се ли научиха, че доилнята приключи?
      С кеф ще ти кажа, че си глупчо!!!! Прости ми реваншизма (по-скоро Господ да ми прости), но съм ти набрал много за последните месеци - с твоите безпричинни нападки!

Тази сделка въобще няма отношение към някакви хипотетични дребни инвеститори, та камо ли "доилня"!!!!

Просто сделката минава през борсата за да не се плаща данък печалба!
      Това не е някакво кухо СПО! В случая всички параметри са ясни - купувач, продавач, цена, мотив!!!
      Законът позволява тази данъчна вратичка, грамотните собственици - нека да се възползват!

Спрете да поставяте всичко под един знаменател!

Успехи пожелавам и на теб!!!!!!

Коментар

• Акциите на Интерскай тръгват на БФБ при цена от 3.10 лв. за брой

BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Re: colline

Първоначално изпратено от supertrader
          Фалирали са в пари , в обезпечения е сложно да се каже фалирали ли са големите институции навън.Например автопроизводителите - техния пазар на практика е затворен. Но ще остане ли затворен завинаги - не е възможно да се случи , то няма ка да стане вече да не се произвеждат автомобили. Всичко е във финансовите институции , само и единственно те създават проблемите и блокираха и търговията и икономиката.
          Няколко пъти си мисля да те питам следното: Ти да не четеш в друг форум пък да пишеш в този?
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• colline

Фалирали са в пари , в обезпечения е сложно да се каже фалирали ли са големите институции навън.Например автопроизводителите - техния пазар на практика е затворен. Но ще остане ли затворен завинаги - не е възможно да се случи , то няма ка да стане вече да не се произвеждат автомобили. Всичко е във финансовите институции , само и единственно те създават проблемите и блокираха и търговията и икономиката.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
              Първоначално изпратено от colline
              това не е лошо и говори, че на тези нива има големи купувачи, които да поемат предлагането, появило се от вчера!
              За ъпърите е много лошо, защото "прехвърлянето" е от сорта "акулата продава един голям пакет, а дребосъка го купува на малки пакетчета"...

Винаги прави разграничение, кой купува/продава на пазарно ниво и кой купува/продава вследствие на предварително заложена поръчка!!!
              времето ще покаже кой е постъпил правилно

има големи международни акули, които фалираха, а има доста по-малки играчи които и сега правят добри сделки и след време може да не са толкова дребни вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                Първоначално изпратено от colline
                това не е лошо и говори, че на тези нива има големи купувачи, които да поемат предлагането, появило се от вчера!
                За ъпърите е много лошо, защото "прехвърлянето" е от сорта "акулата продава един голям пакет, а дребосъка го купува на малки пакетчета"...

Винаги прави разграничение, кой купува/продава на пазарно ниво и кой купува/продава вследствие на предварително заложена поръчка!!!
                Иди да видиш, как сме се подредили при Фазера на 24лв и чакаме с нетърпение, после ни обяснявай глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от colline

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• забелязва се прехвърляне на големи пакети по основни позиции като хим, цкб, пиб, ихбл
                    това не е лошо и говори, че на тези нива има големи купувачи, които да поемат предлагането, появило се от вчера

успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                      Първоначално изпратено от wannarock
                      Първоначално изпратено от INSIDER-A
                      Току що секса при КТБ свърши :-)
                      ?!
                      Сега започва якото е----не :-))))) хахахахаха
                      имаш инфо ли?
                      Дори го споделих с целия форум :-)
                      вече не е вътрешно
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                        ?!
                        имаш инфо ли?
                        Дори го споделих с целия форум :-)
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

?!
                          имаш инфо ли?
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                            Мечетата ще бъдат нацепени на пържоли.
                            А сега, какво трябва, да направиш с меча ?

Коментар

какво значи че секса е свършил
                              какво е имало и какво е свършило?

Коментар

• Първоначално изпратено от x_etra
                                Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                                Мечетата ще бъдат нацепени на пържоли.
                                Не знам за вас, ама за мене Люкчо и Пепи, за разлика от Атила например ми изглеждат точно като хора, които губят чужди пари - такъв оптимизъм и безметежно спокойствие
                                Някой да довери пари на такива скудоумници!!!Това дори и в BG не може да стане.

Коментар

Working...
                                X