IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хахахахахаха!

БеГетовската КОЧИНА!

С БеГетовските помияри!

САЩ днес чакат най-лошите данни за последните 34 години - спад на БВП с 5.5%, но въпреки това индексите им са на ПЛЮС почи процент!!!

И то въпреки сериозния спад на корпоративните печалби...

НО в БеГетовицата - упорито зануляваме сметките си!

Хахахахахаха!

Пенсионни фондове със загуби от 30-45% от активите си!!!!

Хахахахахах!

Уроди некадърни!!!!!

Бъдете проклети!!!!!!

Коментар

• ....в червения ъгъл.....с 1300 години история.....но пълна управленска катастрофа....в поседните 130 г...........правителството - представител на държавността в РБ.....в синия ъгъл....най-големия икономически...съдаден изсуктвено или не....икономически кошмар за последните 130г...... крайният резултат.....все едно болен от паркинсон....кинта и тридесет...да срещне в боксов мач....непобедимия Маркеджиано.....

Коментар

• Явно сме все по-близо до войната!!!Или до някоя революция!!!Иначе тази криза си имитира досущ българската от 96-97 год.И отново в основата са безрасъдните банкери!!!

Коментар

• Gaki

Изсипвания , разсипвания..съсипия може и Софикс 6.
          D.Y.F-091066

Коментар

• ....

Вместо да им приказва да действа и много бързо ще ги вкара в правия път , колко му е да се създадат фондове които да изкупят ипотеки примерно на млади хора в страните в Европа , хора които са си купили едно единственно жилище , работят си и си го плащат. Представяте ли си едни такива фондове като отрежат парче от баницата дето я хапват банките те как ще реагират , още на другия ден ще спрат да задържат пари и ще кредитират съвсем нормално.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Защо не си направим тема в която да се публикуват данни за това кой точно купува и продава и въобще дълбочината на пазара.....
              Защо скриха тази информация,нима ако брокера е още по зле и не представя на клиентите си цялата информация....какво това капиталов пазар ли е...или...
              Това е допълнително дезинформира....Като цяло това е и целта на държавната борса,тя друг интерес няма.... личи си

Искам за знам кои фондове ко колко на ден продават и кои са те...колкото ида струва...за да не инвестирам никога повече в тях .,,.,..

не е препоръка...

Коментар

• Господа другари теоретици.Как гледате вече на скандалното до скоро подниво на подкрепа на SOFIX = 260/265.Май взе да става реалност.ghetoff отива даже до 166,но без да се аргументира.Привет на научната мисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от kons
                  Първоначално изпратено от ivan61
                  Първоначално изпратено от SoKoLoV
                  Аз пак бих казал айде на Пълните Промоции.......тази възможност е рядко срещана през 10 тина години в България...

не е препоръка....
                  Много изгодни покупки!!!!!!!!!!!
                  ех да имах едни 100 К за покупки примерно
                  Та до няма и месец да ти станат 50К !!!!!! Голям кеф а!!!!

Коментар

• ....

http://www.investor.bg/?cat=6&id=75118
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                      Първоначално изпратено от SoKoLoV
                      Аз пак бих казал айде на Пълните Промоции.......тази възможност е рядко срещана през 10 тина години в България...

не е препоръка....
                      Много изгодни покупки!!!!!!!!!!!
                      ех да имах едни 100 К за покупки примерно

Коментар

• Ned

Значи да не съжалявам че няма да се възползвам , защото поне съвестта ми ще е чиста. Поне няма да съм обрал хора и да им взема парите заделени за черни дни и старини. Пожелавам на всички да достигнат до такива дни на старост и успех и майната му на страха!
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от nabliudatel
                          Първоначално изпратено от Ned
                          Първоначално изпратено от nabliudatel
                          Проблема според мен не е толкоз САЩ, а продължаващото изтегляне на средства от пенсионните фондове, а оттам те са принудени да продавата притежаваните акции на смешни цени...
                          И това се отразява точно по позициите на CHIM, EUBG. FIB, HDPAT, KAO и другите ликвидни позиции!
                          За това не съм съгласен с теб!
                          Първо тегления може да има само от доброволните фондове и второ... може да прегледаш статистиката на КФН за портфейлите им. Имат страшно много банкови депозити за да продават акции, които стават все по-намаляваш дял в портфейлите им... като съм сигурен, че нито един дългосрочен инвеститор (каквито са ПФ) не би продавал акции на която и да е компания за да покрива някви според мен незначителни тегления!
                          Може би си прав, но аз бях свидетел как в една банка, чийто собственици са и собственици на пенсионен фонд, клиенти за един час изтеглиха значителни суми от Доброволен пенсионен фонд.
                          Не съм наблюдавал портфейлите на пенсионните фондове, но е видно, че се търгуват големи пакети, което означава, че продават не индивидуални, а институционални инвеститори! Може и да са договорни фондове, но може и пенсионни!
                          Защо да развалят депозити, като в момента са един сигурен източник на доходи!
                          :-) Още веднъж ти казвам... никой ПФ не би покрил текущи ликвидни нужди с продажба на акции на тези нива!
                          Абе, знае ли се...
                          Дано да си прав...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
                            Първоначално изпратено от nabliudatel
                            Проблема според мен не е толкоз САЩ, а продължаващото изтегляне на средства от пенсионните фондове, а оттам те са принудени да продавата притежаваните акции на смешни цени...
                            И това се отразява точно по позициите на CHIM, EUBG. FIB, HDPAT, KAO и другите ликвидни позиции!
                            Първо тегления може да има само от доброволните фондове и второ... може да прегледаш статистиката на КФН за портфейлите им. Имат страшно много банкови депозити за да продават акции, които стават все по-намаляваш дял в портфейлите им... като съм сигурен, че нито един дългосрочен инвеститор (каквито са ПФ) не би продавал акции на която и да е компания за да покрива някви според мен незначителни тегления!
                            Може би си прав, но аз бях свидетел как в една банка, чийто собственици са и собственици на пенсионен фонд, клиенти за един час изтеглиха значителни суми от Доброволен пенсионен фонд.
                            Не съм наблюдавал портфейлите на пенсионните фондове, но е видно, че се търгуват големи пакети, което означава, че продават не индивидуални, а институционални инвеститори! Може и да са договорни фондове, но може и пенсионни!
                            :-) Още веднъж ти казвам... никой ПФ не би покрил текущи ликвидни нужди с продажба на акции на тези нива!

Коментар

• Първоначално изпратено от nabliudatel

Коментар

• "Трише предупреди, че задържането на пари в банките е опасно и грешно

Президентът на Европейската централна банка Жан-Клод Трише отправи остро предупреждение към финансовите пазари да престанат да оказват натиск върху банките да задържат повече капитал, пише FT. Той настоява, че подобни възгледи само изострят глобалната рецесия.

По време на икономическия форум в Давос Трише разкритикува преобладаващите сред инвеститорите възгледи, че банките би трябвало да задържат при себе си паричните си средства, посочвайки, че това противоречи коренно на гледната точка на европейските власти. Идеи от такъв род не правели нищо за потискане на задълбочаващата се рецесия.

Коментарите на Трише са дошли след изказванията на водещи политици и банкери, които са предупредили, че вълната от спасявания на банки в Европа и САЩ би могла да доведе до нова ера на финансов протекционизъм, който да спомогне за изпадането в още по-голяма глобална икономическа криза.

На въпрос на изпълнителния директор на Deutsche Bank Йозеф Акерман дали пазарите са прави в натиска си върху банките да задържат повече капитал при себе си, Трише на три пъти е отговорил, че „това, което се предлага от пазарите, е неправилно“.

Според Трише в момента от компаниите и пазарите зависи да направят каквото е необходимо за възстановяване на нормалните бизнес практики и да възвърнат част от изгубеното доверие. Възгледите на частните компании за перспективите и започвали да се превръщат в прекалено краткосрочни и трябвало да се върнат към „нормалните инвестиционни хоризонти“.

Да примерно високорисков фонд акции да е почти целият в депозити
                                Ей ДФ ще излязат най големите жертви....а се и държат като такива...

не е препоръка....

Коментар

Working...
                                X