IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ssss

По важно е как според него може да се възтанови доверието във финансовата система и икономиката , да се отпуши пътя на парите. Валутния резерв не е никак малка сума , не е тайна че българите съхраняват парите си в евро и да кажем част в долари , а това означава че по правилото на борда резерва е равен на онази малка част от парите в лева които циркулират..съответно голяма сума..по голяма е изтеглена от пътя на парите. САЩ печатат долари поради кризата това се видя , ЕС няма да остане по назад.Как българските банки и финансова система ще отговорят за да помогнат на хората да запазят стойността на парите си - покупателната им стойност. Трябва продукт различен от пари срещу пари плюс лихва , трябват резервни фондове към банките които да го предложат , да структурират дългови задължения на свои клиенти които да са съгласни на нарастване на главницата заедно с инфлацията като в замяна получат ниска лихва. Това би било почтенно и ще отпуши пътя на парите , резервните фондове могат да бъдат частни не е казано че трябва да са държавни. Основния момент сега е да се отпуши кредитирането. Формулата на подобен продукт - по скоро ценна книга е доста сложна и тя трябва да се намери такава че да създаде доверие във финансовата система. От държавата трябва да се иска правилото на борда да важи до последните два лева и едно евро в резерва , това ясно и еднозначно трябва да се каже ,за да няма спекулации никакви.И да се работи на ниво ЕС такива фондове към банките да бъдат създадени и гарантирано изкупувани директно от ЕЦБ най добрият вариант.Пък да видим ще има ли финансова криза и няма ли да се отпуши пътя на парите.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
      Ей,Inokentii,туй с калта го знаеш,защото си посещавал небогуугодни заведения.Наричат се бардаци.Грях е чадо,в неделя да отидеш на църква и да се изповядаш.И освен това,много общуваш с нечестивци.
      Наблюдателен си Гаки, браво.

Коментар

• SEBULBA

И аз така мисля ако ще навън да се пребият да падат тук вече просто нямат накъде.Цените са в левове и да кажем в евра и няма как да стане като Никей , не знам как си представят да залеем света с произведено в България и с еврото също не става защото ще го крепят още малко.То е ясно какво ще стане.Еврото в последните години си проявяваше склонност да бъде надценено и неизбежно ще изпусне доста пара , борсите в Европа смятам че са направили дъно но покачването ще започне при засилващо се евро а после ще се ускори когато то почне да отстъпва.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Хътянино, сега ще те захапят апокалиптиците.И най вече "Оракулът от форума".
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от destiny x
            Първоначално изпратено от SEBULBA
            Първоначално изпратено от INSIDER-A
            Първоначално изпратено от destiny x
            Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            Слушай народе!!!
            Днес, 11 Февруари 2009, индексите на БФБ ще ударят историческо дъно. Оттук сме само нагоре !!!
            Старите хататяни ги усещат тези джедайски работи...

Себулба, Планетата Татуин, 11 Февруари 2009
            айде още един превръте.. !!!
            ..
            След месец-два ще ти напомня...
            особено отчетите за Q1 2009 като излезнат, всеки ще се хвърля да купува...нали така колеги
            Поне по-умната част от нас ще го направят ;-)
            Бъдещите лоши резултати в отчетите за Q1 на 2009 вече са отразени в цената ;-)
            Умните пари купуват при слухове и продават при новини...
            мен ако питаш и третата световна война е отразена на бфб-то
            Виждам позитивизъм на хоризонта и началото на дългоочакваното обръщане на тренда!!! Нека някой ме опровергае, че не съм прав ...

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
              грахаме, предполагам, че и от себе си си очаквал повече, ама нейсе :-(
              старо куче, с уж голям опит, а да се охакаш така и да проспиш цялото движение от 1950 до 265 :-(
              ама иначе критикувай другите. те са важни. себе си не гледай ;-)
              Изобщо не знаеш какво съм проспал и какво не.И не съм измислял нови инвестиционни теории и термини.Не мога да се сравнявам с теб - "Оракулът от форума".
              Life won't wait for you.

Коментар

• Спаска, много арна бре..юнаци
                Пешо дай линк да гласуваме
                най- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас

Коментар

• грахаме, предполагам, че и от себе си си очаквал повече, ама нейсе :-(
                  старо куче, с уж голям опит, а да се охакаш така и да проспиш цялото движение от 1950 до 265 :-(
                  ама иначе критикувай другите. те са важни. себе си не гледай ;-)

Коментар

Първоначално изпратено от споменЪ
                    грахаме, тук, за разлика от инвестирането, ви се отдава ваденето на словосъчетания от контекста. нали все големи пакети ги вадехте, нали мнозина от вас си представяха портфейлите като мини фондове, като доста интересни имена им бяхте измислили. та това за пазарната капитализация (вашата) си беше и ирония и най-проста форма за представяне на стойността (или по-скоро липсата на такава) на инвестиците ви.
                    ади лека от мен, че рано ще ставам.
                    в коя тема още го искаш?
                    ако искаш и на майл да ти го пратя :-)
                    Половин година мислене и сега излиза, че си иронизирал.Повече очаквах от тебе.Все пак "Оракулът от форума''.Цъ,цъ.
                    Life won't wait for you.

Коментар

грахаме, тук, за разлика от инвестирането, ви се отдава ваденето на словосъчетания от контекста. нали все големи пакети ги вадехте, нали мнозина от вас си представяха портфейлите като мини фондове, като доста интересни имена им бяхте измислили. та това за пазарната капитализация (вашата) си беше и ирония и най-проста форма за представяне на стойността (или по-скоро липсата на такава) на инвестиците ви.
                      ади лека от мен, че рано ще ставам.
                      в коя тема още го искаш?
                      ако искаш и на майл да ти го пратя :-)

Коментар

в този форум от доста време съм забелязал, че коментарите изобщо не се четат и смисъла на написаното. само се чете ника и в зависимост от това, кой е негов автор се пускат отговори. ако авторите сме аз, Петър, Форекса, Факушка, Остапа, Чичко Паричко - псувни и обиди, ако е някой "оптимист" - съгласяме се безусловно :-)
                        яка секта сте си заформили, що поне една партия не си направите? като ви гледам колко сте много, като нищо ще влезете в парламента :-)
                        Докато не обясниш пазарната капитализация на физическите лица-без значение с акцили или без, няма кой да те приеме на сериозно.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• в този форум от доста време съм забелязал, че коментарите изобщо не се четат и смисъла на написаното. само се чете ника и в зависимост от това, кой е негов автор се пускат отговори. ако авторите сме аз, Петър, Форекса, Факушка, Остапа, Чичко Паричко - псувни и обиди, ако е някой "оптимист" - съгласяме се безусловно :-)
                          яка секта сте си заформили, що поне една партия не си направите? като ви гледам колко сте много, като нищо ще влезете в парламента :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                            Първоначално изпратено от Грую Груев
                            е хайде дайте снимки, де...
                            Мерси мастър джеди, но таз булка няма как да бачка при пешката
                            Пък и напоследък доста качи и се развали отвсякъде
                            А едно време, когато се появи съм и търсил телефона, ех, какви времена бяха
                            Пешка, айде пусни снимки на девояците бре, може и в поза св. Нагъзаки
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от edmundo
                              Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                              Между другото сега се замислих и .......
                              Како, како си направил? Замислил са! Хехехехеххехехе
                              ХАХААХАХАА

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                                Между другото сега се замислих и .......
                                Како, како си направил? Замислил са! Хехехехеххехехе

Коментар

Working...
                                X