If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Той ако го беше повторил само , то това е зацикляне на едно и също място и се дължи на характера на БФБ трендовете. Тъй че може би е невинен , почти невинен.
Между другото сега се замислих и ....... искате ли да поканя на гости св.Нагъзаки да ми разкаже за всеки един от вас как и колко пъти го е ощастливил? Ще го питам и защо така е решил да действа ..с тези негови си методи де,пък ако някой се почувства обиден,може да звънн е ефирния телефон и да си поиска още от добрия светтец.
т
Петърчо, случайно да имаш чувството че се повтаряш???
Ей,Inokentii,туй с калта го знаеш,защото си посещавал небогуугодни заведения.Наричат се бардаци.Грях е чадо,в неделя да отидеш на църква и да се изповядаш.И освен това,много общуваш с нечестивци.
Между другото сега се замислих и ....... искате ли да поканя на гости св.Нагъзаки да ми разкаже за всеки един от вас как и колко пъти го е ощастливил? Ще го питам и защо така е решил да действа ..с тези негови си методи де,пък ако някой се почувства обиден,може да звънн е ефирния телефон и да си поиска още от добрия светец.
Между другото сега се замислих и ....... искате ли да поканя на гости св.Нагъзаки да ми разкаже за всеки един от вас как и колко пъти го е ощастливил? Ще го питам и защо така е решил да действа ..с тези негови си методи де,пък ако някой се почувства обиден,може да звънн е ефирния телефон и да си поиска още от добрия светец.
Гледам докато изпия 2 ракии ...и инфантилноста се развихрила с пълна сила ;-)
Нали ви обещах,че ще направя конкурс Мис Фронт Офис - на вас ще оставя правото на избор с цена за СМС 1.20 ... на цената на 1 МОНБАТ след 3 месеца.... кво муплащаш !!! Или пък на 10 ХДПАД ? Или пък 3 ПИБ ?
Ние вече си избрахме - Спаска и Вики.
Вики за жалост от петък ни напуска,но пък ще има друга приятна изненада ;-)
Нали ви обещах,че ще направя конкурс Мис Фронт Офис - на вас ще оставя правото на избор с цена за СМС 1.20 ... на цената на 1 МОНБАТ след 3 месеца.... кво муплащаш !!! Или пък на 10 ХДПАД ? Или пък 3 ПИБ ?
По-добре снимай св. Нагъзаки докато работи зад теб и го пусни за даунлоад срещу 1,20 лв. Имаш доста фенове. Ще забогатееш бързо :-)
Те са ми фенове защото добрия светец работи ежедневно зад тях ;-)
По-добре снимай св. Нагъзаки докато работи зад теб и го пусни за даунлоад срещу 1,20 лв. Имаш доста фенове. Ще забогатееш бързо :-)
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар