If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
май стартира вече - но за мен е и интересно, как според тебе ще се държи долара - допускаш ли отслабване, както твои колеги допускат до 1. 50 спрямо еврото или оттук само ще засилва и ще върви в корелация с индексите
поздрави
Сега поглеждам и що да видя? Цялото малоумно племе се наредило да грачи!
Абе тикви кухи - естествено, че ще се изсмуче низходящата тенденция до края! Преди да бъде сменена с нова такава!!!!!!
Хахахахахахаха!
От Понеделник (а може и от утре вечерта в САЩ) ще се заредят мнооого зелени ДАУ, ДАКС и т.н.
Дотогава грачете в едно с Форекс Кратуната и чакайте Пимбяния Четвъртък )например)...
Хахахахахаха!
ATILA преди време ме беше питал как може да се определи дъното и ти бях отговорил помниш ли.Една част от отговора ми беше,че преди всеки пореден импулс надолу по време на рейнджовете/корекциите ще има хора,които ще смятат,че са видяли дъното и т.н.
За съжаление БСП ако имаха добри финансисти отдовна да бяха дръпнали пенсионните фондове да не инвестират толкова много навън , пък за опасността от глобален дефолт и операция с 0-лата въобще да не се коментира е най добре защото какво ще стане с инвестиции в бондове и ДЦК освен да пият по една студена вода.
Изнявай , но би ли ни обяснил на нас неуките ,поради ,что управляващата партия ,трявба да дава наклон на КУРА на пенсионните фондове !!!!!!!
Извинявай ,драги ,но това ми мириши на чист КОМУНИЗЪМ !!!!
справка :навремето комунистите слагаха в общият казан трудовите осигуровки ,
после строиха АЕЦ ,РАДОМИР ,АГРОПОЛИХИМ ,
после вашите бащи и майки започнаха да взимат по 200 лв. пенсия при 30 години трудов стаж !!
п.п. Може би в отчаянието ,което те е обзело ,драги , ти предлагаш и новите пенсионни фондове да бъдат прецакани ,само и само ,
ако може по някакъв начин да се компенсират алчните "инвиститори ", ,
да ги наречем неуки СПЕКУЛАНТИ на БФБ ?????
СОРИ! ,нищо лично ,но това просто няма как да стане нито при тия ,нито при ония !
А тези цървули ,които изискват сребърният фонд да се намеси и незабавно ,да започне да изкупува избалончени акции ,с цел да може поне малко да се вдигне СОФИКСА ,за да може същете ИНВИСТИТОРИ ,да продадат,бих посъветвал настоичиво :
идете на лекар !!!
чичко Паричко, разбираме ти страшната алчност и болка - да заредиш на стотинки, но паричко, трябва да си наясно, че пари не се правят само от безумна спекула. Ако наричаш комунизъм инвестицията на пенсионни фондове в силно подценени активи, как ще наречеш тогава изкупуването в Америка на кухи активи за стотици милиарди ???
Прав си градски ! ДОРИ И СЕДНАЛ ,ТИ ПАК СИ ПРАВ !
П.П. Наистина дългосрочните инвестиции на БФБ ,се оказаха забележително печеливши !!!
както ,би казал моят приятел КОРК ,друго е да се возиш във влак първа класа ,друго е да си оцелил подходящият момент : софикс 1850 ,и отделно от това да не си се поддал на провокациите на тези гадове АПОПЛЕКТИЦИТЕ ,които лаят от тогава ,та до сега :
Не си се поддал и не си продал / предал /!!!!!
до софикс 200!!
ОПС ! сори , часовника ми избързва !Нищо ,след всеки дъжд идва слънце ,след всяка буря идва желание за нов живот !!!
чувате ли го амигос ! Това желание прелетя океана от японските инвеститори ,които 15 години чакаха NIKEA ,ЗА ДА СЕ ОЗОВАТ НЕ НА НУЛА КАКТО КАЗАХ ПРЕДИ 6 МЕСЕЦА ,озоваха се в първи клас !!
разбира се това нито е започнало да се случва ,нито някога е възможно да се случи !
Та ние сме България !Та тук здраво се работи ,корупцията е на изчезване и основен рефрен е :
"комунистите родината изграждат ,комсомолците след тях вървят ...."
така ,че да живеят инвеститорите ,избрали да се возят във влак първа класа !
СОРИ АМИГОС , но по нашите ширини наричаме въпросният влак : " влакче на ужасите "
п.п.а изкупуването в Америка на кухи активи за милиарди ,бих оприличил като :реверанс към народонаселението за профукани трилиони !
справка : след всеки спасителен план визираш изкупуване на " кухи милиарди " , сарият ДАУ се гмурка надълбоко !!!!!ЪНДЪРСТЕЙН МИ !!
Пепи ти мене не ме мисли, парите с които пазарувам акции идват от стабилен и печеливш бизнес. Това, че Софикс-а ще падне ни най-малко не ме тревожи, защото таргета ми като брой акции не е изпълнен и на 50%. Просто като има пакети на ниски цени купувам. Временните покачвания също не ме валнуват, защото мисля да ги стискам акциите поне до Софикс 1000-1200, което няма да е тази година.
Разликата между мен и теб е, че ти злорадстваш на чуждите загуби (уж си бил загрижен за нас), докато аз се радвам на собствените си печалби - верно в момента те не са от БФБ, но ще дойде време,когато акциите примерно на FIB ще са доста над 1,50 (това ми е средната) Тогава аз няма да ти се смея на тебе, а ще се радвам на печалбата си.
Докато не станеш положително мислещ човек няма да прокопсаш и ще си обект на подигравки и смЕх в залата.
отивам сега да хапна едно млЕко, че е полезно.
хайде със здраве
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Петре, как като нищо не си купувал си навил хората да купуват от тази измислена борса, ти сигурен ли беше в инвестицините си съвети и ако си, защо не си се възползвал? Да те питам ти имаш ли право да даваш такива съвети, че и клиенти да имаш?
Само за протокола и тези които не обичат св.Нагъзаки. Утре се почита деня на добрия светец, а той също почита здраво всички НЕЗДРАВО мислещи и немислещи. Ама утре в петък 13ти февруари ги почита много и здраво, та белким почнат да се боят от него. Чуден ден ще бъде утрешният.Така че ..... търсете вазелина...
Вазелина нали ти го подари оня черния?Значи е при тебе.
Не....изплагиатсваха....с това клипче бях поздравил акционерите на Монбат преди 2-3 месеца и някой го изрови и се опита с мойте камъни в моята градина. Ама в нея няма акции,така че ми се струва,че май ще трябва отново да поздравявам нЕкои хора със "Жълти зъбки и нерви лабави" .... ама май и други неща вече са им лабави след толкова визитации от страна на св.Нагъзаки ?
Продаде Енемонка значи.Що бе Петре?
Аз никога не съм купувал нищо на тази измислена борса.Само мои клиенти. И са много доволни !
Петър никога не купувал или продавал енемони, на него са му платили от там де не ги плюе като монбат, толкова да е прозрачен този човек.
Само за протокола и тези които не обичат св.Нагъзаки. Утре се почита деня на добрия светец, а той също почита здраво всички НЕЗДРАВО мислещи и немислещи. Ама утре в петък 13ти февруари ги почита много и здраво, та белким почнат да се боят от него. Чуден ден ще бъде утрешният.Така че ..... търсете вазелина...
Не....изплагиатсваха....с това клипче бях поздравил акционерите на Монбат преди 2-3 месеца и някой го изрови и се опита с мойте камъни в моята градина. Ама в нея няма акции,така че ми се струва,че май ще трябва отново да поздравявам нЕкои хора със "Жълти зъбки и нерви лабави" .... ама май и други неща вече са им лабави след толкова визитации от страна на св.Нагъзаки ?
Аз никога не съм купувал нищо на тази измислена борса.Само мои клиенти. И са много доволни !
Клиентите с млЕко ли ги черпиш или с по една студена вода?
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
KA'KO, KA'KO
Пешо Млекаря пак надуши червени индекси и утре ще е неговият ден.
:-) пак по-добре да пия млЕко , отколкото ежедневно да гълтам студена вода като лузъри като теб.Я си разклати студената вода и гълтай ......
KA'KO, KA'KO
Пешо Млекаря пак надуши червени индекси и утре ще е неговият ден.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
В окото, в зеницата...глупости на търкалета!В мечия задник са се наврели некои колеги...
Първоначално изпратено от Gaki
Първоначално изпратено от supertrader
Не в окото а в зеницата на окото сме.
Да,ама не,както казваше Петко Бочаров.Зеницата е в центъра на окото,т.е.излиза,че сме в центъра на стихията.Твърдят,че там е тихо.С тая разлика,че който е влязъл, е срещнал Joe Black и не се е върнал да разкаже какво е видял.Така изчезнаха оборудвани кораби и самолети.Тук сключваха някакви облози,че Dow Jones нямал да падне под 7500.Абе,хора,той се е запътил към 6000,с опция да продължи надолу.Как ви се струва,че ще ни се размине ли?Без значение е мнението ви за корелацията.
Коментар