IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PIMP
    по тази логика, кога ще се обърне тренда? На база какво кувувачите ще наделеят на над продавачите? Как се оценява базов актив?
    Знаеш ли,започна да задаваш въпроси,на които отговорите давам на курсовете които водя.И те са платени за съжаление на масите.Но ще ти отговоря така.

Днес бях на среща на Инвеститорите на Девин в Радисън , зала "Александър"
    Лъжански изрече много лъжи,но каза и много истини.Важното е да намериш баланса между 2 те.Аз зададох само 1 въпрос но той беше -защо след като всички показатели са толкова добри, коефициента на задлъжнялост нараства с 75% за 2008г. спрямо 2007г. и има ли връзка с инвестицията им с 40% в Роял патейтос?
    Отговора - как съм могъл да допусна,че това има връзка ? и че .... бля...бля..бля..

Коментар

• хехе..много си състрадателен..като истински мисионер
      най- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас

Коментар

• по тази логика, кога ще се обърне тренда? На база какво кувувачите ще наделеят на над продавачите? Как се оценява базов актив?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco_de
          Пешо вече прекали..мисия си имал и тя била да предпазиш другите
          преди ми беше смешен..сега вече те съжалявам
          Ако знаеш аз теб от кога те съжалявам......а съм сигурен,че отдавна и ти сам се съжаляваш за прекаления оптимизъм.Но го приеми мъжки,научи си урока за да не ти се налага отново сам да се съжаляваш.

Коментар

• Re: До Петър

Първоначално изпратено от PIMP
            Би ли споделил дали според теб вече им доста подценени акции, т.к. знам че не си по безплатните акъли, просто можеш да обобщиш в сектори,както карол правят всяка седмица
            Карол се опитват да зарибяват в което няма нищо лошо - това им е бизнеса.

Сега да те попитам - какво е подценена акция?

Смяташ ли,че ако аз съм купил 1 кутия цигари за 2.50 и ти я продам за 2.20 то цигарите са подценени?

възможни отговори :
            1.Аз съм имал нужда от пари
            2.Ти не си имал повече от 2.20лв
            3.Били сме пияни (малко вероятно,защото тогава щях да ти я подаря)
            4.Имал съм много цигари,а са ми трябвали свежи кинти
            5.Излъгал си ме за 30ст.

Търсене и предлагане брат.В 1ви курс се учи.

Коментар

• Пешо вече прекали..мисия си имал и тя била да предпазиш другите
              преди ми беше смешен..сега вече те съжалявам
              най- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                Пепи ти мене не ме мисли, парите с които пазарувам акции идват от стабилен и печеливш бизнес. Това, че Софикс-а ще падне ни най-малко не ме тревожи, защото таргета ми като брой акции не е изпълнен и на 50%. Просто като има пакети на ниски цени купувам. Временните покачвания също не ме валнуват, защото мисля да ги стискам акциите поне до Софикс 1000-1200, което няма да е тази година.

Разликата между мен и теб е, че ти злорадстваш на чуждите загуби (уж си бил загрижен за нас), докато аз се радвам на собствените си печалби - верно в момента те не са от БФБ, но ще дойде време,когато акциите примерно на FIB ще са доста над 1,50 (това ми е средната) Тогава аз няма да ти се смея на тебе, а ще се радвам на печалбата си.

Докато не станеш положително мислещ човек няма да прокопсаш и ще си обект на подигравки и смЕх в залата.

отивам сега да хапна едно млЕко, че е полезно.

хайде със здраве
                Виж, не те мисля.Имам си лично мнение за всеки един от хората пишещи в този форум. Не се надувай,но имам доста положително мнение за теб,макар и в определени моменти на уклони вменени ти от КОКО с когото парадираш, че работите. До колко успешно или не , мен не ме интересува,макар че без да съм запознат в детайли се досещам за развитието на вашият съвместен бизнес. Няма да коментирам разбира се,тъй като това не е почтено,нито пък е проблем на широката аудитория.И вчера писах - сори за загубите на всеки на БФБ ,но моята мисия (лична) е да преедпазя колкото се може повече хора да се подлъжат да влязат в този пазар в точно този момент,който ще ги демотивира за вечни времена.

Не злорадствам,а само иронизирам човешката глупост която очевидно е безгранична за жалост.Дай Боже акциите не само на ПИБ но и на всички публични компании да се повишат Х 10 и Х 20 и Х 100 но това неможе да се случи само с пожелания.

В тотална заблуда си,че не съм положително мислещ.Но немога да съм такъв на всяка цена - професионализма не ми го позволява,за това се налага да бъда реалист.

И те уверявам ( а и не само теб), че щом имаме сигнали за обръщане на тренда, аз ще се превърна в най-яростния бик.Но до тогава...........се ла ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                  Пепи ти мене не ме мисли, парите с които пазарувам акции идват от стабилен и печеливш бизнес. Това, че Софикс-а ще падне ни най-малко не ме тревожи, защото таргета ми като брой акции не е изпълнен и на 50%. Просто като има пакети на ниски цени купувам. Временните покачвания също не ме валнуват, защото мисля да ги стискам акциите поне до Софикс 1000-1200, което няма да е тази година.

Разликата между мен и теб е, че ти злорадстваш на чуждите загуби (уж си бил загрижен за нас), докато аз се радвам на собствените си печалби - верно в момента те не са от БФБ, но ще дойде време,когато акциите примерно на FIB ще са доста над 1,50 (това ми е средната) Тогава аз няма да ти се смея на тебе, а ще се радвам на печалбата си.

Докато не станеш положително мислещ човек няма да прокопсаш и ще си обект на подигравки и смЕх в залата.

отивам сега да хапна едно млЕко, че е полезно.

хайде със здраве
                  В първия момент си мислех, че пишеш на моя приятел Пепи и щях да ти скоча ама после прегледах мненията и видях, че обекта е Пешо :-)
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• До Петър

Би ли споделил дали според теб вече им доста подценени акции, т.к. знам че не си по безплатните акъли, просто можеш да обобщиш в сектори,както карол правят всяка седмица

Коментар

• хамериканците не заслужават никакви спасителни планове,

след като не оценяват усилията на Президент и правителство,

само фалити за тях, който оцелее , оцелее!

Коментар

• Новото тълкувание на термините:

Бичи пазар - произволно движение на пазара, което кара инвеститора да си въобразява, че е станал финансов гений.

Мечи пазар - период от 6 до 18 месеца, в който децата не получават джобни, жената - бижута, а съпругът - секс.

Сплит на акциите - когато съпругата ти и адвокатът й са си поделили твоите активи

Печалба - древен термин, който вече никой не използва.

:-)

Коментар

• днес бе оповестено резултатите от анкета на ЕСТАТ според, който над 70 процента от фирмите в големите градове НЕ предвиждат съкращаване на персонала

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
                            Петре, как като нищо не си купувал си навил хората да купуват от тази измислена борса, ти сигурен ли беше в инвестицините си съвети и ако си, защо не си се възползвал? Да те питам ти имаш ли право да даваш такива съвети, че и клиенти да имаш?
                            Нека ти обясня някои елементарни неща. Най-добър анализ на пазар прави този който не търгува !!! Знам,че се учудваш в момента и си мислиш разни работи,които и аз навремето си мислех.Но повярвай ми това е самата истина.И е истина защото тези хора виждат нещата Реално и Обективно,защото нямат позиции и не са обременени с такива.Или казано по-просто са БЕЗПРИСТРАСТНИ. Именно поради тази причина дилинг офисите са разделени на дилъри и чартисти (анализатори).

На вторият ти въпрос - Имам ли право да давам съвети ? - Клиентите сами избират кой и за какво да ги съветва.Аз не ходя по улиците да си търся клиенти, а те сами ме търсят. Познай защо ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Първоначално изпратено от Каммен
                              Първоначално изпратено от kritelin

Гответе се за 2-ра вълна на финансовата криза.
                              май стартира вече - но за мен е и интересно, как според тебе ще се държи долара - допускаш ли отслабване, както твои колеги допускат до 1. 50 спрямо еврото или оттук само ще засилва и ще върви в корелация с индексите
                              поздрави
                              Ако не свалят рейтинга на трежъритата го виждам в корелация с индексите да расте долара.
                              брагодаря и аз споделям това мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                                Първоначално изпратено от kritelin

Гответе се за 2-ра вълна на финансовата криза.
                                май стартира вече - но за мен е и интересно, как според тебе ще се държи долара - допускаш ли отслабване, както твои колеги допускат до 1. 50 спрямо еврото или оттук само ще засилва и ще върви в корелация с индексите
                                поздрави
                                Ако не свалят рейтинга на трежъритата го виждам в корелация с индексите да расте долара.

Коментар

Working...
                                X