IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BUGI
    Не с лошо!
    Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
    Първоначално изпратено от SoKoLoV
    Няма как при положение,че Комунистите са на власт винаги можеш "да им станеш виновен" И винаги могат да те направят виновен.....
    Та затова го ползвам..."не е репоръка"...

не е препоръка...
    Ми аз защо не го ползвам? Хем ме знаят от коя партия съм? За това ли КФН се ебават с мен? А знаеш ли къде точно ми дреме и за комунягите и за КФН и за БНБ и БФБ ? Боли ме.......шнура
    А ти с какво предлагаш? С добро ли ? За тези полуидиоти,плужеци и клатикурци !
    Може ама някой друг да им прави поклони и да слага наколенки.Жалко че 99% го правят и за това сме РАЯ ......тъжно но факт :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
      Първоначално изпратено от Gaki
      П.Караиванов,ако ще играем мешана /табла,тапа и гюлбара/,приемам поканата.Седмиц и,2 от 3.Може и шах,само ако окажеш съпротива на табла.За мен ще бъде чест.
      Само мешана......2 от 3 или 3 от 5 ...за мен няма значение.Това за шаха леко ме шашна но съм свикнал и на такива спортни заграявки. Условието ми за таблата обаче е категорично - без чашки , зара се хвърля с ръце.Предполагам не си чел трактатите ми за ролята на малкия пръст при хвърлчне на дюшеш при табла и за силата и височината на хвърляне на еци при 2ро хвърляне на дюлбара.Но ще ти ги покажа нагледно и ако ме впечатлиш поне малко, ще ти присъдя грамота "Пенджу дю" 2ро място ,с която ще респектираш всички по света !
      Имаш чувство за хумор,допада ми.Ще приема почти всики условия.Но понеже предизвикателството дойде от тебе,нещо като дуел,мое е правото на избор на оръжие.Т.е. два комплекта зарове,кокалени,ще играем с които посочиш.С трактатите не ме впечатли,възможно е да си ползвал мои разработки.
      Зарове само кокалени....до друго майсторските ми ръце не се докосват.И колкото по-малки,толкова по добре.Няма как да съм ползвал твои разработки,защото разработки не чета - те се разработват на вече научни публикации и трудове които аз вече отдавна съм написал..... ;-)

Коментар

• Не с лошо!
        Няма как при положение,че Комунистите са на власт винаги можеш "да им станеш виновен" И винаги могат да те направят виновен.....

не е препоръка...
        Ми аз защо не го ползвам? Хем ме знаят от коя партия съм? За това ли КФН се ебават с мен? А знаеш ли къде точно ми дреме и за комунягите и за КФН и за БНБ и БФБ ? Боли ме.......шнура

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV

не е препоръка...

Коментар

• Прав си!

не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
              Първоначално изпратено от Gaki
              П.Караиванов,ако ще играем мешана /табла,тапа и гюлбара/,приемам поканата.Седмиц и,2 от 3.Може и шах,само ако окажеш съпротива на табла.За мен ще бъде чест.
              Само мешана......2 от 3 или 3 от 5 ...за мен няма значение.Това за шаха леко ме шашна но съм свикнал и на такива спортни заграявки. Условието ми за таблата обаче е категорично - без чашки , зара се хвърля с ръце.Предполагам не си чел трактатите ми за ролята на малкия пръст при хвърлчне на дюшеш при табла и за силата и височината на хвърляне на еци при 2ро хвърляне на дюлбара.Но ще ти ги покажа нагледно и ако ме впечатлиш поне малко, ще ти присъдя грамота "Пенджу дю" 2ро място ,с която ще респектираш всички по света !
              Имаш чувство за хумор,допада ми.Ще приема почти всики условия.Но понеже предизвикателството дойде от тебе,нещо като дуел,мое е правото на избор на оръжие.Т.е. два комплекта зарове,кокалени,ще играем с които посочиш.С трактатите не ме впечатли,възможно е да си ползвал мои разработки.

Коментар

• Няма как при положение,че Комунистите са на власт винаги можеш "да им станеш виновен" И винаги могат да те направят виновен.....

не е препоръка...

Коментар

• Investor.BG http://www.investor.bg/?id=75709
                  Първоначално изпратено от filchef
                  Първоначално изпратено от BUGI
                  Франк Бауър, член на Управителния съвет на ТБ БАКБ АД, купува 2 000 акции на управляваното от него дружество на цени 9,5 и 9,65 лв. на 21 януари 2009 г.

Огнян Донев, изпълнителен директор на Софарма АД, купува 150 акции от дружеството на 20 и 21 януари на цени от 2,1 и 2,114 лв. За периода 5-11 февруари 2009 г. Огнян Донев е закупил други 16 546 акции, съобщиха от Софарма.

Веселин Генчев, председател на Съвета на директорите на БенчМарк Фонд Имоти АДСИЦ, е закупил 250 хил. акции по 0,45 лв./бр. на 22 януари 2009 г.

Трима директори на Емка АД, са купили по между 5 хил. и 7,2 хил. акции на управляваното от тях дружество на 13 януари 2009 г. Единичната цена на акция е 1,24 лв.

Борислав Найденов, изпълнителен директор на Премиер Фонд АДСИЦ, е закупил 22 331 акции на дружеството на 20 и 21 януари 2009 г. на цени от 1,03 и 1,12 лв. за акция.

Vitosa ltd с управител Алекси Андонов, член на СД на dдиректорите на Инвестор.БГ АД е закупило 1 580 акции на Инвестор.БГ АД между 5 и 23 януари 2009 г. на средна цена 11,37 лв./бр.

Атанас Бобоков, председател на СД на Монбат АД, е дал разпореждане управляваното от него дружество да изкупи обратно свои акции, като са осъществени 126 сделки през януари.

Единствено Димитрис Сотиропулос, член на СД на Биоасис АД е извършвал продажби от сделките на ръководните лица през януари. Той е продал 150 акции на Биоасис АД при цени от 303 до 344 лв. за акция.

Не значи, ама нали гледаш, за януари месец 9 дружества купуват собствените си обезценени акции, за какво мислиш го правят?
                  Първоначално изпратено от PIMP
                  Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
                  4i4ko Pari4ko, за теб ако няма кой да купува всичко трябва да струва нула? Тогава търся да купя челия ИХЛБЛ за 5 бона, защото няма външен инвестотор с рисков капитал Както могат да бъдат надценени, така и могат да бъдат подценени, печели, този който умее да оценява и да влиза н време.
                  Мило ,момче !!!
                  Ха на бас ,че след тотален срив на борсата / 90%- 95 % /, предстоят фалити на много от така наречените КОЛОСИ !

ИЛИ продължаваш да стискаш ,като девица х...,СВОИТЕ ОБЕЗЦЕНЕНИ АКЦИИ , с последната надежда ,че видити ли компанията " ХИКС " с крадливият мажоритар "игрек ", случайно е допуснала обезценка на активите с повече от 90%/ пример /,
                  ИЛИ просто продавате с надеждата ,че:
                  продавайки на загуба се спасявате от колосална загуба !!

може би ти и себеподобните си вярвате ,че сте в една лодка с мажоритаря / повече от 70% собственост /
                  егати наивниците сте !!
                  последна справка : ДАУ падна с около 40% ,пада и се вдига !
                  какво става със СОФИКС ??
                  НАЛИ И ТОВА Е ФОНДОВА БОРСА ! Или парите на българските "инвеститори"
                  са келяви, или борсата такава е !!!А защо ли ?
                  При 90-95% процента спад, следва ли, че 90-95% от дружествата ще фалират? ами нека станат всички по 0,001лв ние да си накупим, пък ще видим кой ще фалира.
                  Кои са тия 9 дружества които си изкупуват обратно акциите.
                  Благодаря за инфото интересно беше да се види кой как я вижда собствената си компания колкото до нареждането на директора на монбат да изкупува акциите може да иска да намали фрий флуота и от там да намалее натиска към обезценяване пък и инвеститорите да поуспокои. Ако не е тайна от къде е тая информация?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                    сички сме новаци туканка (протосите, със сложните имена на позициите, са доказаха - паляци... как па един не изтанцува спада, както требва.. се тая..)... и се учим...
                    кой по-бърже..
                    Вай, Ташунко, ти го докарваш на Сендов май!

"Всички вкупом съгрешихме и вкупом непотребни станахме"

Коментар

• Явно това "не е препоръка" е модерно, ще го ползвам и аз.:-)
                      Тези дето не са устискали,ще се научат.....как да го правят..
                      Но от тях има част която се поддала и е продала на такива инсиноации,,,със сигурност...
                      Да я да вземеш да питаш собствениците на Договрните Фондове...и Ип как така си рекламираха доходностите,а сега не подпряха пазара нито ведъж....
                      И основната причина е че държавната борса,няма ликвидност и така става всичко като при ликвидация...
                      няма как Комунистите какво ги интересува,нали техните фамилии ще стават и са станали прасета....

не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от BUGI
                        Франк Бауър, член на Управителния съвет на ТБ БАКБ АД, купува 2 000 акции на управляваното от него дружество на цени 9,5 и 9,65 лв. на 21 януари 2009 г.

Огнян Донев, изпълнителен директор на Софарма АД, купува 150 акции от дружеството на 20 и 21 януари на цени от 2,1 и 2,114 лв. За периода 5-11 февруари 2009 г. Огнян Донев е закупил други 16 546 акции, съобщиха от Софарма.

Веселин Генчев, председател на Съвета на директорите на БенчМарк Фонд Имоти АДСИЦ, е закупил 250 хил. акции по 0,45 лв./бр. на 22 януари 2009 г.

Трима директори на Емка АД, са купили по между 5 хил. и 7,2 хил. акции на управляваното от тях дружество на 13 януари 2009 г. Единичната цена на акция е 1,24 лв.

Борислав Найденов, изпълнителен директор на Премиер Фонд АДСИЦ, е закупил 22 331 акции на дружеството на 20 и 21 януари 2009 г. на цени от 1,03 и 1,12 лв. за акция.

Vitosa ltd с управител Алекси Андонов, член на СД на dдиректорите на Инвестор.БГ АД е закупило 1 580 акции на Инвестор.БГ АД между 5 и 23 януари 2009 г. на средна цена 11,37 лв./бр.

Атанас Бобоков, председател на СД на Монбат АД, е дал разпореждане управляваното от него дружество да изкупи обратно свои акции, като са осъществени 126 сделки през януари.

Единствено Димитрис Сотиропулос, член на СД на Биоасис АД е извършвал продажби от сделките на ръководните лица през януари. Той е продал 150 акции на Биоасис АД при цени от 303 до 344 лв. за акция.

Не значи, ама нали гледаш, за януари месец 9 дружества купуват собствените си обезценени акции, за какво мислиш го правят?
                        Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
                        4i4ko Pari4ko, за теб ако няма кой да купува всичко трябва да струва нула? Тогава търся да купя челия ИХЛБЛ за 5 бона, защото няма външен инвестотор с рисков капитал Както могат да бъдат надценени, така и могат да бъдат подценени, печели, този който умее да оценява и да влиза н време.
                        Мило ,момче !!!
                        Ха на бас ,че след тотален срив на борсата / 90%- 95 % /, предстоят фалити на много от така наречените КОЛОСИ !

ИЛИ продължаваш да стискаш ,като девица х...,СВОИТЕ ОБЕЗЦЕНЕНИ АКЦИИ , с последната надежда ,че видити ли компанията " ХИКС " с крадливият мажоритар "игрек ", случайно е допуснала обезценка на активите с повече от 90%/ пример /,
                        ИЛИ просто продавате с надеждата ,че:
                        продавайки на загуба се спасявате от колосална загуба !!

може би ти и себеподобните си вярвате ,че сте в една лодка с мажоритаря / повече от 70% собственост /
                        егати наивниците сте !!
                        последна справка : ДАУ падна с около 40% ,пада и се вдига !
                        какво става със СОФИКС ??
                        НАЛИ И ТОВА Е ФОНДОВА БОРСА ! Или парите на българските "инвеститори"
                        са келяви, или борсата такава е !!!А защо ли ?
                        При 90-95% процента спад, следва ли, че 90-95% от дружествата ще фалират? ами нека станат всички по 0,001лв ние да си накупим, пък ще видим кой ще фалира.
                        Кои са тия 9 дружества които си изкупуват обратно акциите.
                        Благодаря за инфото интересно беше да се види кой как я вижда собствената си компания колкото до нареждането на директора на монбат да изкупува акциите може да иска да намали фрий флуота и от там да намалее натиска към обезценяване пък и инвеститорите да поуспокои. Ако не е тайна от къде е тая информация?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                          ......
                          Чини ми се, че утрешната дата /13.02.2009/ ще се запомни в икономическата история на САЩ а и на света... като Черния Петък 13-ти!
                          черен за дългите или късите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki

Коментар

• Тези дето не са устискали,ще се научат.....как да го правят..
                              Но от тях има част която се поддала и е продала на такива инсинуации,,,със сигурност...
                              Да я да вземеш да питаш собствениците на Договрните Фондове...и Ип как така си рекламираха доходностите,а сега не подпряха пазара нито ведъж....
                              И основната причина е че държавната борса,няма ликвидност и така става всичко като при ликвидация...
                              няма как Комунистите какво ги интересува,нали техните фамилии ще стават и са станали прасета....

не е препоръка...

Коментар

• За да станеш милионер, трябва да се възползваш от кризата, но на дали ако просто се отцепиш и продаваш ще излезеш по-голям отколкото ако си седиш мирно и задържиш топката докато се стабилизира пазара.
                                Не е препоръка!
                                Ми то било твърде лесно ! Защо тогава 95% от хората не са милионери , а едва само 5% са такива?

Ами, ще купят на 97% и ще си възвърнат инвестицията след време, защото не може вечно да се седи на дъното!
                                Колкото и черни дни да ни очакват, те все някога ще свършат. И борсата няма да се изпари, следователно тея дето са успяли да удържат и устискат да не продават сега, с цел по малки загуби, то след година две акциите им ще възвърнат по-високи стойности.
                                да утре може и -5% -7% да падне,и какво ако те послушам значи да изляза и да разпродам портфейла си ...хахахах
                                Петър забрави ли,че които има железни топки тои издържа или демагогии за да може после да се нагушиш ли ....
                                Прави нещо за да се продава държавната борса....да намерят кои да я купи....
                                и този дето ще я купи да поддържа ликвидност...
                                Та това щяха да го правят но Нали сме социалисти...ужас.....
                                Утре пак ще удържим на петък 13-ти даже и да е черен....

не е препоръка.,..,
                                Я ти кажи за тези дето не са успяли да устискат какво ще се е случило с тях. Защото те винаги са 90-95% или така наречената маса ?

Коментар

Working...
                                X