IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivan61
    Взаимните фондове се пренасочват към депозити От Татяна Пунчева, Николай Стоянов
    Всички статии на автора
    Последна промяна в 17:51 на 17 фев 2009, 203 прочитания, 0 коментара
    Тенденцията взаимните фондове да заемат по-скоро защитна позиция за средствата си под управление се засилва. Статистическите данни, изнесени от Българската народна банка за пазара на инвестиционни фондове у нас, показва значителния ръст на паричния ресус като дял от активите на схемите.

Скоро на БФБ ще остане само Факито и още няколко безумеца.
    Забравих... и Петър!!!
    що за глупости...??
    то тва е от МЕСЕЦИ насам...
    Аман от анализаторски прозрения... !!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• "Брюксел обмисля извънредни мерки срещу България
      18.02.2009 08:56
      Европейската парламентарна комисия за бюджетен контрол препоръчва разработването на нови мерки за упражняване на „натиск” върху България и Румъния с цел да се засили контролът върху изразходването на получаваните средства от Европейския съюз. Това стана ясно след приемането във вторник на доклада на Европейската служба за борба с финансовите измами (ОЛАФ) за действията на двете държави по управление на предприсъединителните фондове за 2007 г.

„Пропорционално на населението си България има най-много финансови нарушение в ЕС, следвана от Румъния”, казват от ОЛАФ. Двете държави са обвинени и в това, че усилено прикриват извършваните злоупотреби.

Вчера от Върховната касационна прокуратура също обявиха нови мерки за борба с измамите по еврофондовете. Предвижда се да бъдат повдигани обвинения и при умишлено несвършена работа при усвояването на европарите.

От прокуратурата освен това се оплакаха, че е недопустимо да получават информация за нарушенията първо от Брюксел, докато според българските контролни органи всичко върви нормално."

Господа Комунисти нима си мислите,че след това разграбване на пари,от Европейците ще останете не наказани....никои няма да гласува за вас най малко....а това за вас е болезнена тема,на толкова пенсионери крадахте парите
      Долу БКП,БСП...И АГЕНТИТЕ И.....
      Ето заради тези новини няма раазвитие и няка капитали...да видим как ще се измъкнем...

не е препроъка...

Коментар

• Взаимните фондове се пренасочват към депозити От Татяна Пунчева, Николай Стоянов
        Всички статии на автора
        Последна промяна в 17:51 на 17 фев 2009, 203 прочитания, 0 коментара
        Тенденцията взаимните фондове да заемат по-скоро защитна позиция за средствата си под управление се засилва. Статистическите данни, изнесени от Българската народна банка за пазара на инвестиционни фондове у нас, показва значителния ръст на паричния ресус като дял от активите на схемите.

Скоро на БФБ ще остане само Факито и още няколко безумеца.
        Забравих... и Петър!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
          лъкибой, това ли са му прогнозите на твоя човек ? или това си самия ти под другия ник? това ли е човека, който бил познал всичко? една съпоставка на дау и софикс, а малко преди това какви глупости е писал.
          голямо рали имаше лятото - 50-60%, софикс 1600 - уахахахаха
          палячоооо, поредния лузър си, който на черното казва бяло, а на бялото черно.
          лек ден.

Първоначално изпратено от coolice
          преди да почне с този спам днес (20 пъти един и същи пост) е писал за последно на 4 април

Първоначално изпратено от stamba69
          Здравейте инвеститори )))
          Гответе се да се (тези които все още са на кеш) включите на лятното рали на Софикс !!!! няма да е много обещаващо -по моя преценка около 50-60 % -но все пак е нещо
          Само изчакайте Софикс до 1026 и купувайте всичко което е в Софикс -без значение
          И не забравяйте това което сте го купили да го продадете когато Софикса стане около 1600
          Успех
          http://forum.investor.bg/viewtopic.p...hlight=#624675
          и явно усеща че почва да изпуска влака....

Коментар

• само да вметна,че инвеститорите не търсят никога дъната.....и че на тази борса без никкава ликвидност,ще видим колко ще продават още....то няма пари в бфб,да може доста дълго да продават....да видим ..

Коментар

• Злорадството е още по-страшно от злобата.Аз занм много добре какво е да губиш, така че едва ли ще се радвам на чужди загуби.Това е перверзно и извратено. Знаеш ли какво е да загуши 500 000$ за един ден? Незнаеш и по-добре е да не го разбираш никога. Конструктивност казваш - ми какво е да си конструктивен в този форум? Винаги ще има една част на които ще им отърва това което пиша и друга с точно обратното мнение. Опит ако искаш да трупаш,чети внимателно какво пишат някои хора.Занаят не се учи , а се краде.Ако ти до утре ми споделяш колко гот си изкарал с някоя мацка тази нощ,едва ли и аз ще изкарам толкова хубаво в мислите си,не си ли съгласен? Цял живот да ти разказвам как се кара колело,докато сам не се качиш на него,не паднеш 5-10 пъти , никога няма да се научиш да караш колело !

Първоначално изпратено от HIVE
              Петре,

Няма да се плашиш :-) Аз не съм от "онези"!
              За злобата сигурно си прав, това не е точната дума. Но определено това удебеленото се отнася за теб. А ако наистина се забавляваш от незнанието/непросветеността/нещастастието на другите, еми сори не можеш да ме убедиш че си нормален. Аз също споменах и за конструктивност, идеята на форума не е ли хора с различни интереси, знания и опит да споделят с идеята да станат по-добри в това с което се занимават. Аз не случайно повтарям конструктивност...и моя съвет към теб (въпреки че съм по-млад и неопитен) е да се опитваш да помогнеш на тези които ще се опарят или са се опарили вместо да ги сочиш с пръст и да им се присмиваш. Само така можеш да разчиташ след време на уважение, авторитет и други положителни емоции, дотолкова доколкото един форум може да ти даде. (па може и да ти съберат пари да си платиш глобата на КФН хехе)
              Успех!
              Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
              Другарки и другари,

...............................
              защо злорадстваш толкоз много във форума? Отделно от това ако наистина си такъв специалист зашо си губиш времето в този форум? Не е ли за теб времето пари?

Поздрави!
              Макар като чуя за другари ми става дискомфортно, ще ти отговоря така. Защото през деня работя, а вечер се забавлявам.Искрено се забавлявам с голя част от тук пишещите оптимисти.И няма как да бъде .... наивитета винаги е забавен :-)
              Каква злоба бе човек? Няма злоба грам....има само съчувствие и........ тъга ...... Когато на някой му казваш - не пипай,че ще се изгориш, а той не ти вярва....отива .... пипа и се изгаря..........освен да му съчувстваш друго не ти остава.Но когато в продължение на 15месеца му го повтаряш,а той ежедневно се пробва да ли не го лъжеш,това неможе да не породи ирония и смях освен тъгата !

Коментар

• Червени Боклуци

Майната им на парите , за свободата по боли !
                D.Y.F-091066

Коментар

• HIVE

Ха то не е заплаха че ще дойдат онези , като не можем да се справяме със свободата те онези само това чакат и ще цъфнат да въведат" ред". Пък за борса , тази мръсна дума ще си говорим само шифровано. Те много лесно идат когато няма работа за всеки втори и ще дойдат под предтест че трябва да се сложи разбира се ред.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                    Петър,като говориш за спада и наивността....вземи кажи нещо и за оптимизма и излизането от тази катастрофа...или не се сещаш нищо...май ти е по изгодно така нали ......
                    Можеш ли да кажеш на черното бело? Как може да говориш за оптимизъм и излизане от кризата, след като дъното е все още далече?

Умният инвеститор не взима решения на базата на надежди, а на базата широки анализи и проучвания. Оптимизмът не е достатъчен да вдигне цената на активите.
                    Ако ПК ви говори за оптимизъм и за излизане от кризата, това няма да ви върне загубените пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                      Първоначално изпратено от luckyboy
                      специално за спомена нещо от 13.05.2008:
                      http://forum.investor.bg/viewtopic.p...desc&start=125

никъде обаче не съм чул човека да иска паметник ))
                      извинявай, но за кое по точно трябваше да ръкопляскаме? за малко статистика, която повечето от участниците във форума и без това я знаят ли? я порови малко повече и дай нещо по-конкретно като цифри, коментар и аргументи.
                      прочети темата и ще разбереш
                      това е неговата прогноза направена на 13.05.2008 г. и смея да твърдя, че е единствения в този форум, който се е обосновал за нея, а не като твоите анализи за 750, които НИКОГА ти не обоснови. Да не говорим, че искаш паметник за нещо с което си се провалил тотално. Индекса е САМО на 65% по-ниско от твоето ниво.

На това драги ми комплекс трябва да се ръкопляска, а не на такива човечета като теб.

Коментар

• Петре,

Няма да се плашиш :-) Аз не съм от "онези"!
                        За злобата сигурно си прав, това не е точната дума. Но определено това удебеленото се отнася за теб. А ако наистина се забавляваш от незнанието/непросветеността/нещастастието на другите, еми сори не можеш да ме убедиш че си нормален. Аз също споменах и за конструктивност, идеята на форума не е ли хора с различни интереси, знания и опит да споделят с идеята да станат по-добри в това с което се занимават. Аз не случайно повтарям конструктивност...и моя съвет към теб (въпреки че съм по-млад и неопитен) е да се опитваш да помогнеш на тези които ще се опарят или са се опарили вместо да ги сочиш с пръст и да им се присмиваш. Само така можеш да разчиташ след време на уважение, авторитет и други положителни емоции, дотолкова доколкото един форум може да ти даде. (па може и да ти съберат пари да си платиш глобата на КФН хехе)
                        Успех!
                        Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                        Другарки и другари,

защо злорадстваш толкоз много във форума? Отделно от това ако наистина си такъв специалист зашо си губиш времето в този форум? Не е ли за теб времето пари?

Поздрави!
                        Макар като чуя за другари ми става дискомфортно, ще ти отговоря така. Защото през деня работя, а вечер се забавлявам.Искрено се забавлявам с голя част от тук пишещите оптимисти.И няма как да бъде .... наивитета винаги е забавен :-)
                        Каква злоба бе човек? Няма злоба грам....има само съчувствие и........ тъга ...... Когато на някой му казваш - не пипай,че ще се изгориш, а той не ти вярва....отива .... пипа и се изгаря..........освен да му съчувстваш друго не ти остава.Но когато в продължение на 15месеца му го повтаряш,а той ежедневно се пробва да ли не го лъжеш,това неможе да не породи ирония и смях освен тъгата !

Коментар

• Петър,като говориш за спада и наивността....вземи кажи нещо и за оптимизма и излизането от тази катастрофа...или не се сещаш нищо...май ти е по изгодно така нали ......

Коментар

• Петър Караивaнoв

Тънък намек просто че ще ни докарате до другаросване ! Не го иронизирай , може да е някой по наясно с нещата от мен и теб.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от HIVE
                              Другарки и другари,

И накрая искам задам на П. Караиванов един въпрос (то и за други се отнася ама нали той е най-популярен в момента): Уж си интелигентен, водиш икономическо предаване, учил си на запад, горе долу прогнозите ти се оправдаха, откъде толкоз злоба бе човек и защо злорадстваш толкоз много във форума? Отделно от това ако наистина си такъв специалист зашо си губиш времето в този форум? Не е ли за теб времето пари?

Поздрави!

Коментар

• Аааа , без тия..
                                поне тази от Сф...
                                Мечая си за UNIM 2.00 до месец....
                                "но това няма нищо общо с другото камионче... " (К.Донев)

Коментар

Working...
                                X