Според мен идва времето в което ще се надпреварваме да не продаваме , защото на следващия ден цените ще са по добри от тези на предишния .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от бяла мечкаПървоначално изпратено от DamodaranПървоначално изпратено от AvalancheСпоред мен, тази седмица ще се доближим до софикс 400. Атака
... Твърде вероятно е да се задейства и изпрати "махалото" в другия край на равнината, вероятността това де се случи расте всеки ден. Тогава 400 - те пункта ще ви се видят като попътна спирка… не знам ще видим.
... Не е препоръка за инвестицонно решение.
... Да забравих да кажа, че притежавам акции от 6 компании. Не е препоръка за покупко - пражба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DamodaranПървоначално изпратено от AvalancheСпоред мен, тази седмица ще се доближим до софикс 400. Атака
... Твърде вероятно е да се задейства и изпрати "махалото" в другия край на равнината, вероятността това де се случи расте всеки ден. Тогава 400 - те пункта ще ви се видят като попътна спирка… не знам ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaПървоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от Kristo| 20:28 Вход | Регистрация НАЧАЛО НОВИНИ Борса
НАЧАЛО » НОВИНИ » ФИНАНСОВАТА КРИЗА
Грийнспан: Кризата все още има накъде да се развива
3 август 2009 17:07
/© БГНЕС
Бившият председател на Федералния резерв на щатите Алън Грийнспан излезе с негативна оценка за икономическата ситуация и решенията, които се прилагат с оглед на кризата в Америка.
Според него една или повече от националните финансовите институции ще изпадне в колапс в близкото бъдеще. Кризата все още има накъде да се развива, каза Грийнспан, според когото тя ще продължи да корозира икономиката, докато цените на имотите в САЩ не се стабилизират.
Ние не следва да се опитваме да спасяваме всяка една институция. В тази ситуацията това е цената - да има губещи и победители.
Грийнспан обърна внимание на това, че правителството е изправено пред тежки решения, а именно да решава кои институции имат фундаментална важност за обществото, за да получат правителствена подкрепа, а също и да излезе с решение по предложенията за намаляване на данъчната тежест.
Страната не може да си позволи да пристъпи към подобна мярка, въпреки аргументите, че това може да стимулира потреблението. Не съм привърженик на това да се орязвят данъци с пари, взети назаем, смята още бившият председател на ФЕД. The Huffington Post
Успех на всички.Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от Kristo| 20:28 Вход | Регистрация НАЧАЛО НОВИНИ Борса
/© БГНЕС
Бившият председател на Федералния резерв на щатите Алън Грийнспан излезе с негативна оценка за икономическата ситуация и решенията, които се прилагат с оглед на кризата в Америка.
Според него една или повече от националните финансовите институции ще изпадне в колапс в близкото бъдеще. Кризата все още има накъде да се развива, каза Грийнспан, според когото тя ще продължи да корозира икономиката, докато цените на имотите в САЩ не се стабилизират.
Ние не следва да се опитваме да спасяваме всяка една институция. В тази ситуацията това е цената - да има губещи и победители.
Грийнспан обърна внимание на това, че правителството е изправено пред тежки решения, а именно да решава кои институции имат фундаментална важност за обществото, за да получат правителствена подкрепа, а също и да излезе с решение по предложенията за намаляване на данъчната тежест.
Страната не може да си позволи да пристъпи към подобна мярка, въпреки аргументите, че това може да стимулира потреблението. Не съм привърженик на това да се орязвят данъци с пари, взети назаем, смята още бившият председател на ФЕД. The Huffington Post
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kristo| 20:28 Вход | Регистрация НАЧАЛО НОВИНИ Борса
/© БГНЕС
Страната не може да си позволи да пристъпи към подобна мярка, въпреки аргументите, че това може да стимулира потреблението. Не съм привърженик на това да се орязвят данъци с пари, взети назаем, смята още бившият председател на ФЕД. The Huffington Post* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
| 20:28 Вход | Регистрация НАЧАЛО НОВИНИ Борса
Имоти
Икономика
Финанси
България
Свят
Любопитно
Вестниците
Интервю
Финансовата криза
Улица на парите
ПАЗАРИ Индекси
Компании
МОЯТ ПОРTФЕЙЛ ФОНДОВЕ УСЛУГИ БФБ в реално време
БФБ календар
Уроци по инвестиране
Вход в COBOS
ФОРЕКС Новини
Фундаментални анализи
Технически анализи
Валутен калкулатор
АНАЛИЗИ Професионални
От вас за вас
Вход
ОТЧЕТИ Счетоводни отчети
ОСА и дивиденти
Новини
RSS
SOFIX: 1.14% BG40: 0.46%
/© БГНЕС
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVСамо един лек въпрос,към инвеститорската общност(дф,пф и др.дребни)
Къде е сп500,Къде е Дау и къде сте вие...???
ПОНЕ 800 да бяхте стигнали...
хаха нали сте развиващ се пазар...Ужас,то сега и политически риск няма..
Къде са ви дългосрочните позитивни очаквания...къде сте ги завряли...хахах
Оставате си в блатото БФБ.....и няма се измъкнете с тези грешки....
не е препоръка... ххахах..
Коментар
-
SoKoLoV
Само един лек въпрос,към инвеститорската общност(дф,пф и др.дребни)
Къде е сп500,Къде е Дау и къде сте вие...???
ПОНЕ 800 да бяхте стигнали...
хаха нали сте развиващ се пазар...Ужас,то сега и политически риск няма..
Къде са ви дългосрочните позитивни очаквания...къде сте ги завряли...хахах
Оставате си в блатото БФБ.....и няма се измъкнете с тези грешки....
не е препоръка... ххахах..
Коментар
-
Първоначално изпратено от AvalancheСпоред мен, тази седмица ще се доближим до софикс 400. Атака
Коментар
-
http://www.investor.bg/?cat=85&id=84778
Колеги вижте един от стожерите на борсата - ДФ какво правят тази година , а вие чакате някой да купува. Любимите ми фондове който са бичи настроени Капман , Юга и Райфата с двуцифрена отрицателна доходност..... което означава ,че само едно са правили .......продава......
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeАма вие тука сте верно ненормлани......какви ликвидности, какви бикове ви се привиждат.......не виждате ли че държавата е в тотален колапс - кой инвестира в такъв момент?
Пари за БФБ няма - при Софикс 175 надявам се да се го проумели!
Коментар
Коментар