If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я по-добре кажете как са вашите трътки през последните две години?
Бегай за вазелин.
Препоръка е.
Люк, всеки който не се занимава с Борси ли трябва да си купува вазелизин? В БГ няма къси продажби, не ми е ясно какво мога да изгубя? Пък и защо си мислиш че нямам и акции , е не съм се вкарал на 100%, че и репо да имам
Мойта е добре, а твойта ) гледам пари нямаш кредит също )
Бегай за вазелин.
Препоръка е.
Люк, всеки който не се занимава с Борси ли трябва да си купува вазелизин? В БГ няма къси продажби, не ми е ясно какво мога да изгубя? Пък и защо си мислиш че нямам и акции , е не съм се вкарал на 100%, че и репо да имам
Бегай за вазелин.
Препоръка е.
Не съм репосвал репосвах на ПИБ 1.17 и ХИМ на 1.3 ) за справка Инвестбанк, престанете да спамите, пишете си ли4ни и се обяснявайте колкото си искате! щял да купи ама не купил какво ме интерсува мен а и другите!
repo na repoto не смяташ ли че ние пишехме по същество за борсата а ти спамиш ... или се лъжа . Не си спомням да съм търсил контакт с тебе ..... така ,че върши нещо друго щом не искаш да ни четеш.... Със здраве , че ако навсякъде ти е такъв речника...
разбирам те - аз си 'сядам' на ръцете тези дни само и само да не се поддам на естественото желание да 'кеширам'...
според мен днес ще има екшън зад океана, а моментума който се формира тези дни на БФБ мисля да стиге до тест 500
bertram така е ,но има нещо друго... повечето колеги воюват в момента за качването на ликвидни акции от Софикс и то не всички а строго определени аз не съм добър в дългосрочните анализи , но в краткосрочните не съм лош. Има много неликвидни компании и в Софикс и БГ 40 с който да попълна портфеила за няколко минути на цени от юли месец ....играя колкото си може да е сигурно.....
Затова и аз тия дни ще седна на ръцете си за да не купувам...
Имам чувството, че с mecheto имаме много общо в начина на мислене относно инвестирането и премерения риск, дори могат да ни обвинят че сме един и същи човек
Ми що не му предложиш да се вземете?
Браво Факи не съм вярвал 4е мога да те похваля за нещо )
Еее- това е шега...
Тези хора имат ум в главите...
Не е до страх да "инвестираш", сегашното "инвестиране" е по-скоро пилеене на пари, още не е дошъл момента. На всеки му се иска да лети, но сега има мъртво вълнение, и доста плувци ще легнат на дъното...
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Имам чувството, че с mecheto имаме много общо в начина на мислене относно инвестирането и премерения риск, дори могат да ни обвинят че сме един и същи човек
Браво Факи не съм вярвал 4е мога да те похваля за нещо )
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар